Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

canım sen glucophageye devam ediyormusun
evet canım ben daha 100 taneyi bitiremedim günde 1 tane içiyorum 10 tane filan kaldı sanırım.....

canım çok sevindim yazdığın için çok teşekkür ederim ayy çok heyecanlandım bende ne kadardır olmuyordu kaç yıllık evlisin hiç klomen veya iğne kullanmadan olmuş heralde çok güzel Allah tamamını erdirsin canım

canım glucophageyi bende 5ay içtim hamile kaldım.ama düşük yaptım.4ay oldu hamile kalamadım ama...pkolularda düşük yapma ihtimali çok yüksekmiş.oda beni buldu maalesf.o ilaç çok değerli bir ilaç.

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.1 yıllık evliyim ve pco yum.evlendiğimizden beri hiç korunmuyoruz fakat hamile kalamıorum.2 ay klomen tedavisi gördüm fakat sonuç yok.yaşadığım yer bi ilçe ve doğru dürüst bi doktor yok merkeze gitmem lazım tedavi için fakat çalışıyorum.umutsuz olmak istemiorum fakat bazen içim öyle acıo ki ya olmazsa diye..ayrıca prolaktinimde yüksek çıkıo onun içinde ilaç kullanıorum.benim hikayemde öyle işte...

canım hayıt tohumu bulabilirsen onun çayı veya onu kullan prolaktin için benimdi yüksekti stresde etkili onu içince geçen tahlil yaptırdım düzelmişti hiç bir ilaç kullanamıyorsan glucophage bulup içmeye çalış doktorada danış istersen inş. olur canım kafana takma umutsuz olma....

hayıt tohumunu çok duyyorumm forumlarda.onuda kullanayım bari.burada tedavi olabileceğim bir yerde yok ALLAHIM şöyle kendi kendine bi oluverse.çokkkk istiorum çookkkkk

hayıt tohumunu çok duyyorumm forumlarda.onuda kullanayım bari.burada tedavi olabileceğim bir yerde yok ALLAHIM şöyle kendi kendine bi oluverse.çokkkk istiorum çookkkkk

olur canım inşallah hayıt iç ve incir filan yemeye çalış inşallah olur hayıt kadınlar için mucize gibi..

selam kızlar kimse yokmuu durumlar nasıl beni terk ettiniz hıı neyse gelirseniz bişeyler yazarsınız artık

Son düzenleme:
Merhabalar ,yaklaşık 2 aydır formu okuyup takip ediyordum bende sizlerle paylaşımda bulunmak istedim.7,5 yaşında oğlum var ve yaşım da 35.Oğlumun ve eşimin ısrarı ile 2. çocuğu düşünmeye başladık.Artık bende kendimi o kadar hazırladım ki bebeğim olmasını çok istiyorum.Son 1 senedir adetlerim düzensiz.Doktorum pko var gibi dedi ama adetin 3. günü yapılan tahlillerim normal çıktı.Zaten ilk çocuğumda hiç bir sorun yaşamadan hamile kalmıştım.Şuan tabi kilonun etkisi ile süreç çok zor geçicek.2,5 ay kadardır Glucophage kullanıyorum.Ve Eylül ayında 10 günlük Klomen sonucu 1 yumurtam oluştu 21mm ve 28 Eylül de Ovitrelle iğnemi oldum.Geçen ayki adet günüme 2 gün var dayanamayıp iğneden sonraki 10. günde evde test yaptım.ama tek çizgi çıktı.Şuan dr.dediği gibi 15 günü tamamlayıp halen adet omaz isem kan tahlili yaptırıcam.
Hepimize bol şanslar Allah hakkımızda hayırlısını versin.

inşallah bebişin seninledir canım iğneden sonra 15 gün geçince adet olman lazım olmazsan bebiş gelmiştir kaç gün var daha:82:

kızlar ben hamileyim ama daha 2 haftalık filan heralde dua edin inşallah değerlerim yükselir bebişim kucağımızada gelir inşallah.................

kızlar ben hamileyim ama daha 2 haftalık filan heralde dua edin inşallah değerlerim yükselir bebişim kucağımızada gelir inşallah.................
coookkk sevındırıcı bır haber aylardır bu sıtede bu haber duyulmuyordu.gozun aydınnnnnnnallahım ınsalllah degerlerın cıkar hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp eder.bıde ne kullanıyodun ıgnelerdemıydın yoksa klomen mı kullanıyodun?

hiç birşey kullanmadım rahim filmi çektirdim spor yaptım yakı yapıştırdım ve glucophage kullanıyorum 4 aydır ama bu ay daha düzenli kullandım filmden sonra olması beni korkutuyor ama inşallah bebişi kucağımıza alırız bu sefer daha sevinemiyorum inanamıyorum keseyi görsek birde kalb atışı ozman inanacaz

merhaba ben de 10 aydır hamile kalamadım bu ay 3. günü yapılan teste T3 3.84 T4 0.984 TSH 2.04 FSH 8.44 LH 11.6 E2 54.9 Progesteron 0.350 Prolaktin 11.2 çıktı sonuçlara bakınca yumurta rezervin biraz düşük dedi bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün içip 3 gün sonra kontrole gel dedi ilk kez böyle bir ilaç kullandım tahlil sonuçlarımı da başka gösterebileceğim bulunduğum yerde doktor yok endişilendim ama ilacı kullandım p.tesi kontrole gidicem İnşallah Allah bize de nasip etsin çok üzülüyorum eşimde sen çok endişeleniyosun diyor ben şark hizmetinde bir ilçedeyim tek doktor var ve inanılmaz yoğun ona güvenmek zorundayım test sonuçları ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

canım öncelıkle sakın olmalısın senın bu telaslı halın hormonlarını cok etkılıyor genellıkle rahat olan ınsanlar daha cabuk hamıle kalıyor.hormon tahlıllerı referans aralıklarına göre her hastane ıcın farklıdır buradan bunu yorumlamak yanlıs olur. ama ıcını ferah tut bu yolla hamıle kalmayı deneyecek ılk kısı sen degılsın.bende 14 ay sonra bu yolla hamıle kaldım. 2 ay klomen kullandım 12 ay catlatma ıgnesıde vuruldum aynen doktorun sana anlattıgı gıbı sonra bız ramazan gelmıstı ıkı ay mola vermıstık o ay kendılıgınden oldu bırazda kısmet demelı...
öncelıkle sakın olmalısın doktorunun dedıklerıne uymalısın ...

darısı başıma inşallah Rabbim bana da nasip etsin galiba ben buradaki hastane ortamından da olumsuz etkileniyorum yapacak başka bişeyde yok bişey sorsam bilginiz varsa p.tesi günü gidicem ya herhalde yumurtalara bakılacak nasıl muayene ediliyor endişem bir de oradan hastalık falan kapmayım hiç rahimden ultrason olmadım kadından bakıldı bu zamana kadar o bile hijyenik gelmiyor buradaki şartlar çok olumsuz moralimi buda bozuyo saatlerce sıra bekle telefonla randevu almak imkansız ful dolu p.tesi 7.30 gidip sıra alıcam inş muayene olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…