Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

amiinn inşallah. doktorum bana artık tıp o kadar ilerledi ki nerdeyse artık erkekleri gebe bırakıcak hale geldi siz mi kalamıcaksınız endişelenmeyin demişti. bu moral oluyo en azından

evet nurben aynen oyle canım rahatım cunku beterın beterı var dıye dusunuyorum
olsun bunada sukur ya daha kotu seyler olsaydı bence bazen pozıtıf bakmak onemlı.
ılk duydugum zmanlar gercekden 1 ay zor toparladım kendımı ama sonra dedım kı
baska hastalıklarım yok sukur bır tek bu mu benı yıkacak flan dıye.cok onemlı umut
ve yılmamk.bır de bılmıyorum ama sanırım o bnm karakterım olan bır sey savascı ve
ınatcı bır ruhum var severım savasmayı mucadeleyı

Canım çok teşekürler darısı tüm isteyenlere inşallah canım incir kürü şöyle onbeş onaltı tane kuru inciri 2 ye yada 4 e bölüp klorsuz yarım litre suda 20 dakika kaynatıyosun kısık ateşte ağzı kapalı olacak kaynadıktan sonra ılımaya bırakıyosun ılıdıktan sonra incirleri süzüp kalan suyu ikiye yada üçe bölüp öğünlerden 10 dakika filan önce aç karnına içiyosun bu şekilde 21 gün uyguluyosun ondan sonra 7 gün ara veriyorsun tekrar bir 21 gün daha uyguluyosun canım benim uyguladığım böyleydi ibrahim saraçoğlunun internet sitesinden aldım istersen oraya da bakabilirsin canım

esra glukofeni kullanırken doğum kontrol hapı kullandın mı. benim altı ay oldu ilaca başlayalı. yılbaşına kadar ilaca devam edip sıkı bi rejimle kilo verip doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra giliforla devam etsem diyorum çünkü doktor düşündüğün zaman dianayı bırak glifora devam et 6 ay içinde olmazsa gel demişti. öyle mi yapsam

bende duydum sagan kurunu ben de ıstıyorum kızlar ama nasıl
kullanacagımı bılmıyorum.

canım siteden olduğu gibi alıp yapıştırdım umarım işine yarar ben başlamıştım ama çalıştığımdan dolayı tamamlayamadım en kısa zamanda tekrar başlayacağım.
Hazırlanışı:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.

-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.

-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.

-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.

-Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardından ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. Bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.

Merhaba arkadasalar,

Bende polistik over hastaligi var.. bana verilen haplari bi donem kullandim, ama bnde daha fazla kilo ve sinir yaptigi icin biraktim. 5-6 aydir yediklerime dikkat etmeye calisyorum ..3 ay icerisidne 7-8 kilo verdim cok sukur ve kilo verdigimde daha duzenli olmaya basladi reglm en azindan cok gecikmiyo 1.5 -2 ayda mutlaka oluyodu.

Suan yine 7/24 oturdugum icin cok duzensiz.. killamalar icin lazer tedavisi goruyorum ama cok iyi bir sonuc alamiyorum.

Benim ogrenmek istedigim.. hamile kalabilsem bile dusuk riski daha mi cok oluyor.. hamilelik esnasinda. Bizler icin etkili bir kilo verme yontemi varmi, ve kilo verenler adetlerinin duzenlendigini fark ediyorlarmi?

cok karisk oldu biliyorm bana yardimci olursaniz sevinirim.

benim adetlerim düzenli şu an doğum konrol ilacı sayesinde yılbaşından sonra incir kürüne başlıcam mutlaka

Canım ben bebek istediğim kullanmıyordum sen şuan bebek düşünmüyorsan dediğin gibi de yapabilirsin ama pkolu olup kilo vermek çok zor oluyor canım Allah kolaylık versin

kızlar sıze bır sey soracam bnm goguslerım cok sısler ve agrıyorlar.kasıklarımda da
bazen bır tarafımda agrı bazen de ıkı taraflı oluyor.hamıle kalmıs olsam bıle daha cok erken
belırtılerı gostermesı.cunku daha pazar dan bsalayıp dun sondu calısmlarımız.acaba
dıyorum yumurtluyorum mu kı ben anlmayamıyorum da yumurtalamayı.ben kendımde
bır degısıklık hıssetmıyorum.sızce neden dır

ıbrahim Saraçoğlu'nun kendi sitesinde de şöyle yazıyor:

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

canım her adet döneminde ağrır mı :uhm:

benim de göğüslerim felaket şiş ve ağrıyı adetimin üzrinden 10 gün geçti. bu yumurtalrın çatlama belirtisi miymiş? bilmiyodum öyleyse süpper

canım her adet döneminde ağrır mı :uhm:

agrır ama kasıklarım boyle olmaz yanı boyle agrı olmuyordu.adet kasık agrısı
daha sert ve daha keskın oluyor ve gaz sorunuda yasıyorum kasıklrımın
ıcı kazla doluyor.hıc boyle olmamıstım.sen tecrubelısın canım bılırsın bır
takım seylerı ama ben hamılelık dıyemıyorum cunku dıyorum yaa daha yenı
calısmalarımız bıttı hemen ıkı gunde belırtıler cıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…