- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
-
doğru söylüyorsunuz kızlar şu soğan kürü incir kürü filan bunları ilaçla değil başka zaman kullanmam lazım.ama ne bileyim ilaçları kullanırken incir kürünüde deneyeyim dedim bikaç gün yaptım vallahi ne yapayım umut işte büyüsün diye yumurtalıklarım uğraşıp duruyorum.bakalım cumartesi doktora gidecem kürle beraber kullandığım ilaçlar kötümü etkiledi beni iyimi görecez.bu ay da tutmazsa rahim filmini çektirecem bende bir an önce.
superisi ben çok korkuyorum şu rahim filminden çektirirsen bana da haber verirmisin.nasıl ağrın filan oldumu diye
canım daha çok yeni denemen bence biraz bekle korunmadan doğal olarak hamile kalabiliyorsundur belkide 1yıl içinde korunmadan olmazsa klomene geç benim klomenle gelişti çatladı eşimdede herşey normal olmayınca olmuyor bazenMerhaba,
Bende aranıza yeni katıldım, sabahtan beri yazılanları okuyorum.
Tam kendimi çaresiz hissetiğim anda yaşadıklarınız ve sabrınız ban güç verdi.
Hikayem şöyle kendimi bildim bileli düzensiz adet oluyorum.28 yaşındayım 3 yıllık evliyim .İlk defa geçen korunmayı bıraktım ve klomen kullandım ancak yumurtalarım gelişmedi.
Önce soğan kürü, bu ay incir havuç kürü yapıyorum.
Hepimiz inşallah en kısa sürede bebişlerimizi kucaklarınız
selam canım nasılsın evet tutmadı hayırlısı artık inş fazla uğraşmadan gelirsuperisi nasılsın canm...aşılaman tutmamış çok üzüldüm yeni gördüm seni forumda..
nasıl gidiyo hayat
hayırlısı canm ya..
bende 2 aydır yasmin kullanıyom dr. 3 ay kullan dedi ..
ama ben bu ay bırakmayı düşünüyom.dr.uda değiştircem
bişiy sorcam canm sen tiroid hormonlarına hiç baktırdın mı
bakılmıştı herşey normal çıkmıştı ama adetin 3 . günü yine bakılacak rahim filmi çekilecek bayramdan sonra ondan sonra karar verilecek sen çektirdinmi?
bende çektirmeyi düşünüyorum..ama korkuyorum anestezili olur benm büyük ihtimalle..
canım inş bizde anne olacaz bunu unutmadan davranın tabiki söylerim ama ben aşılama olmuştum zaten ona benzer bir işlemiş biraz daha sancılıdır tabi de ama bilmeyince korkuyoruz işte
kadir geceniz mubarek olsun banada dua etmeyi unutmayın Allah gönlümüzdekini verir inşallah tez zamanda sizde dua edin inşallah meleklerimiz gelecek ben buna inanıyorum sizde inanıncınızı yitirmeyin.......
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa kimse gelmiyor son durumunuz ne neler yapıyorsunuzz
Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım, sabahtan beri yazılanları okuyorum.
Tam kendimi çaresiz hissetiğim anda yaşadıklarınız ve sabrınız ban güç verdi.
Hikayem şöyle kendimi bildim bileli düzensiz adet oluyorum.28 yaşındayım 3 yıllık evliyim .İlk defa geçen korunmayı bıraktım ve klomen kullandım ancak yumurtalarım gelişmedi.
Önce soğan kürü, bu ay incir havuç kürü yapıyorum.
Hepimiz inşallah en kısa sürede bebişlerimizi kucaklarınız
superisi nasılsın canm...aşılaman tutmamış çok üzüldüm yeni gördüm seni forumda..
nasıl gidiyo hayat
canım daha çok yeni denemen bence biraz bekle korunmadan doğal olarak hamile kalabiliyorsundur belkide 1yıl içinde korunmadan olmazsa klomene geç benim klomenle gelişti çatladı eşimdede herşey normal olmayınca olmuyor bazen
selam canım nasılsın evet tutmadı hayırlısı artık inş fazla uğraşmadan gelir
bakılmıştı herşey normal çıkmıştı ama adetin 3 . günü yine bakılacak rahim filmi çekilecek bayramdan sonra ondan sonra karar verilecek sen çektirdinmi?
bende çektirmeyi düşünüyorum..ama korkuyorum anestezili olur benm büyük ihtimalle..
korkulacak bişey yok diyorlar ama bende korkuyorum sana söylerim bayramdan sonra çekilecek inş. bir aksilik çıkmazsa ozaman söylerim sana uğra bayramdan sonra 6 eylülde gün alacam bakalım ne zamana verecekler:44:
adetin 8.günü çekiyolar hsg yi ama..randevusuda mı varmış??
napalım hayırlısı canm ya.
umarım çok kolay geçer.vede temiz çıkar
bana 3. günü dedi sanırım doktorum rahim açıkken oluyormuş
yanlışın olmalı ya..
adetliyken olmuyor diye biliyorum ben..vede adet olmaya yakınken olmaz yani.
adetin biter bitmez çekiliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?