Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

Arkadaşlar Merhaba Benimde Size Bir Sorum Olacak 9 Aylik Evliyim Ve 3 Aydir Korunmamamiza Rağmen çocuk Olmuyor. Dr. Adet Düzensizliği Için Gittiğimde Prolaktin Yükset çikmişti. Ilaçla Prolaktini Düşürdük şimdi Normal Seviyesinde. Ama Benim Adet Düzensizliklerim Devam Etti. Tekrar Gittim Dr. Bütün Hormonlar Normal çikti. Tüylenme Sorunum Yok Kilom Normal. Dr. Yumurtaliklarinda Tembellik Var Dedi. Bu Nedemek Anlamadim Sizce Bende Mi Polikistik Over Sendromu Hastasiyim. Dr. Bişey Demedi. Bana Yumurtalama Ilaçlari Verdi Ve Bittiğinde Gel Dedi. Ama Ben Tayinimiz çiktiği Için Il Değiştirdim. Ilaçlari Kullanamadim Ve Burda Da Henüz Iyi Bir Dr. Bulamadiğim Için Tedaviye Yeniden Başlayamadim. Lütfen Yardimci Olun Sizce Bende Mi Pko Hastasiyim:(

senin hiçbir sorunun polikistik overe uymuyo büyük ihitimal pco değilsin.inş en yakın zamanda da çocuğun olur.

Kızlar sakın ihmal etmeyin tedavinizi.Ben tam tamına bir yıldır ilaç kullanmıyorum ve bu çok kötü oldu.Ne yazık ki bizim bu rahatsızlığımız dışarıyada vuruyor sivilcelerle.buda çok kötü bişey dışardaki insanlar anlamıyorda halinizden.tedaviyi kendimize göre durdurmak doğru bişey değil arkadaşlar olayı daha da zorlaştırıyor.bu nedenle başlamak ve kontrol altında durmak en iyisi.hepinize bol sağlıklı günler diliyorum.

kızlar mrhb.yeni üyeyim bende pco luyum evliyim ve bebiş istiyorum 2. aşılama da oldu ama düştü dahasonra kendiliğinden kaldım 5 hafta 4 günlükken onu da kaybettim niye mi pco lu hastalarda kan pıtılaşmasından dolayı embriyo gelişrmiyor

benim prolaktinim yuksekti buna bağlı olarak yumurtlama bozukluğu ve gebe kalamama sorunum vardı parlodel kullandım işe yaramadı ...dostinex 0.5mg kullanıyorum 3 aydır haftada 2 defa düştü ve artık göğsümden süt gelmiyor yumurtlama tedavisi içinde gonal f 75 ıu kullanıyorum şuanda herşey yolunda yarın aşılama yaptırıyorum

Dr. Gittim Bütün Hormanlar Normal çikti. Kistte Yok.dr. Gizli Guatr Dan şüphelendi Yarinda Dahiliyeciye Gideceğim. Sizce Guatr Hamileliğe Engel Mi Arkadaşlar Bu Konuda Bi şey Biliyormusunuz

kızlar salı günü yani bugün doktora gidicem.inşallah kan sonuçlarımda temiz çıkar.şans dileyim.

Deryahakan Tatlim Hayirlisi Olsun Bebeğim.yüce Mevlam Herşeyey Kadirdir Inşallah Her şey Güzel Olucak.dualarimdasin Tatlim Hayirli Haberlerini Bekliyoruz Sakin Stres Yapma.

selamlar bende bugun glucophage başlıyorum günde iki adet deli gibi tatlı yi,yorum doktor verdi yasminle beraber faydası olur bunla kilo vericeksin dedi glucophage yani ama kadın dogum uzmanı verdi kimse gidipte almasın diabetlerde kullanılır bu

selamlar bende bugun glucophage başlıyorum günde iki adet deli gibi tatlı yi,yorum doktor verdi yasminle beraber faydası olur bunla kilo vericeksin dedi glucophage yani ama kadın dogum uzmanı verdi kimse gidipte almasın diabetlerde kullanılır bu

benim 7 aydan beri adetim gelmiyordu doktora gitti polikistlik over sendromun var dedi ama ben öyle aşırı kilolu değilim hatta zayıfım ve kıllanma ve sivilcelenme gibi durumlarımda yok zaten ben kilo verdikten sonra regl düzenim bozuldu şimdi diane diye bir hap kullanıyorum göbek kısmım biraz şişti inş adetim gelir benim sadece sorunum regl olamamam oda gelirse rahatlıcam insallah gelir hormonlarım da ölçüldü hepsi normal doktorda anlıyamadı zaten

kızlar kusura bakmayın biraz geç gelebildim iş,ev koşuşturmaca derken bi türlüğ yazamadım size. esma büyük ve deryahakan sizlere dualarınız için çok tşk ederim. sonuç pko çıktı zaten tüm belirtilerini gösteriyordum. doktor bana diane 35 verdi ve yanında yardımcı olarak glukofen verdi.herzaman bu hastalığımın farkındaydım ve bunun için her fırsatta araştırıyordum ve doktora glukofen i ben önerdim.daha sonra başka bir doktora gittim.kadın hastalıkları ve doğum uzmanıydı ve ben hiçbirşey söylemeden ve diğer doktorlar kadar da araştırma yapmadan 4-4lük pko olduğumu ve glukofeni sabah aşkam tok karnına almamı diane 35 e gerek olmadığını söyledi.şimdi de 4 gündür glukofen kullanıyorum biraz mide bulantısı dışında bir yan etkisini görmüyorum.iştahsızlık çok fazla yaşıyorum.zaten zayıflatan bir ilaç.kızlar bu doktor çok iyi.sanırım bu defa herşey daha iyi olacak.bununla yaşamayı öğrenmemiz şart.hepimize geçmiş olsun.

ben 2 sene diane 35 kullandım.içerken düzenliydi bıraktım 10 ay hiç regl olmadım.ilaç kullanırken kilo gibi zararı olmadı aksine bırakınca kilo almadığım halde belim çok kalınlaştı göbeğim çok çıktı,tüy arttı:(
tekrar başlicam galiba:(((
bu hastalık geçmezmiş

Back
X