- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
- 118
- Konu Sahibi superisi33
-
günaydın canım bence dinleneceksen soğan kürünü uygularsan daha iyi olur için temizlenir enazındanki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
adet olunan günden itibaren mi kullanılıyo? başlangıç günü ne olmalı?
ne kadar süre kullanmamız gerekiyor ve nasıl yaniadet bitiminde başlamak gerek sanırım. kaç ay kullanmamız gerek?tamamen bitirebililiyormu vs.gibi bilgileriniz varsa yardımcı olurmusunuz lütfenSoğan kürü kesinlikle kistleri yok ediyor. Hiç üşenmeden kullanmaya devam edin. Mutlaka sonucun güzelliğini göreceksiniz. Hiç bir yan etkisi de yok. Bu sürede yaşadığınız bazı sıkıntıların ( ağrı, akıntı vs.) kürle ilgisi yok. Bu tür kürlerin gerçekten ilaç yerine geçmesi için hiç bir püf noktası atlanmamalı. Kaynama süresine (5 dk), kaynama süresince kaynattığınız kabın ağzına kapak kapatmaya, soğanı 125 ml. kaynayan suya koymaya (su önceden kaynatılmalı) harfiyen dikkat edilmeli. Aç karna içilmeli ve en erken yarım saat sonra bir şeyler yenmeli. Bu kurallara dikkat ederseniz iyileşmemeniz mümkün değil. Ben bu kür sayesinde yıllardır çektiğim bu rahatsızlıktan kurtuldum. Yaşanmış bir tecrübe olduğu için, güvenerek, ısrarla öneriyorum.
canım yaptırmadım ama duyduğum kadaryla stres yapmaman rahat olman gerekli aşılamadan sonra dinleniyorsun 12.günmü ne gebelik kan testi yapıyorlarmış.ama unutma moral çok önemli...aşılama yaptıracam yaptıran varsa dikkat etmem gereken bişeyler varmı bilginiz varmı
Hadi gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inş.. Ama lütfen negatif düşünmeyin aldınız o sonucu şimdi sıra sadece kalp atışlarında sonra kucağınızda olcağını düşünün hep ve dikkatle tabikide.. O B-HCG sonucunu pozitif görmek isteyen o kadar insan varki nice tüp bebek ve aşılama tedavilerinden sonra siz şükredin ve inanamıyorumları artık unutun... Ben olumsuz düşüncenin olumsuzluk getirdiğine inanıyorum ikizlerime hamile kaldıgımda ikiz gebelik zor oluomuş erken doğuyomuş diye diye 18 haftmda kaybettim. Yine kızıma hamile kaldıgımda onlar erken gitti bu da mı öyle olcak diye endişelerle 31 haftada erken doğdu bi sürü sorun vs..
ne kadar süre kullanmamız gerekiyor ve nasıl yaniadet bitiminde başlamak gerek sanırım. kaç ay kullanmamız gerek?tamamen bitirebililiyormu vs.gibi bilgileriniz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen
canım yaptırmadım ama duyduğum kadaryla stres yapmaman rahat olman gerekli aşılamadan sonra dinleniyorsun 12.günmü ne gebelik kan testi yapıyorlarmış.ama unutma moral çok önemli...
tatlım bugün öğrendim ultrsyona girdim ikiz gebelik olduğu saptandı ya ben o kadr düşüncelere kapılmadım gel görki etrafımda kimse pek olumlu şeyler söylemediler tabi sağlıklı doğurrsun kucağına alırsın gibi dileklerinde bulundular ama biyandanda hep sezeryan diyolar yok 9 ay duran ikiz yokmuş erken doğum olurmuş tabi bende biraz korkuyo kapıldım ve bunları söyleyende annem yani en yakın akrabalarım ve benim ilk gebeliğim ve ikiz olcak biraz korkuttular beni ama ben olumsuz düşünmicem asla hep dua etcem kim ne derse desin rabbim inşllh sağ salim sağlıklı bişekilde ikisinide bana bağışlasın canım benim sanada çok geçmiş olsun yaşadığın o olayı emin ol şuan dahaiyi anlıyorum şükrediyorum helede böyle sorunlar varken ve gebe kaldım şükür ağzımdan eksik olurmu hiç rabbim isteyen evlat ateşiyle yanıp tutuşan bütün kardeşlerime nasip eylesin nasip eylemiş kardeşleriminde bende dahil inşllh sağ salim kucaklarına almalarını nasip eylesin
ne kadar süre kullanmamız gerekiyor ve nasıl yaniadet bitiminde başlamak gerek sanırım. kaç ay kullanmamız gerek?tamamen bitirebililiyormu vs.gibi bilgileriniz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen
canım yaptırmadım ama duyduğum kadaryla stres yapmaman rahat olman gerekli aşılamadan sonra dinleniyorsun 12.günmü ne gebelik kan testi yapıyorlarmış.ama unutma moral çok önemli...
tatlım bugün öğrendim ultrsyona girdim ikiz gebelik olduğu saptandı ya ben o kadr düşüncelere kapılmadım gel görki etrafımda kimse pek olumlu şeyler söylemediler tabi sağlıklı doğurrsun kucağına alırsın gibi dileklerinde bulundular ama biyandanda hep sezeryan diyolar yok 9 ay duran ikiz yokmuş erken doğum olurmuş tabi bende biraz korkuyo kapıldım ve bunları söyleyende annem yani en yakın akrabalarım ve benim ilk gebeliğim ve ikiz olcak biraz korkuttular beni ama ben olumsuz düşünmicem asla hep dua etcem kim ne derse desin rabbim inşllh sağ salim sağlıklı bişekilde ikisinide bana bağışlasın canım benim sanada çok geçmiş olsun yaşadığın o olayı emin ol şuan dahaiyi anlıyorum şükrediyorum helede böyle sorunlar varken ve gebe kaldım şükür ağzımdan eksik olurmu hiç rabbim isteyen evlat ateşiyle yanıp tutuşan bütün kardeşlerime nasip eylesin nasip eylemiş kardeşleriminde bende dahil inşllh sağ salim kucaklarına almalarını nasip eylesin
canım süt gelmesi prolaktinle ilgili neden pko dediler anlamıyorum.......arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim ben 3,5 yıllık evliyim bekarken doktora gitmiştim göğsümden süt geliyordu bana sende polikistik over var çocuğun olmaz demişti düğünden 15 gün öncede fenalaştım dahiliyeciye gittiğimde trigliseritimin 470 olduğunu öğrendim ilaçlar kullandım evlendikten sonra 1 yıl korundum ama ilaçlarla falan değil korunmayı bıraktığım ayda hamile kaldım çok şükür şimdi 1,5 yaşında bir oğlum var ve 3 aydır tekrar polikistik over tanısıyla tedavi görüyorum ama trigiliseritim yine 475 olmuş yani bunlar birbirini tetikliyormu trigliserid halledilince polikistik devre dışımı kalıyor yoksa ben nasıl hamile kaldım şimdide doktor olmaz diyor bana 2.bebeği eşim çok istiyor bense iyice bunalıma girdim yine aynı nameleri dinliyorum doktorlardan yüzümde çıban gibi sivilcelerde çıkıyor ilaçlar yüzünden adet düzenim allak bullak oldu oysa gün sekmezdi bende çok düzenliydi ne olacak benim halim
teşekkür ederim canım ama ben zaten 54,5 kiloyum alkol kullanmam spor yaparım akşamları pek yemem heryere yürüyerek gitmeye çalışırım hayatımda çok şükür en fazla 75 oldum ondada doğum yapmak için hastane odasındaki kilom hep kendime dikkat ediyorum ama bana kalırsa bu yediklerimden çok içtiğim ilaçların yan etkileri hep birbirini tetikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?