Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla sabah 6,30 kalktım eşime kahvaltı falan derken 7,30 da onu uğurladım işe.. ben de giriştim ev işine :) ama bitti ve oturdum pc başına :)
valla süpersin ne güzel ev işi de bitince insanın üzerinden kocaman bi yük kalkıyo bu arada kardeşin gelmiş canım gözünaydın ne kadar mutlusundur şimdi benim de abim kıbrıs da asker 17 ocak ta bitecek inş sabırsızlıkla bekliyoruz
cnm benim bi şey sorucam ama eğer cevap veremezsen anlarım. şimdi eşimle akşam oturup güzelce konuştuk tabiki öncelikle her şeyin hayırlısı. Rabbim en güzelini bilir ama acaba diyorum bu bebek işinde eksik ya da yanlış yaptığımız bi şey mi var yaw millet 1 gün ilişkiye girse hemen hamile kalıyo aynı şekilde tv de sıkça rastladığımız ve tabiki olmasını hiç ama hiç istemediğimiz tecavüz olaylarında bile mağdurlar hemen hamile kalıyo millet hep yumurtlama günlerini tutturuyo da bir biz mi tutturamıyoruz ya da dinen eksik bi şeyler mi yapıyoruz bi sorgulamak ve onaylatmak için soruyorum
cnm benim haklısın bende bunu çok soruyorum kendime. hatta geçenlerde öle tuhaf ki ablam hamile mi kaldım diye ağlıyodu tabi kalmamış ama biz bu kadar çırpınırken başkaları çırpınmadan kalıyo :) doktorun bana demesi çok saplantı hal getirilirse bu bebek olayı içinden çıkılmaz bi hal alır olmadık problemler çıkar kafadan at bak nası hamile kalıyosun demişti :) bizim olay psikolojik cnm emin ol
aynen sana katılıyorum canım bu ay ilk defa klomen kullanıcam bu ilaçla hamile kalan çok olmuş bakalım bundan bi sonuç alıcam mı ikiz gebelik de yapabiliyomuş bu durum beni çok heyecanlandırdı aslında çok severim ikizi ama bakacak kimsem yok yanımda
işallah canım vakti var gelecekler işte biraz inat ediyorlar.aslında birazda kafaya takmasakoldum canım adet.hayırlısı allhdan olsun bu ay olmadıysa baska aylara ınsallah allah saglık versın omur versın yterkı gerısı gelır
canım ne ilaç verdi doktorun. doktorum bana glucophage vermişti. genelde iyi sonuç alınıyormuş hamile kalmak için ama bırak hamile kalmayı adet bile olamadım. hamile de değilim. daha çalışmalara başlamadık çünkü kaydirigubbakcemile3. doktorum önce adetini düzene sokalım ondan sonra korunmayı bırakırsın demişti. bu ay soğan kürü yapmıştım. 2 gün kahverengi lekelenme geldi kaldı devamı gelmedi. bide saraçoğlunun internet sitesinden polikistik için bir kür sipariş etmiştim. 15 gün soğan suyu içtikten sonra 15 gün de poşet çay şeklinde göndermişler onu kullanmamı yazmış. ama o çaylarında bitmesine 5-6 gün kaldı ortada hala adet yok. fakat göğüslerim karnım acaip şiş. 10 gündür adet oldum diye tuvalete koşuyorum sonuç bolca akıntı başka da bişey yok. benim doktorumun bir lafı var. pko öldürmez süründürür sahiden ne doğru söz ya.. Allah hepimize şifa sağlıklı melekler nasip etsin inş.. :Saruboceq: