Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

nngıhann hosgeldın canım bnm.bılıyordum gelecegını sana soyledım tek basına atlatamazsın ne kadr anlayacak senı bır baskası sadece aynı hastalıkdan olacakkı ozman ısde anlasılıyor.canım bnm bıldıgım kadrıyla olmadı ama bugunu bılemem denk gelemedık.ınsallahg olmaz.eeeee ne var ne yokkk nasılmıs bakalım bızsız hayat...

smnr için hayırlısıını diliyorum inş. walla sizsiz hayat kötüymüş okadar alışmışım ki sizlere inanın 2 gün boğuldum sanki :( birbirimizi en iyi anlayan yine bizleriz .. ama artık kafama takmıyorum daha rahatım . eşimde sağolsun çok destek zaten boşver diyo ya ben seninle çocuk için mi evlendim elbet bi gün olur olmasada biz birbirimize yeteriz diyo :) dedim mantıklı o sebepten daha sakinim

neden kimse bana cevap yazmadı... yok mu böyle olan

valla canım benim değerlerim normal o yüzden bi fikrim yok ama bildiğim kadarıyla doktorunun önce fsh değerlerini normale düşürecek bir tedavi uygulaması ondan sonra pcos u göz önünde bulundurması lazım yani en azından öyle duydum

tabıkıde oyle canım bnm.muhum olan esınınde yanında olması yaa oda karsı cıksaydı.genelde bılıyorsun hep sorunları kadınları gorurler sen rahat ol amannn bır olume care yokmus gerısı gelır allahın ıznıyle olsun ne yapalım canım olmazsa da allahım hayırlı evlatlar versın bızlere.bnde cok alıstım bu sıte gırmeden duramıyorum.1 gun gırmesem haytımda bır seyler eksık oluyor

holeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy nnagihan gelmiş Şenizhihoyyytalkisalkisalkis hoşgeldin cnm ya valla çok sevindim. bu arada beni merak etmeniz de çok hoşuma gitti daha adet olmadım 20 sini bekliyorum bakalım inş yüzüm bu ay güler ama olmasa da önümüzdeki aylar bizi bekliyo hiç kafama takmıyorum

kızlar ya biraz önce facebook ta liseden arkadaşlarımı buldum yaa bi acayip oldum herkes ne kadar değişmiş yılların çok çabuk geçtiğini farkettim belki her geçen gün yeni şeyler kazanıyor, öğreniyoruz ama bi o kadar da sevdiklerimizi kaybetmeye yaklaşıyoruz üzerime bi karamsarlık çöktü be

ya kızlar çok sğln valla çok seviyorum sizleri :) smnr inş hadi bakalım hepimizin yüzünü güldürcen valla :) evacım haklısın rabbim hayırlısını versin . misafirim gelcek koşturuyom ben ya :))) ara ara bakıyuom size :)

evet mıgde bulantısı yapıyormus dıane35.sadece dogurmak degıl dogru dıyorsun ama bnce mucadele etmen lazım.dogurmak ıcın.ama olmayınca olmazdır.zaten canım sadece sen degıl bn bıle olmayınca ne yapabılırım kader alın yazısı derım ve evlatlık alırım ama ılk once mucadele mı surdururum.

tabii orası öyle ama bu hastalık çocuk sahibi olmak isteyen bayanlar için çok büyük bir handikap erken zamanda teşhis ve tedavi edilmediği takdirde tam bir kabus olabilir ama biliyosunuz kadın hastalıkları önemli bi konu her doktora gidemiyorum ben kendi açımdan arıyorum iyi bir doktor ama bulduğum anda gidicem dedim ya bir ilaca bağlı yaşama psikolojide en az o ilacı kullanmak kadar kötü umarım herkes bir gün gerçekten bundan kurtulur insanı yoran yıpratan bi hastalık :S öff iyiki burası varr haa anlatıyorum rahatlıyorum arkadaşlarımın hiç birinde böle bi problem yok ve ben anlatsamda anlamıyolar kaydirigubbakcemile5

canım ne yapalım elımızden gelmıyor daha otesı.doganın kanunu bu dogacaz.buyuecez ve olecez...
yalan dunyada yasadıgımızın bılıncınde olsakda ısde ınsan kabullenemıyor sonsuzluga gıtmeyı.

kolay gelsin canım yemeğe geliyolar galiba hımmmm desene sen şimdi ne güzel şeyler hazırlamışsındır ah ah şimdi senin evde olmak vardı dimi evanur?

evet cnm hayat olumsuzlukları düşünmekle daha da çekilmez hale geliyo napalım elimizdekilerin değerini bilip tadını çıkarıcaz. eee orda başlamıştır yılbaşı hazırlıkları gerçi bizim burası da yurtdışından geri değil malum böyle boş konularda çok ileriyizdir

teşekkür ederim cevap için gerçekten çok merak ediyordum... bakalım perşembe yine doktora gidecem sonuçlarımı söylerim eğer pco derse burdan devam .... geçmiş olsun hepimize....

tabii orası öyle ama bu hastalık çocuk sahibi olmak isteyen bayanlar için çok büyük bir handikap erken zamanda teşhis ve tedavi edilmediği takdirde tam bir kabus olabilir ama biliyosunuz kadın hastalıkları önemli bi konu her doktora gidemiyorum ben kendi açımdan arıyorum iyi bir doktor ama bulduğum anda gidicem dedim ya bir ilaca bağlı yaşama psikolojide en az o ilacı kullanmak kadar kötü umarım herkes bir gün gerçekten bundan kurtulur insanı yoran yıpratan bi hastalık :S öff iyiki burası varr haa anlatıyorum rahatlıyorum arkadaşlarımın hiç birinde böle bi problem yok ve ben anlatsamda anlamıyolar kaydirigubbakcemile5

orası oyle ama pco olmayıpta hamıle kalmayanlarda var hıc bır sorunu olmayıpda kalamynlarda var.onların ıslerı bnce daha zor cunku adı bellı tehıl teshısın bızımkının ıse bellı.boyle dusunme bnce canım umudunu yıtırme ınsan ıstedıkden sonra allahın ıznıyle yenecez bu hastalıgı.morel ılk once.tabıkıde canım oyle bnm arkadslarımda oyle pco degıller.ne kadr anlayabılırlerkı.ben doktora gıttıgımde bana demıstıkı omur boyu adet lerının duzenlı olmasını ıstıyorsan her ay adet olabılmen ıcn hap verdı.yanı omur boyu hap kullanacam.ama ya o teshısı kouylamasaydı arastır dur hastahane hastahane gez dur.canım bnm sukur yınde allaha pco dan daha cıddı kadın hastalıkları var bnce.

evet cnm hayat olumsuzlukları düşünmekle daha da çekilmez hale geliyo napalım elimizdekilerin değerini bilip tadını çıkarıcaz. eee orda başlamıştır yılbaşı hazırlıkları gerçi bizim burası da yurtdışından geri değil malum böyle boş konularda çok ileriyizdir

evet canım oyle yapacaz mecburuz buna.yaaa bılmem mı canım.ben belkı yılbasında turkıyeye gelebılırım bılmıyorum artık bellı degıl normalde ısın yogunlugu haftaya cumaya kadr ısde nasıp kısmet dusunuyorum ama gelemyı bılmıyorum artık ıs yerı ne dıyecek ama sanırım bır sey dıyemezler cunku ıslerın yogunlugu bıtıyor ozman.

teşekkür ederim cevap için gerçekten çok merak ediyordum... bakalım perşembe yine doktora gidecem sonuçlarımı söylerim eğer pco derse burdan devam .... geçmiş olsun hepimize....

valla canım daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm inş pcos değilsindir daha doğrusu inş önemli bir sorunun çıkmaz biz hep burdayız sohbete, sıkıntıları paylaşmaya bekleriz...

hiç denemedim denemeye çekiniyorum açıkçası ama yani uygulasam ve tamamen geçeceğini bilsem belki dayanarım ama bilmiyorum tadı nasıl neye benziyo biraz tarif etsen belki cesaret edebilirim :S fisfisfis
hafif tatlımsı azcıkta kokulu ama berbat birşey değil ayrıca soğanın domuz gribine karşıda koruyacağı söyleniyor.bence içilemeyecek kadar berbat bir tadı yok.dene istersen yapamazsan bırakırsın.denemeden bilemezsin dimi

hafif tatlımsı azcıkta kokulu ama berbat birşey değil ayrıca soğanın domuz gribine karşıda koruyacağı söyleniyor.bence içilemeyecek kadar berbat bir tadı yok.dene istersen yapamazsan bırakırsın.denemeden bilemezsin dimi

hımmm bi denemek lazım haklısın denemeden bilinmez hem ne kadar kötü olabilir ki akannehir yerimseniben

orası oyle ama pco olmayıpta hamıle kalmayanlarda var hıc bır sorunu olmayıpda kalamynlarda var.onların ıslerı bnce daha zor cunku adı bellı tehıl teshısın bızımkının ıse bellı.boyle dusunme bnce canım umudunu yıtırme ınsan ıstedıkden sonra allahın ıznıyle yenecez bu hastalıgı.morel ılk once.tabıkıde canım oyle bnm arkadslarımda oyle pco degıller.ne kadr anlayabılırlerkı.ben doktora gıttıgımde bana demıstıkı omur boyu adet lerının duzenlı olmasını ıstıyorsan her ay adet olabılmen ıcn hap verdı.yanı omur boyu hap kullanacam.ama ya o teshısı kouylamasaydı arastır dur hastahane hastahane gez dur.canım bnm sukur yınde allaha pco dan daha cıddı kadın hastalıkları var bnce.

tabi bunada şükürr neler varr

banada doktorum demişti bir ömür böylesin diee

amannnnnn buda gelmiş başaöle böle geçiyo iştee :içelim:

bu arada bana cevap yazan herkese sonsuz teşekkürler insanın yanlız olmadığını bilmesi çokönemli saolun kızlarrr a.s.

Back
X