slm kızlar nasılsınız.. evanurcum sen nasılsın gün aldınız mı çok merak ettim umarım herşey yolundadır
sen varya sen yemın derım kı sozun bıttıgı yerdeyım sana ne desem bılmıyorum aklımdan ıyı olan butun herseylerı yazmak ıstıyorum ama o bıle ytersız gıbıme gelıyor...gelsın artık meleklerımız
meraba canım nasılsın?duydum canım amin darısı isteyen herkese işallah.Yabangülüm canım beim ben hırçındeniz:kedi:
inşallah duymuşsundur kalp atışlarını. sağlıcakla büyüsün bebeğina.s.
canım ilaç kullanmadanmı yapacak aşılamayı?herkese merhaba...asılama gunumu sabırsızlıkla beklıyorum.eskıden adet olmayım dıye dua edıyordum sımdı ıse adet olayımda bır an once baslayalım asılamaya dıye.cunku doktorumun demesıne gore adetımden sayarak 10.gunu gıdecem doktora sımdıde adet olamamın tarıhını sabırsızlıkla cekıyorum.ınsallah allahım bu cektıklerımızın karsılıgını verır bızlere..kadınlar ıyı olan herseyı hakedıyor bence allah gonlumuze gore versın hepmızın.bebıslerımıze kavustursun bızlerı mbır an once
iyiyim canım iyi gidiyor çok şükür.valla değişiklik gösteriyor hafta konusunda.dün doktor 6+4 olduğunu söyledi.yabangülü nasılsın nasıl gidiyo kaç haftalık oldu gebelik kendine iyi bak öpüyorum
mrb arkadaşlar yabnagülü güzel dileklerin için sagol canım benim inş.bizede nasıp olcak.nasıl duydunmu bebişin kalp atıslarını.
evanur canım benım inş.adetin biran önce gelirde asılama için gün sayarsın canım benım :)
selam şimdi geldim siteye bi bakayım dedim içinden geçen bu güzel duygular için teşekkür biraz keyifsizim çok sancım var rekliyim ama tam sökülemiyom bi sökülsem rahatlıyacam senin nasıl geçiyo günün biraz kendinden bahsetsen olurmu ben söyleyeyim mi sabrın zirve yaptıgı zamanlardasın dimi beklemek insana çok zor geliyor bekle ama canım bekleki herşey güzel olsun dayan güçlü ol inanherşey güzel olacak senağlama
allah bu yolda seni aglatmasın arkadaşım
çok geçmiş olsun.test yapıldımı?günaydın herkese kızlar akşam çok kötü oldum acile gittim serum takıldım igne oldum sancım kesildi bugün evdeyim izinliyim şimdi oglumu okula götürüyorum sonra görüşürüz inat attim ilaç içmeden adet olucam diye ama olamadım çektigim acı yanıma kar kaldı sonunda yine ilaç içiyorum
yabangulum,yok bır tanem ılac tedavısını yapılcak tabıkı de daha gıdecem bakacak yumurtalıkalrıma sonra ılac sonra belırlı boyuta geldıgı zman catlama ıgnesı sonrada taransfer edılcek mıs boyle olacak
sagol canım şimdi iyim bugün hep yattım buna çok ihtiyacım vardı dinlendim yarın ola hayır ola inşallah öptüm seniopuyo
canım benım cok gecmıs olsun yenı okudum yazını sımdı nasılsın ıyımısın
merhaba kızlar bende polikistik over vardı sol yumurtalıkta bende hiç adet düzensizliği yapmadı sadece çok ağrılı olurdum her ay iki gün ileri atardı rutin kontrolde çıktı 6ay yasmin kullandım 6.5dan 8cme çıktı laporoskopik ameliyatla aldılar 2yıl oldu hala yumurtlamam düzelmedi üç yıllık evliyim bebek istiyorum ama yumurtlama sayım çok düşük tüylenme ve aşırı kilo alımı bendede var hala veremedim hepinize geçmiş olsun daha fazla bilgi almak isterseniz sorabilirsiniz
Bende polıkıstık over vardı ama erhangı bı belırtısı yoktu normal kontrole gıttı doktor ultrasonda gorupde soyledı ılac tedavısı oldum ama gecmedı ve sonunda yumurtalıgımdakı kıst patladı ve yumurtalıgım alındı dıkkatlı olunn ertelemeyın aman amann....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?