Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

doğru diyorsun tatlım benimkiler ben dik durmasan beni suçlayacaklar işte çok üzülüyormuş oğullarına bende direk söylüyorum asıl bana üzülün diye eşime diyorum aslında aklına kötü birşey getirme onlara kızıyorum bu yüzden tepki veriyorum allahtan sadece benimle konuşuyor kayınvalidem komşularına gelinin çocuğu olmuyor demiş bana tüp yap diyorlar eşim istemiyor dedim o kadar hormon almamı kendi için bu kadar ilaç kullamamı o zaman susuyor durum tersi olsaydı kızına hemen tüp yap dermiydi hayır

mrb kızlar,

pco var bendede ve adet düzensizliği, 1 yıldır istiyoruz bebek, bu ay ilk defa klomen kullandım, 31 ağustosta adet olmam gerekiyordu hala olmadım acaba düzensizliği tutmuşmudur bu ay yada klomen adeti düzenlermi offfff

arkadaslar elimde 1 adet ovitrelle catlatma ignesi var kullanmak nasip olmadan hamile kaldim ihtiyaci olan özelden msj atsin lütfen

selam arkadaşım ben de soğan kürüne başladım.bitince incire başlayacam belkide o ay klomende kullanacam
SANA Bİ SORUM VAR UMARIM CEVAPLARSIN sadece incir kürümü yapıyorsun incir+havuç kürünü berabermi yapıyorsun.incir havuç kürü yumurta çatlaması için diyorlar anlamadığım şu yumurta gelişmeden çatlamasını sağlamak mantıklı değilki.ayy kafam karışıyor bu incir mi incir+havuç mu.

önce incir kürü yapıyorsun 1 hafta sonrada inciri kaynatından sonra havucu atıyorsun onunda ayrı 1 ahfta içiyorsun

merhaba kızlar bugün reglimi bekliyorum klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi olmadım acaba test yapsammı yoksa 1 hafta beklesemmi karar veremedim bugün regl olmam gerekiyor belirtileride var sanırım başlayacak sizce ne yapmalıyım:44:

ben ibrahim saraçoğlunun seda sayana katıldığı programı internetten bulup izledim.İncir +havuç olarak tarifi verdi.Havucları ve incirleri ayrı kaynatıp (kaynama süreleri farklı olduğu için ) ılınınca ikisini karıştırıyorum.Klomen ile birlikte kullanımı konusunda ise fikrim yok.Ben doktor kontrolünde klomen kullandım fakat yumurtalarım 10mm 'e kadar büyüdü malesef.

bence bekle canım bende beklemeden çok üzdüm kendimi hamileyim sanıpda negatifi görmek çok üzücü ama bekleyince eğer hamileysen adet olmucağına göre süper olur inş. hamilesindir...........

ayy bende klomenle 10 cm oluyor sadece ondan hem ilaç hem incir kullanacam.su perisi arkadaş yazmış 1 hafta incir 1 haftada havuç+incir yapılıyormuş gerçi 21 gün yapılması lazım ama , 1 haftada yumurta iyice olgunlaşacak sonra havuçla çatlayacak herhalde ondan öyle yazılıyor.

önce incir kürü yapıyorsun 1 hafta sonrada inciri kaynatından sonra havucu atıyorsun onunda ayrı 1 ahfta içiyorsun

çok teşekkürler su perisi.yalnız şu var saraçoğlu 21 gün yapın diyor.10 gün sadece incir 11 günde incir+havuç kürü yapayım diyorum ne dersin.

kızlar kesinlikle hayıt hapını tavsiye ediyorum.7,5 yıllık evliyim 5 yıldır bebek istiyoruz 4 klomen tedavisi 2 aşılama tedavisi gördüm ama hepsinde yumurta oluşmasına rağmen çatlamadı ve tabiiki sonuç negatif geçen 6 ay önce hayıt hapına başladım netten duymuştum. 2 ay kullandım ve sonra doktora gittim yumurtlamam normale dönmüştü ertesi ay kullanmadım yumurtlama gene yok normalde zaten hapa 3 ay devam edin diyolar ben bırakmıştım şimdi tekrar başladım yanında polen bal tarçın çörekotu karışımınada başladım bakalım neler olacak karışıma 10 gün devam edicem yumurtlamama yakın bırakacam ama hapa devam sizi gelişmelerden haberdar ederim. allahım hayırlısını sağlıklısını versin cümlemize son tesellim tüp bebek ama kısmet inş. kendiliğinden kalırımmmm.

kızlar rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı tahlillerimde temiz çıktı

canım gozun aydın buda guzel bır haber en azından aklında artık oyle bır soru yok.tatıldeydımm en son asılama yaptırmıstın anladıgım kadarıyla olmamıs.nasip demekki hala zamanı gelmemis hayırlısı olsun durmak yokk calısmaya devam:)))))

iyi tatiller canım bizim yerimizede tatil yap evet canım çok şükür sonuçlar iyi çıktı aşılamam tutmadı ama gelecek aydan çok umutluyum inşallah olacak iğnelere geçecez bakalım hayırlısı.....

arkadaslar ben burda yenıyım 2 bucuk yıldır evlıyız 1 senedır hamıle kalamadım doktora gıttım yumurtan var dedı tarıh verdı olmasssa gel dedı adetın 2.gunu olmadı ve gıtttım adetın 2.gunu hormon testı ettı ve yumurtam zayıf cıkmıs ve serophene dıye ılac verdı bunu adetın 5.gunu gunde 1 adet dedı ve bıtınce kontrale gıdıcem acaba bu hapla hamıle kalabılırmıyım?? catlama ıgnesı duydum yumurtam var ve catlamıs ama gebelık gorulmedı demekkı yumutamın zayıflıgından olmuormus ozmn ıgnede verılırmı kontrale gıdıcem neolck merak edıommm (( rabbım kımseye aratmasın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…