Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

..... merhaba canim cok sevindim senin adina Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin bende de pko 2yildir evliyiz hic korunmadigim halde cocuk sahibi olmadim. özel bi hastanede tedaviye basladim bir kutu klomen kulandim biti kontrlde bi kutu daga verdi onda kulaniyorum bu gun gittim 1 cm dedi bidaki kontrle cagirdi insalah 2 ye ulasir biraz uzun oldu kusura bakmayin

ben de pkoluyum pkoyu nasıl yendiniz???

Merhaba bendede vardı hemde 2 yumurtalığımda soğan kürü yapın faydası küçükse kistler ama büyükse mecbur ameliyat Ben oldum çocuk sahibi olamadım şuan tüp bebek yapıyoruz ilk denememiz transferin 7. Günündeyim dua ederseniz sevinirim

@hakkinda hayirlisi olur insalah canim hamile kalirsin

bende 12 ay kullandım geçen ay bıraktım dr kontrolünde ama şuan 9 gün gecikti ve yüzümde minik minik birsürü sivilce çıktı arada agrı girip çıkıyor ama olmuyorum

Sağol Canım ama çok üzüldüm tüm gün ağladım çok zor bir ay geçirdim çok umut ettim belki ondan

Ben bi kaç günden beri strese girdim ondanda oldu eğer bu süreçteysen kendini strese sokma sakın rahat olabileceğin ortamlarda ol ve çok fazla ayakta kalma

31 yaşındayım 2. Eşim 2 yıllık evliyim 1. Eşimden 10 yaşında kızım var şimdi sıkıntım over kistler ameliyat oldum çünkü 2 yumurtalığımdanda yumurta sayılarım çok az 2 embriyo vardı 1 i sağlamdı senin neyin var canım

ay uzuldum ama var evladin ikinciside olur uzulme dua etcem sana bende 21 yasindayim 2 yila yakin evliyim bendede pko sorunu var klomen kulandim iki kutu bu persenbe kontrlm var ins hayirlisi olur ikimiz icinde

ay uzuldum ama var evladin ikinciside olur uzulme dua etcem sana bende 21 yasindayim 2 yila yakin evliyim bendede pko sorunu var klomen kulandim iki kutu bu persenbe kontrlm var ins hayirlisi olur ikimiz icinde
Yaşın daha çok genç olur üzülme sende bende sana dua edeceğim banada haber ver inşallah her şey çok güzel olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…