- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
-
merhaba ben de 10 aydır hamile kalamadım bu ay 3. günü yapılan teste T3 3.84 T4 0.984 TSH 2.04 FSH 8.44 LH 11.6 E2 54.9 Progesteron 0.350 Prolaktin 11.2 çıktı sonuçlara bakınca yumurta rezervin biraz düşük dedi bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün içip 3 gün sonra kontrole gel dedi ilk kez böyle bir ilaç kullandım tahlil sonuçlarımı da başka gösterebileceğim bulunduğum yerde doktor yok endişilendim ama ilacı kullandım p.tesi kontrole gidicem İnşallah Allah bize de nasip etsin çok üzülüyorum eşimde sen çok endişeleniyosun diyor ben şark hizmetinde bir ilçedeyim tek doktor var ve inanılmaz yoğun ona güvenmek zorundayım test sonuçları ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
selam referans aralığına göre bakılıyor arkadaşımızın dediği gibi bende 1.5 sene uğraştım klomen çatlatma iğneleri ve aşılama olmadı ben 1 düşük yapmıştım daha sonra rahim filmi çekildim o ay yani geçen ay hemen oldu çok şükür ama ben geçen ay fazla düşünmedim zaten iğneli tedaviye geçecez diye şükürler olsun rabbime sende dua et inşallah en kısa zamanda olacak canım...
canım çok teşekkürler sağlıkla kavuş bebeğine inşallah Rabbim bize de nasip etsin.. iş ortamımda stresli birde adetlerim düzenli fakat sancılı geçer hep adetime 1-2 gün kala ağrı kesici içmezsem çok kötü oluyorum bayıltıyo yani o derecede tabi bebek planıyla her ay bir umut bekleyorum adetim başlayınca aldığım ağrı kesicilerde hiç fayda etmiyor hadi acile bıktım artık iğne yemekten
bende öyledim üşütmemeye dikkat et sıcak şeyler iç adet döneminde birde derece ile yumurtlama gününü takip et istersen oda etkilimiş veya ovilasyon testi alsan daha iyi olur canım
canım p.tesi günü kontrole gidicektim pazar günü 3 gün geçmiş oluyodu ben bugün özel hastaneye ile erzuruma gittim doktor test sonuçlarıma yumurtlalık rezervin düşük değil yüksek de değil dedi rahimden ultrasonda bakınca çok şaşırdı inanılmaz çok yumurlamışım ve boyutlarıda çok iyi dedi klomenin en düşük dozuyla çok gelişmiş ma böyle çoğul gebelik olur ikizden bahsetmiyorum üçüz dördüz olur bu ay korunun ikiden fazla böyle yumurta olunca ilişki önermiyolar yönetmeliğ aykırı dedi artık uzak ama oraya gidicem çok içme sindi adetimin 2.günü gidicem ben olsam klomeni vermezdim dedi inşallah hamiş kalabilirim hayırlısıyla hiç acele etmiycem bakalım
canım yumurta varda hepsi döllenecek diye bişey yokki inşallah en kısa zamanda olur bebişiniz......
kan verdım ama pazartesı cıkıcakmıs sonucc nasıl beklıycemmmm
kimse yok mu yaaa.. dayanamıycam bugun kan testi yaptırcamm. bı de bısey sorcam sıze sureklı hormon testı yapılıyo mu benım 1 sene oncekı testlerımı baz alıyo hala doktorumm aklıma takıldı sadece ultrasonla yumurta takıbı yapılıyo bana
eğer 1sene önceki ise ve sen kilo aldıysan tekrar bakılması daha doğru çünki ultrasyonla pcos tam anlaşılmıyor tahlilde
LH/FSH oranı artar
Androstenedion artar
SHBG (seks hormonu bağlayıcı hormon) azalır
DHEA ve DHEASO4 artabilir
Testosteron artar
Östrojen artar
İnsulin direnci testlerinde bozulma olabilir
bunlara bakılır.......
selam arkadaşlar bende polikistik over var var 9 aydır gebelik olmuyor 9ay önce 1 aylık düşükden sonra aldığım kilolar yüzünden polikistik over olduğumu öğrendim ve çok mutsuzum o gündür umutlarım bitiyor. benim gibi olan ve hamile kalanlar varsa lütfen yazsın umut olsunlar bizim gibi olanlara...
selam arkadaslar bende de polistik over sendromu var.evledinidkten iki yil sonra FERTIJIN e gittim ilac tedavisine basladik polistik over sendromunda kilonunda yan etkisi varmis fertijindeki doktor zayiflamam icinde bi ilac verdi yurtisinda ilacalra devam ettim 5 ay sonra hamile kaldim simdi dortbucuk yasinda bi kizim var simdi ikinci cocuk icin tedaviye basladik mutlaka ISTANBULDAKI FERTIJIN HASTANESI ne gitmenizi tavsye ediyorum umudunuzu sakin yitirmeyin arkadaslar
merhabalar benim su perim :) uzun zamandır k.k ya giremiyordum pc de sorun vardı.....senin adına çok sevindim cnm çok mutlu oldum....senden güzel haber aldım ama benden sana kötü haberler var malesef........kızlar ben hamileyim ama daha 2 haftalık filan heralde dua edin inşallah değerlerim yükselir bebişim kucağımızada gelir inşallah.................
merhabalar benim su perim :) uzun zamandır k.k ya giremiyordum pc de sorun vardı.....senin adına çok sevindim cnm çok mutlu oldum....senden güzel haber aldım ama benden sana kötü haberler var malesef........
04.12.2011 de 20+6 haftalık erken doğum yaptım...bebeğimin ciğerleri gelişmediği için küveze almadılar 2,5 saat yaşadı meleğim ve annesine babasına veda etti....rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu.....inşallah tekrar en kısa zamanda başka bir melek yolla rabbim bize ve isteyen herkeze......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?