Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

yine kimse yok galiba

günaydın kızlaaaar,

superisi33 senin ve bizim gibiler için harika bişi buldum. dün gittim aktara daha doğrusu doğal bitkiler doğal yaşam merkezlerine. durumu anlattım.ne önerirsiniz diye sordum. bir kaç yere gittim sadece bir tanesine değil. hepsi de bana aynı reçeteyi verdi. evening primrose oil ve spirulina. evening primrose oil yani çuha çiçeği yağı aç karna, spirulina yani mavi yeşil alg da tok karna içiliyo. ikisinden de günde 2 defa içiyosun. ben dün başladım. kesin etki dedi hepsi. pko yu falan herşeyi normale döndürüyomuş bu ilaçlar. rahim ve yumurtalıklar için birebirmiş. en az 5 yere gittim. hep aynı şeyi söylediler. ben umutluyum :)

canım bu 2 yağ mı yani anlamadım adlarını hiç duymamıştım bende bakıyım inş. şifa olur

kızlar doktora gittim malesef kistlerim yine fazlasıyla göründü off ya bakalım yumurtalarımda 12MM cuma güne tekrar bakılacak pazarteside olursa yumurtam aşılama yaptıracaz ama yumurtamın 20mm olması lazım inş. cumaya kadar büyür

çok geçmiş olsun canım allah kalbine göre versin moralini yüksek tutmaya çalış

iyiyim çok teşekkür ediyorum seni arıyorum buralarda önceden ara ara giriyordum şimdi hergün uğruyorum siteye müdavimi oldum .hazırlıklara başladın mı gerçi senin başka telaşların var ama

iyiyim çok teşekkür ediyorum seni arıyorum buralarda önceden ara ara giriyordum şimdi hergün uğruyorum siteye müdavimi oldum .hazırlıklara başladın mı gerçi senin başka telaşların var ama

ayy kusura bakma canım yemek yapıyordum görmedim evet yavaş yavaş başladık ortalık toplanmışken biran önce gitmek istiyorum yaa bunaldım burda toplanıp kalmak bunaltı beni hertaraf darma duman:84::84::84::84:

sen buldun mu arhaviden bir polis eşi ben hala arayışlardayım.merkezden birini buldum ama siteye bir kere girdi daha girmiyor

sen buldun mu arhaviden bir polis eşi ben hala arayışlardayım.merkezden birini buldum ama siteye bir kere girdi daha girmiyor
yok canım bakmıyorum uzun zamandır gidince elbet birileri çıkan Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inş...........
ikisi de hap canım. birini aç karna birini tok karna günde 2 defa içiyosun. şifa bulalım diye içiyoruz herşey Allah'tan. kısmet bakalım :)

aa hapmıydı canım bende yağ içecez sandım bende soruyum fiyatı nekadar ki

yok canım bakmıyorum uzun zamandır gidince elbet birileri çıkan Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inş...........

aa hapmıydı canım bende yağ içecez sandım bende soruyum fiyatı nekadar ki

belan marka aldım ben evening primrose oil 30, spirulina 25 tl. bişi diil yani... bebeğe feda... olacağını bilsek neler almayız :)

belan marka aldım ben evening primrose oil 30, spirulina 25 tl. bişi diil yani... bebeğe feda... olacağını bilsek neler almayız :)

evet canım çok doğru sen dene ben bu ay klomen kullandım zaten gelecek ay bende alacam inş. sendede etkisini görürüzde dahada umutla kullanırız

selam hoşgeldin canım artık pek kimseyi göremiyorum bende bunu açtım benimle aynı derti yaşayan arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunalım diye bizde bu ay aşılma yaptıracaz çok heyecanlıyım yaa sen ne yaptın?
selam periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
napıyosun sen canım benim . topik mi açtın bakemmmm

aşılamaya ne zaman yapılacak peri?

ben bu ay ilaç kullanmama kararı almıştım zaten eşimin anneannesi vefat etti hataya giitik gelirken annemlerin yanına niğdeye uğradık 12 gündür yoktum yeni geldik daha bilmiyorum bu ay ne olacak

aa başınız sağolsun canım benim annemlerde hataylışuan yumurtam adetimin 10 günü 12mm olmuş cuma gidecem yeterli boyuta gelirse pazartesi günü olacak inş.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…