- Konu Sahibi superisi33
-
su perısı cok sevındım canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
guzel gozlum basın saolsunn Allah sabır versın rabbım en yakın zamanda yuzunu guldurur ınsallahh
benımde pazar adet gunum bakalım nolcakkk
merhabalr arkadaşlar bir sorum olacaktı.bebek istiyorum bu yüzden doktora gittim. ulltrasonla baktı yumurtalıklara bişey olmadını söyyledi.temiz dedi.ancak hormon testi yapmadı.fakat bundan 4 yıl önce bana pko olduğum söylenmişti.ama ben kilolu değilim zayıfım.adetlerimde düzenliydi ama evlendikten sonra düzeni biraz bozuldu.sizce arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
evet canım ben spor yaptım ve rahim filmi çekindim aynı ay hamile kaldım darsı istiyenlere inşallahsu perisi sen hamilesin dimi ???
bencede sporun çok iyi etkisi olurselam arkadaslar bende de polistik over sendromu var.evledinidkten iki yil sonra FERTIJIN e gittim ilac tedavisine basladik polistik over sendromunda kilonunda yan etkisi varmis fertijindeki doktor zayiflamam icinde bi ilac verdi yurtisinda ilacalra devam ettim 5 ay sonra hamile kaldim simdi dortbucuk yasinda bi kizim var simdi ikinci cocuk icin tedaviye basladik mutlaka ISTANBULDAKI FERTIJIN HASTANESI ne gitmenizi tavsye ediyorum umudunuzu sakin yitirmeyin arkadaslar
canım çok üzüldüm inşallah yine gelecek bebişin bir kere olunca tekrar oluyor üzülme bende çok üzülmüştüm ama kendimizi yıpratıyoruz sadece üzme kendinimerhabalar benim su perim :) uzun zamandır k.k ya giremiyordum pc de sorun vardı.....senin adına çok sevindim cnm çok mutlu oldum....senden güzel haber aldım ama benden sana kötü haberler var malesef........
04.12.2011 de 20+6 haftalık erken doğum yaptım...bebeğimin ciğerleri gelişmediği için küveze almadılar 2,5 saat yaşadı meleğim ve annesine babasına veda etti....rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu.....inşallah tekrar en kısa zamanda başka bir melek yolla rabbim bize ve isteyen herkeze......
sadece kilolularda değil zayıflardada pocos oluyor doktora git bence hormonlarına baktır adet düzenide çok önemli hayıt tohumu adeti düzenliyor tavsiye ederiz işe yarıyormerhabalr arkadaşlar bir sorum olacaktı.bebek istiyorum bu yüzden doktora gittim. ulltrasonla baktı yumurtalıklara bişey olmadını söyyledi.temiz dedi.ancak hormon testi yapmadı.fakat bundan 4 yıl önce bana pko olduğum söylenmişti.ama ben kilolu değilim zayıfım.adetlerimde düzenliydi ama evlendikten sonra düzeni biraz bozuldu.sizce arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katılanlardanım ve bir pko luyum5,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor... şu an kolmen kullanıyorum pazartesi bitecek perşembe doktota gidicezzz... bakalım... hepimizin hakkında hayırlısı artık
yok mu dert paylaşacak kimse
bende pcosluyum ve kilo veremiyorum
oysakidikkat ediyorum yediklerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?