- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
-
evet canım ben daha 100 taneyi bitiremedim günde 1 tane içiyorum 10 tane filan kaldı sanırım.....canım sen glucophageye devam ediyormusun
merhaba,bende pko luyum yanklaşık 8 aydır glucophage içiyorum sadece.doktorum başka bir ilaç önermedi. h.sonu evde yaptıgım idrar testi pozitif çıktı. hemen kan tahlili de yaptırdım onda değerim 750 küsür gibi bir rakam çıktı 4-5 hafta hamileliğe denk geliyor. henüz dr muayane olmadım c.tesi günü için dr gideceğim. insallah bir sorun bir sıkıntı yoktur. bende bebeğimi kucagıma alırım. umudunuzu kesmeyin diye bende yazmak istedim. zamanı geldiğinde,hepimizin yüzü gülecek,buna inanıyorum.
evet canım ben daha 100 taneyi bitiremedim günde 1 tane içiyorum 10 tane filan kaldı sanırım.....
canım çok sevindim yazdığın için çok teşekkür ederim ayy çok heyecanlandım bende ne kadardır olmuyordu kaç yıllık evlisin hiç klomen veya iğne kullanmadan olmuş heralde çok güzel Allah tamamını erdirsin canım
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.1 yıllık evliyim ve pco yum.evlendiğimizden beri hiç korunmuyoruz fakat hamile kalamıorum.2 ay klomen tedavisi gördüm fakat sonuç yok.yaşadığım yer bi ilçe ve doğru dürüst bi doktor yok merkeze gitmem lazım tedavi için fakat çalışıyorum.umutsuz olmak istemiorum fakat bazen içim öyle acıo ki ya olmazsa diye..ayrıca prolaktinimde yüksek çıkıo onun içinde ilaç kullanıorum.benim hikayemde öyle işte...
hayıt tohumunu çok duyyorumm forumlarda.onuda kullanayım bari.burada tedavi olabileceğim bir yerde yok ALLAHIM şöyle kendi kendine bi oluverse.çokkkk istiorum çookkkkk
Merhabalar ,yaklaşık 2 aydır formu okuyup takip ediyordum bende sizlerle paylaşımda bulunmak istedim.7,5 yaşında oğlum var ve yaşım da 35.Oğlumun ve eşimin ısrarı ile 2. çocuğu düşünmeye başladık.Artık bende kendimi o kadar hazırladım ki bebeğim olmasını çok istiyorum.Son 1 senedir adetlerim düzensiz.Doktorum pko var gibi dedi ama adetin 3. günü yapılan tahlillerim normal çıktı.Zaten ilk çocuğumda hiç bir sorun yaşamadan hamile kalmıştım.Şuan tabi kilonun etkisi ile süreç çok zor geçicek.2,5 ay kadardır Glucophage kullanıyorum.Ve Eylül ayında 10 günlük Klomen sonucu 1 yumurtam oluştu 21mm ve 28 Eylül de Ovitrelle iğnemi oldum.Geçen ayki adet günüme 2 gün var dayanamayıp iğneden sonraki 10. günde evde test yaptım.ama tek çizgi çıktı.Şuan dr.dediği gibi 15 günü tamamlayıp halen adet omaz isem kan tahlili yaptırıcam.
Hepimize bol şanslar Allah hakkımızda hayırlısını versin.
coookkk sevındırıcı bır haber aylardır bu sıtede bu haber duyulmuyordu.gozun aydınnnnnnnallahım ınsalllah degerlerın cıkar hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp eder.bıde ne kullanıyodun ıgnelerdemıydın yoksa klomen mı kullanıyodun?kızlar ben hamileyim ama daha 2 haftalık filan heralde dua edin inşallah değerlerim yükselir bebişim kucağımızada gelir inşallah.................
coookkk sevındırıcı bır haber aylardır bu sıtede bu haber duyulmuyordu.gozun aydınnnnnnnallahım ınsalllah degerlerın cıkar hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp eder.bıde ne kullanıyodun ıgnelerdemıydın yoksa klomen mı kullanıyodun?
merhaba ben de 10 aydır hamile kalamadım bu ay 3. günü yapılan teste T3 3.84 T4 0.984 TSH 2.04 FSH 8.44 LH 11.6 E2 54.9 Progesteron 0.350 Prolaktin 11.2 çıktı sonuçlara bakınca yumurta rezervin biraz düşük dedi bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün içip 3 gün sonra kontrole gel dedi ilk kez böyle bir ilaç kullandım tahlil sonuçlarımı da başka gösterebileceğim bulunduğum yerde doktor yok endişilendim ama ilacı kullandım p.tesi kontrole gidicem İnşallah Allah bize de nasip etsin çok üzülüyorum eşimde sen çok endişeleniyosun diyor ben şark hizmetinde bir ilçedeyim tek doktor var ve inanılmaz yoğun ona güvenmek zorundayım test sonuçları ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
canım öncelıkle sakın olmalısın senın bu telaslı halın hormonlarını cok etkılıyor genellıkle rahat olan ınsanlar daha cabuk hamıle kalıyor.hormon tahlıllerı referans aralıklarına göre her hastane ıcın farklıdır buradan bunu yorumlamak yanlıs olur. ama ıcını ferah tut bu yolla hamıle kalmayı deneyecek ılk kısı sen degılsın.bende 14 ay sonra bu yolla hamıle kaldım. 2 ay klomen kullandım 12 ay catlatma ıgnesıde vuruldum aynen doktorun sana anlattıgı gıbı sonra bız ramazan gelmıstı ıkı ay mola vermıstık o ay kendılıgınden oldu bırazda kısmet demelı...
öncelıkle sakın olmalısın doktorunun dedıklerıne uymalısın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?