- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
..... merhaba canim cok sevindim senin adina Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin bende de pko 2yildir evliyiz hic korunmadigim halde cocuk sahibi olmadim. özel bi hastanede tedaviye basladim bir kutu klomen kulandim biti kontrlde bi kutu daga verdi onda kulaniyorum bu gun gittim 1 cm dedi bidaki kontrle cagirdi insalah 2 ye ulasir biraz uzun oldu kusura bakmayinUzun zamandir foruma girmiorum ama her girdiğimde bu konudan bildirim gelmis oluor. Eski yaşadıklarım canlani verio...uzunn sure pko yla savasmis ve bu savaşı kazanmis iki cocuk annesiyim artik.. Umudunuzu yitirmeyin pes etmeyin dilerim allahtan hepiniz birgun buraya güzel haberler vermek icin girersiniz..
ben de pkoluyumUzun zamandir foruma girmiorum ama her girdiğimde bu konudan bildirim gelmis oluor. Eski yaşadıklarım canlani verio...uzunn sure pko yla savasmis ve bu savaşı kazanmis iki cocuk annesiyim artik.. Umudunuzu yitirmeyin pes etmeyin dilerim allahtan hepiniz birgun buraya güzel haberler vermek icin girersiniz..
.. insalah bizde yenerizben de pkoluyumpkoyu nasıl yendiniz???
@hakkinda hayirlisi olur insalah canim hamile kalirsinMerhaba bendede vardı hemde 2 yumurtalığımda soğan kürü yapın faydası küçükse kistler ama büyükse mecbur ameliyat Ben oldum çocuk sahibi olamadım şuan tüp bebek yapıyoruz ilk denememiz transferin 7. Günündeyim dua ederseniz sevinirim
cok zor bi surec bende gidip geliyorum doktara hakkimizda hayirlisi olur ins canimİnşallah Canım sağol
Benim bugün 10 günüm moralim çok bozuk ağlıyorum sabahtan beri 0,8 çıktı kan testicok zor bi surec bende gidip geliyorum doktara hakkimizda hayirlisi olur ins canim
uzulme canim Allah in dedigi olur takip ediriyomusunBenim bugün 10 günüm moralim çok bozuk ağlıyorum sabahtan beri 0,8 çıktı kan testi
uzulme canim Allah in dedigi olur cok uzuldum ya belki vardir ya bozma moralini
kac yasindasin canim ne kadarlik evlisinSağol Canım ama çok üzüldüm tüm gün ağladım çok zor bir ay geçirdim çok umut ettim belki ondan
ay uzuldum ama var evladin ikinciside olur uzulme dua etcem sana bende 21 yasindayim 2 yila yakin evliyim bendede pko sorunu var klomen kulandim iki kutu bu persenbe kontrlm var ins hayirlisi olur ikimiz icinde31 yaşındayım 2. Eşim 2 yıllık evliyim 1. Eşimden 10 yaşında kızım var şimdi sıkıntım over kistler ameliyat oldum çünkü 2 yumurtalığımdanda yumurta sayılarım çok az 2 embriyo vardı 1 i sağlamdı senin neyin var canım
Yaşın daha çok genç olur üzülme sende bende sana dua edeceğim banada haber ver inşallah her şey çok güzel olur canımay uzuldum ama var evladin ikinciside olur uzulme dua etcem sana bende 21 yasindayim 2 yila yakin evliyim bendede pko sorunu var klomen kulandim iki kutu bu persenbe kontrlm var ins hayirlisi olur ikimiz icinde
veririm tabiki istanbuldami yasiyosun hangi hastaneye gidiyosun acabaYaşın daha çok genç olur üzülme sende bende sana dua edeceğim banada haber ver inşallah her şey çok güzel olur canım
Ben Antalyadayım Memorial hastanesine gidiyorum sen istanbuldasın sanırımveririm tabiki istanbuldami yasiyosun hangi hastaneye gidiyosun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?