Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

sağolasın cnm.allah rağzı olsun amiiin inşallah...seninde inşallah meleğin seninledir inşallah hastalanmazsın....

bence gerçekten güvenebileceğin bir dr bul ve onun önerilerine uy arkadaşım bendede pko var ve şuan şeker ilacı kullanıyorum pko insülini düşüyormuş bu yüzden verdiler dengelesin diye.....bizim önerimizle olacvak şeyler değil bu....herkezin vücudu başka aynı hastalığın sende gösterdiği tepki başkadır bende gösterdiği başka o yüzden diyorum cnm....

su perisi sen hamilesin dimi ???
evet canım ben spor yaptım ve rahim filmi çekindim aynı ay hamile kaldım darsı istiyenlere inşallah
bencede sporun çok iyi etkisi olur

canım çok üzüldüm inşallah yine gelecek bebişin bir kere olunca tekrar oluyor üzülme bende çok üzülmüştüm ama kendimizi yıpratıyoruz sadece üzme kendini
sadece kilolularda değil zayıflardada pocos oluyor doktora git bence hormonlarına baktır adet düzenide çok önemli hayıt tohumu adeti düzenliyor tavsiye ederiz işe yarıyor

arkadaşlar merhaba,

aranıza yeni katılanlardanım ve bir pko luyum 5,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor... şu an kolmen kullanıyorum pazartesi bitecek perşembe doktota gidicezzz... bakalım... hepimizin hakkında hayırlısı artık

inşallah seninde bebişin gelir canım ama harektli olmaya ve kilon varsa zayıflamaya çalış bende işe yarı şimdi 8 aylık hamileyim darısı size inşallahhh

kilom yok işim nedeniyle fazlasıylada hareketliyim ama malesef.... inşallah sende hayırlısı ile alırsın bebişini kucağına

Merhaba bayanlar ben 28 yaşında 2 senelik evli 12 senedirde pko hastasıyım hep diane 35 ve yasmin kullndım evlendikten sonra bıraktım 17 kilo aldım sonra kendime iyi bi doktor buldum beni endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. Daha önce hiç bi doktor endokrinolojiye gitmemi söyleyip pko nun nedenini araştırtmamışlardı. Neyse bende insülin direnci ve tiroid tembelliği çıktı bunlar için 7 ay tedavi gördüm ve korundum tabi. Hormonlar düzelince doktoruma gittim yine bana klomen-pregnyl iğne ve cyclo proginova verdi 2 ay kullan 2 ay ara ver hamile kalırsın dedi. bende bıraktığım 2 ay hamile kaldım.
hiç beklemiyordum yine kist oluşmuştur diyordum ama oluyormuş hiç moralinizi bozmayın ama pko nun sebebini öğrenip ona göre tedavi görün derim genelde kadın doğum doktorları bunu atlıyor sizi seviyoruuuuuuuuuuuuum

arkadaşlar bendede vardı polikistik over doktorda bana yumurta tembelliğim olduğunu söyledi çok üzüldüm 1 sene korunmasız ilişki olmazsa verceğimiz ilaçlarla iğnelerle dedi ama ben 1 ay sürmeden hamile kaldım polikistliklerime rağmen şuan 12haftalık hamileyim... umutlarınızı yitirmeyin..

maşallah umudumuzu yitirmeyelim hamile kalanları görmek daha umut verici olur biliyorum kendimden inşallah bizim gibi hamile kalamayanların umudu da biz oluruz

ben her ay adet olurdum ama 5 gün felan farkla yni 35 gün de bir denk gelirdi çok nadir 2 ayda bir olurdum... bi süre diane35 kullandım.. evlenince bıraktım 6 ay kullanmıştım... sonra 4 ay düzenli adet gördümm eşimle hep korunduk doğall yolardan.. sonra 5. ay adet olmadım doktora gittik yumurtalıkların tembel dedi biran önce çocuk için çalışmaya başlayalım dedi aynen klomen verdi çatlatma iğnesi kistlerim bar varmış polikistk oldğmu söledii.. oysa bana önceden göründüğüm doktoırlarım hiç böle dememişlerdi.. kistin var felan.. neyse onları kullandım çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım aradan 12 gün gecti ve bembeyaz akıntılar gelmeye kasıklarım batmaya başladı allahım dedim tutumu yoksaa... eşimile doktora gittik ve negatif çıktı progestornum da 5 çıktı... bu ay deneyemem çünkü kpss sınavı için memlekete gidicem.. doğudayız şark hizmeti yapıyor eşimm... ramazanda bi daha denicem ama artık içime bi umutsuzluk düştü ilk seferde çok çaresizim

merhaba kızlar.. ben 11 aylık evliyim pko luyum bende, şuanda tedavi oluyorum. serophene kullandım günde 2 tane birde glifor. ilk ay işe yaramadı yumurtam gelişmedi. şimdi günde 3 tane alıyorum serophene i. umarım bu ay işe yarar. incir yiyorum birde belki faydası olur diye. pazartesi tekrar doktora gidicem bu ay olmazsa aşılamaya geçeriz dedi doktorum ama ben daha iyi bir tüp bebek merkezine gidip tedavi olmak istiyorum.. ama inşallah bu ay sonuç güzel olur.. Allah'ım olmayan herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

slm kızlarr nasılsınızz bakalımmm ben de baştan sona okudum ama girmiyorsunuz galibaaa bende klomen kullanıyorummm 4 gunum bakalımmm hayırlısıııı tek basıma yazısmam inşallahhhh

slm merhaba bende klomen tedavisine başladım bu ay ve klomende 2. günüm. uzun zamandır takıp edıyorum kk. yazmak bu güne kısmetmiş inş herkes dileklerine bebeklerine kavusur.

Slm arkadaşlar ben klomenle 6 ay tedavi gördüm yumurtalar çok güzel gelişti çatladı ama hamile kalamadım klomen gerçekten bazı bayanlarda çok etkili oluyor iğnelerle de gelişti yumurtalar ama klomenle üç tane birden folikûl gelişmişti fakat nasib olmayinca olmuyor maalesef moralinizi çok yüksek tutun hayirlisi ile hepimiz umdugumu za nail. Oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…