- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
- 118
- Konu Sahibi superisi33
-
çok teşekkür ederim kızlar ilginize, sevginize, yardımlarınıza ... bu ay da ilaçsız beklemeye karar verdik. 2 ay üstüste aynı sonucu alırsam yani yumurtlama olmazsa ağustostan itibaren tedavi çin doktora başvurucam. tabi bu ay yine 21. gün progesteron tahlilimi yaptırıcam. az çıkarsa yine adetimin ilk günü gidip tedaviye başlarım. herşey Allah'tan. yüce rabbim nasip eder inşallah...
arkadaşlar dün geceyi acilde geçirdimsoğan kürüne bugün bir hafta olacak daha önce yazmıştım belki hatırlarsınız hiç akıntım olmuyor diye kist parçalanmış ama iltihabı dışarı atamadığım için kasıklarımın ağrsından bayılcak gibi oldum birsürü kan idrar ultrason serum derken sabah olmuş soğan kürünü bıraktım bana yaramadı
merhaba bende başlamayı düşünüyorum soğan kürünede sizin polikistik over mi sorununuz bende pko var glifor kullanıyorum zararı olur mu acaba başlasam mı kararsızım??
merhaba bende başlamayı düşünüyorum soğan kürünede sizin polikistik over mi sorununuz bende pko var glifor kullanıyorum zararı olur mu acaba başlasam mı kararsızım??
merhaba bende pkosluyumm ama bir sey anlamiyorum.benim kilom gayet normal horman degerlerimde normal sivilce,killanma gibi hic bir sorunum yok,sadece adet duzensizligim var ama doktoruma gorede kesin pkosluyum.ben tedavime basladigimda 3ay vermisti hamile birakacakti sozde klomenle ama olmadi6 ayim gitti hic cevap vermedi yumurtaliklarim sonra gonal f denilen igneye gectik 5 aydirda onunla ugrasiyorum ilk ayinda tuttu bir dusuk yaptim, sonrasi gelmiyo ve vucudum ilaclara alisiyomus belli bir zamandan sonra ayni dozajlara cevap vermiyo.yaklasik 25 gundur igne vuruluyorumm tik yok 8mm den ileri gitmiyo folukuller.ne yapacagimida bilmiyorum.ya iki yildirr hastanerde kaldim biktimm inanin biktim.mahalle baskisindan milletin sozlerinden,her onune gelenden nasihat dinlemekten,hastanelere gidip gidip bos donmekten,her ay 5 kez kan vermekten,doktorlarin oyalamalarindan vede hamilelik testlerinden nefret ediyorummm.yani incili kadin olmak cok zor bir durum.umarim neler hissedigimi anlarsiniz sonra bu siteyi buldum baktim benimgibi cok insan varmis artik paylasarak tecrubelerimizi bir birimize yol gosterecez....
sanki benim durumumu özet geçmişsin arkadaşım....bende senin gibiyim..harfi harfine hemde
sabır sabır sabır...allah devasız dert vermesin
güçlü ve inançlı olmak zorundayız
aminnn allahim derdi veriyosa dermaninida verir insallah.yanliz olmadigimi biliyorumm allah hepimize sifayida sabrida verecek .insanlar olmasa cok gucluyumm ve sabirliyimda durmuyokii lal olacaklarin dillerii.sinirim gecince allahtan hayirlisi neyse onu diliyorumm illa olsun hic demedim sukurler olsun bekliyecezz bitmek bilmez sabir ve inanclaa allah kimsenin kucagini bos koymazz insallah.
anlaşılan bugün kimseyle konuşamıcaz off yaa çok bunaldım
anlamıyorum ben sıteye gırdıgımde kımse olmuyo ben cıkınca gelıyosunuz,karsılasmak nasıp olmadı bır turlu artık randevulasıp gelmek lazım
günaydın cnm... geçen konuşmuştuk bir ay daha doğal olarak beklicem dedim ya acaba bu ay soğan kürü yapsam mı, hiç denemedim. bi de bu kadar stresin üstüne inşallah bu ay kist olmamıştır da zamanında adet olurum. soağn kürü nasıl oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?