Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

canlarım bende pko hastasıyım yalnız bende kilo yok tam aksine aşırı zayıfım 44 kiloyum ve kilo almıyorum bu hastalık ilerde kilo yaparmı ve 2,5 aydır adet olamıyorum doktrum bana adet söktürücü verdi ve bugün ilacm bitcek canlarım korkum adet olamamk sanki bu ilacı kullansam bile adet olamıycakmşım gibi geliyo ilac bittikten 10 gün beklemek gerekirmiş ama bende hiç adet belirtisi yokk yaa delirtcek beniiii kızlarrrr :1shok:

bende pko hastasıyım ve 2.5 aydır hastalanmıyorum malesef..ve felaket derecede sinirli durumdayım...ufak tefek herşeye sinirleniyorum.bende kuzenimden adet söktürücü ilaç getirttirdim ve kullandım..biteli 2 gün oldu ve hala hastalanmadım ve sanki işe yaramıcakmış gibi hissediyorum..aynı zamanda kilo almaya devam ediyorum..geciktiğim içinde şişliğim var patlamak üzereyim..:uhm::uhm::uhm:

oofff offff aynen canım yaaa sinirlerim öyle bozuldu ki anlatamam ağlama krizlerine giriyorum ya sinirleniyorum aynen her yerim şiş bi olsam öyle bi rahatlıyacğm ki bu sabah açık renkte az miktarda bi kanamam oldu öle sevindim ki gittim eşime söyledim sevinçlee adet oluyooooruuummm dedim ay sanki ilk defa yaşıyorum hiç bu kadar mutlu olmamışım ya :)) ama şuan hala bi damla dahi yok biraz sabah geldi o kadr benimde dün bitti adet söktürüm acaba söktüre söktüre bu kadarmı söktürdü diye düşünerek bi gülüyorum görmelisin resmen sinirlerim bozulmuş yaa delirdim sanırım delikafadulden delikafadulden

sanırım kızlar bu ay pcoların gecıkme ayı gıbı hap kullanıyorum klomen adında bebek ıcın hıc bu kadr cok gecıkmemıstı en son martın 14 unde adet oldum normalde buayın 14 unde olamam gerkırdı ama tık yok test yaptım 14 unde kocaman bır negatıf aldım.ne adet belırtık var nede hamılelık baklaım allah sonumuzu hayır etsın

amin canım benim gönlünde ne varsa rabbim onu versin sana .. :Saruboceq:

amin canım benim gönlünde ne varsa rabbim onu versin sana .. :Saruboceq:

amın ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır.kendımı fazlada kaptırmak ıstemıyorum olmazsa kotu olmayım dıye.acıkcası herseye hazırlıklıyım olsa tabıkıde cok ıyı olur ama olmasada ne yapayım allah buyuk bır gun olur derım

arkadaşlar bir soru soracam sizlere.benimde aynı sizler gibi adetim 6 aydır düzensiz.ya olmuyorum yada olursamda bir kaç damla oluyorum.ben hiç kist için hap kullanmadım.ultrasyon sonucumu daha dr gösteremedim.ama karnım davul gibi şişiyor.şişmenin sebebi adetim geciktiği için bunu biliyorum ama kist göbekte şişme yapıyorumu?

benim sorum tüm pko şikayeti olanlara biras özel bir soru olacak ama acaba bu hastalığı olan kişilerde cinsel ilişki anında kuruluk yaşanıyor mu.benim bu konuda çok büyük problemlerim var ve ben bu kistlerin ya da kullandığım yasminin sebep olabileceğini düşünüyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum

bir de hamile kalmaya çalıştığını söyleyenler var bende yaza düşünüyorum fakat bu kuruluk nedeniyle ilişkiye bile giremiorum artık eşimle de problem olmaya başladı acaba benden başka bu şikayeti olan biri var mı

canım bende pkoluyum ara sıra bende oluyor birde çok sancım oluyor ilşkiden zevk yerine acı hissediyorum bu da sanırım yumurtalıklarımdaki kistlerdn kaynaklanyor bu ay calışmalara başlıyacağız reglim bitince ama ilşki bana işkence gibi geliyor ne yapcağımı şaşırdım.. kafamçokkarıştı :çok üzgünüm:

değil zevk almak sadece eşim için katlanabilsem bu bile bana yeter fakat vücudum resmen istemiyor 5-6 ay öncesine kadar bu konuda hiç bir şikayetim yoktu iğne ile korunuyordum şikayetlerim başlayınca doktora gittim pko dedi iğneyi kestirdi progesteron verdi bi daha ki ay şikayetlerim artarak devam etti o arada tayinim çıktığı için başak bir doktora gitmek zorunda kaldım o da yasmin verdi 6 ay sonra gel dedi 2 aydır kullanıorum fakat hiç bir gelişme yok artık eşimle tartışmak istemiorum

Son düzenleme:

selam...bende hıc bır zaman oyle sorunum olmadı.ama bazen usuttugum zman kasıklarım sıser ve agrılar olur bazen ılıskı sırasında bu meydana cıkar bazen de normal yasantımda.yasmın ıyı kontrol hapı 1yıla yakın kullandım ve bende kasık agrısı gıbı hıc bır sey yapmadı.yasmın hapı bıldıgım kadarıyla tek yan etkısı olmayan kontrol hapıymıs.ınsallah bır an once cozersın sorunu

e be canım kendine niye işkence ediyorsun.
git eczaneye su bazlı bir kayganlaştırıcı al. ilişkiye girmeden 5 dk önce kullan. tek derdin kuruluksa bunun çözümü çok basit üzüldüğüne değmez.
ama eğer çocuk istiyorsan preesed diye bir kayganlaştırıcı var. onu kullan. o spermlere zarar vermiyor çünkü.

Merhaba, bende uzun zamandır pkoluyum, kaç sene de yasmin kullandım kuruluk gibi bir sorunum hiç olmadı. Ara sıra hafif ağrım oluyor o kadar.Kayganlaştırıcı öneren arkadaşa katılıyorum. Son derece basit bir çözüm. Korunduğuna göre henüz çocuk düşünmüyorsun anladığım kadarıyla, yasmini kullanmaya bence dewam et şikayetlerinin onunla alakası yoktur.Yasmin aynı zamanda pkonun ilerlemesini de durduruyor ve adeti düzenliyor. Ama kayganlaştırıcı edin biran önce, eşini de kendini de yıpratmassın.

arkadaşlar benim 2 ay adetim gelmemişti doktora gittim yumurtan çatlamış dedi bu pko acayip bi hastalık çözemedim vallah

Merhaba. siteyi sık sık takip etmeme rağmen üye olmamaıştım fakat artık olmam gerektğni düşündüm . polikistk overla ilgili yazılan bu 200 sayfanın nerdeyse 100 sayfasını okudum ama yeterlibilgi sahibi olamadım.
ben 16 yaşındayım. ve 2 yıldır polikstk over hastasıyım. adet düzensizliğimçok fazla 2 haftada bir adet fln görüorum. 2 yıldır düzenligittiğimbirdoktorum var. kilo vermekle ilgili bana pek biaçıklayıcı bilgi vermiyo. 2 yıl önce çok zayftım fakat 2 yıl içinde bel çevremde hastalığın etkisi olduğu için bir hayli kilo aldım 1 yıldır tartılmıyorum. bu durumdna çok rahatsızım. doktorum bana bu konuyla ilgilihiçbibilgilendirme yapmamıştı ve doğum kontrol hapları yüzünden kilo alıyorum sadece yoplasanız 2 ay fln ilaç kullandım. durumun ciddiyetnde değldim. rejim yapıorum fakar kilo veremiorum. öğrenci olduğum için spor ve rejm yapmak o kadarda kolay olmuo . hem zayflamam yardım edicek hemde tedavimde kullanabilceğim bildiğiniz bi ilaç varmı doktorum yeni değiştiriorum 2 yıldır farklı dktorlar denemedğim içinde pişmanım . ve adet dönemlermde sancıdan bayıldığmı iğne yemek zorunda olduğum zamnlarda oluo. cvp verebilirsenz çok memnum olurum. :/

canım merhaba bende de var.ama ben soğan suyu içtim yararını gördüm sanki amabende hala düzensialik var .doktora gittim hiç kalmadığını söyledi güya stresten olmamışım .suanda dupaston kullanıyom:çok üzgünüm:

arkadaşlar bende polikist hastasıyım ve 3 yıldır tedavi göryordum benim çocuğumda olmuyordu serophone kullandım ama çocuk tedavisi gördüğüm zaman hiç bir faydası olmadı banada şeker ilacı vermişti ama kullanmadım çünkü hormaonlarım normaldi zayıfım ve saç dökülmesi ço azdı eğer hormonlar normalse hiç bir ilaç kullanmayın normal olan hormonları bozuyor çünkü ben bir faydasını görmedim sonra 1 yıl sonra başka bir doktora gittiğimde polikistik over hastası olduğumu anladı ve bunun tedavisi yok dedi ancak doğum yaparsan bitebilir dedi çünkü anne karnındayken olan bişeymiş seninle birlikte yaşar bir orgasnınmış gibi düşün demişti ve normal tedaviyle sadece klomen ilaçla hamile kaldım inşallah dediği gibi doğumla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…