Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

Doktor normal dedi sadece prolaktinin çok az yüksek dedi ilaç verdi canım

Merhaba arkasdşlar yillardir pko tedavisdi gormus biri olarak size hikayemi anlstmak istedim.ergenlige girdigimden beri hic bir zaman duzenli adet olmadim.3 ayda 5 ayda nir aklina ne zaman eserse işte...tam 6 yil ndogum kontrol hapi kullandim 15 kilo akdim bu surecte.ilaci birakinca duzensizlik hep devam etti.gittigim her doktor asla dogal yollarla hamile kalamayacagimi soyledi.ayni zamanda hhipertiroidim de vardi atom tedavisi aldim.tiroit de zorlaştırıyor gebe kalmayi.3 agustos 2014 de evlendim.zaten hamile kalamiycam diye beklerken mutlu haberi aldım.şu an kizim 20 gunluk doktor bilmez allah bilir diyorum sadece umudunuzu yitirmeyin.

Merhaba kizlar bende pkoluyum adet bitiminden 5gun sonra falan karnimda şişlik basliyor 10 gun falan suruyor cok kotu bisey bobreklerim felan sanki balon gibi oluyorum sizdeee varmi bu sislik omur boyu surecekmi cok aci verici

Arkadaşlar merhaba benim bekarligimdan beri adet düzensizliğin vardı evleneli iki yıl oldu altı ay önce beş haftalık bebeğini kaybettim daha sonra tekrar gebelik kısmıyor diye doktora gittim bugün meğersem ben pko hastasıymışım doğum kontrol ilacı vermek istedi ben kabul etmedi ve seker hastalığında kullanilan bi ilaç verdi yarin başlıcam inşallah..kafam.çok karıştı doğum.kontrol hapı içmek istemedim.ama içme mi gerek bu verdigi ilacın faydası varmı offff ya allahım.hepimize yardımcı olsun

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

Doğum kontrol ilacını kabul etmemekle iyi yapmışsın boşu boşuna vakit kaybı okuyor bıraktığın anda yine adetlerde düzensizlikler pko devam ediyor.pko yumurtalıkların spesifik özelliğidir doğuştan gelen karakteridir bende bir pkoluyum klomen kullanarak kızıma hamile kaldım. Bahsettiğim ilaç oluşan yumurtayı büyüterek yeterli olgunluğa getiriyor ve çatlamasını kolaylaştırıyor bu arada spermlede karşılaşınca hayallerimiz gerçekleşiyor. Gittiğinde. Doktoruna bir danış umarım faydalı olmuşumdur:)

1 ay oluyo 3 ay olmuyo gıbı

Pkolu olup agnucaston kullananlar var mı deneyimlerinizi yazarmısınız olumlu ve ya olumsuz

Evlendiğimde pko olduğumu öğrendim doktor diana35 verdi 1 sene kullandım korunmak ve adet düzeni dışında birsürü yan etki yaptı bıraktım. Senin çocuğun olmaz dedi olursada çok uğraşırsınız dedi. Tabi ben çok kafama takmadım canı veren Allah 4 sene sonra kendiliğinden çocuğum oldu şimdi ikinciye hamileyim

Maşallah sizedarısı bana isteyen herkesee inş

Am
İnş canım sonuçta pko yumurtlamaya engel değil rabbim isteyen herkese verir inş
Amiiiiin canım yumurtlama engel depil diyolar ama 4 aya yakındır adet göremiyorum yumurtlayamıyor muyum yoksa yumurtluyorum da catlatamuyomym onuda bilmiyorum artık napcagımı sasırdım cok üzülüyorum sen kendiliğinden adet görürmüydün? Düsenlimiydi nasıldı neler kullandın bitkisel olarak

canım bende adet olmamıştım 3 ay pco olduguumu bilmiyordum dra gittiğimde öğrenmiştim hormonlar falan pcosun diyo anlıcan bana da yumurtlama bpzuklugu ded baska da acıklama yapmadı biz hiç yumurtlayamıyo muyuz yanı bende anlamş değilim öğrenirsen ve paylaşırsan sevinirim :)

Cnm benim adetim 40 60 gün arasında mutlaka oluyordu hiç bir ilaç ve kür kullanmadım ilk öğrendiğimde doktorum diana 35 verdi 4 ay kullandım ama kilo almaya başladım bıraktım. Sonra Allah karşıma bir doktoru çıkardı Allah ondan razı olsun. Pko ile ömür boyu yaşayacaksın bu hormonal biley yan etkileri ne tiroit şeker kıllanma sivilcelenme adet düzensizliği bunları kontrol altında tutmak istiyorsan ilaç kullandığın müddet sana yardım eder ama zararda verir. Benim sana tavsiyem (1.65 boy 55 kilo olmama rağmen) 5 kilo ver ve düzenli spor yap bunların hiç biri kalmıcak dedi. Bende 4 ay yüzdüm kilo verdim sağlıklı beslendim zararlı hiç bir gıda yemedim adetlerim 32 günde bir olmaya başladı sonra hamile kalmışım zaten:)

Cnaım cok sagol bizi bilgilendirdiğin için doktorun bu haplara karsımıydı yani? Adet göremesende Hiç kullanma mı diyo? Ben 4 aydır adet olamıyorum ve cok zayıfım herked kilo al deyip duruyo ben yinede kilo vermeye calısayım mı? Ilaç kullanmaymmı ilaç benmde mantıgıma ters senelefir adwt olmak için ilaç içiyorum bıktım

Herkesin boy kilo oranı farklı boyuna göre kilonu kendin hesaplıyacaksın ama mutlaka spor yap sağlıklı beslen pko ile ilgili şikayetlerin kaybolacak ve adetin birazda olsa düzene girecek benim hep öyle oluyor. Spor hormonların düzenli çalışmasını sağlıyor. Yaşın daha ilaçlar için bence küçük yinede sen bilirsin.

Öncelikle bayramin son saatleri olsa bile tuuum sayfalardaki bayanlara ablalara iyi bayramlar :) ve iyi aksamlar konuyu hortlatmis gibi olacagim ama benimde sorunum ayni yalniz farkliliklar var 19 yasindayim adetlerim duzenli sivilce sorunum falan yok fakat bende kil tuy problemi had safhada ve cok degisik 12 yasimdayken gobegimde ayva tuyleri vardi ben bunlari jiletle aldim sonra kalinlastilarmi jilet yuzunden bilemicem bol derecede had safhada kila dönustuler neyse efendim diger vucudumun herr tarafinda da incee incee tuyler var dekoltede bile var dusunun dekolte dedigim goguslerin ustu bu gerdan da diyolar hayir sasiriyorum allah askina sizdede varmi hani tuy hucrelerinin ciktigi teker teker noktamsi seyler neyse sukurki ince 2013 2014 senelerinde doktora gittim bana pko teshisi koydu endokrinolog haa hatta pediatrik endokrinoloji uzmanina gittim 17 yasinda oldugum icin anlamadigim nokta buradan basliyo pkoda ultrasonda inci taneleri gibi kistler olmasi gerekmiyormu bende sadece sag overde 2 kist vardi buyugu 18carpi2 mm boyutlarinda üroloji uzmani bakmisti hatta hicbisey de yok ufak bi karaciger yaglanmasi var kilo vermen lazim dedi bide benim total testesteronla free testesteron bikac deger yuksek cikmisti iste kafami karistiran nokta bu bunlar niye yuksek neyse efendim 2 tane de genetik test yapildi 11 beta bilmem ne ve 21 hidroksilaz bunlar böbrek üstü ile ilgili sanirim kah rahatsızlığından şüphelendi 3 ayda bunlarin sonuclarini bekledim zaten unv sinavina hazirlaniyordum cok şükür temiz ciktilar benim sorum böyle bir derdi olaniniz varmi ya

Uzun zamandir foruma girmiorum ama her girdiğimde bu konudan bildirim gelmis oluor. Eski yaşadıklarım canlani verio...uzunn sure pko yla savasmis ve bu savaşı kazanmis iki cocuk annesiyim artik.. Umudunuzu yitirmeyin pes etmeyin dilerim allahtan hepiniz birgun buraya güzel haberler vermek icin girersiniz..​

çok teşekkürler iyi dilekleriniz için Allah çocuklarınıza anali babali sağlıklı uzun ömürler versin

pkoyu nasıl yendiniz acaba paylasmaniz mümkün mü. sizin adınıza sevindim. umarım bizede bir ışık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…