- Konu Sahibi superisi33
-
canım kendi çocuklarında olunca destek olurlar ama gelinde olunca aynı anlayışı görmek çok zor ben düşük yaptım sanki ben bebeğimden ayrılmak istemişim gibi suçlandım hem erken dediler hemde beni suçladılar
cnm ben biraz mutfağı toplayım iyi geceler
Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım, sabahtan beri yazılanları okuyorum.
Tam kendimi çaresiz hissetiğim anda yaşadıklarınız ve sabrınız ban güç verdi.
Hikayem şöyle kendimi bildim bileli düzensiz adet oluyorum.28 yaşındayım 3 yıllık evliyim .İlk defa geçen korunmayı bıraktım ve klomen kullandım ancak yumurtalarım gelişmedi.
Önce soğan kürü, bu ay incir havuç kürü yapıyorum.
Hepimiz inşallah en kısa sürede bebişlerimizi kucaklarınız
selam arkadaşım ben de soğan kürüne başladım.bitince incire başlayacam belkide o ay klomende kullanacam
SANA Bİ SORUM VAR UMARIM CEVAPLARSIN sadece incir kürümü yapıyorsun incir+havuç kürünü berabermi yapıyorsun.incir havuç kürü yumurta çatlaması için diyorlar anlamadığım şu yumurta gelişmeden çatlamasını sağlamak mantıklı değilki.ayy kafam karışıyor bu incir mi incir+havuç mu.
selam arkadaşım ben de soğan kürüne başladım.bitince incire başlayacam belkide o ay klomende kullanacam
SANA Bİ SORUM VAR UMARIM CEVAPLARSIN sadece incir kürümü yapıyorsun incir+havuç kürünü berabermi yapıyorsun.incir havuç kürü yumurta çatlaması için diyorlar anlamadığım şu yumurta gelişmeden çatlamasını sağlamak mantıklı değilki.ayy kafam karışıyor bu incir mi incir+havuç mu.
merhaba kızlar bugün reglimi bekliyorum klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi olmadım acaba test yapsammı yoksa 1 hafta beklesemmi karar veremedim bugün regl olmam gerekiyor belirtileride var sanırım başlayacak sizce ne yapmalıyım:44:
ben ibrahim saraçoğlunun seda sayana katıldığı programı internetten bulup izledim.İncir +havuç olarak tarifi verdi.Havucları ve incirleri ayrı kaynatıp (kaynama süreleri farklı olduğu için ) ılınınca ikisini karıştırıyorum.Klomen ile birlikte kullanımı konusunda ise fikrim yok.Ben doktor kontrolünde klomen kullandım fakat yumurtalarım 10mm 'e kadar büyüdü malesef.
önce incir kürü yapıyorsun 1 hafta sonrada inciri kaynatından sonra havucu atıyorsun onunda ayrı 1 ahfta içiyorsun
kızlar rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı tahlillerimde temiz çıktı
canım gozun aydın buda guzel bır haber en azından aklında artık oyle bır soru yok.tatıldeydımm en son asılama yaptırmıstın anladıgım kadarıyla olmamıs.nasip demekki hala zamanı gelmemis hayırlısı olsun durmak yokk calısmaya devam:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?