Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

canımsın yaaa biliyor musun senin gibi temiz yürekli arkadaşa çok ihtiyacım var nedendir bilmem çevremde genelde çıkarcı, kıskanç, bir yere gelebilmek için insanları basamak olarak gören o kadar insan var ki değil güvenmek muhattap dahi olmak istemiyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi bu şekilde stres falan da kalmıycak bende buna eminim diyecek bi şey bulamıyorumki :1hug:a.s.opuyorumnanaktan

cnm inan bende iyiki sizi tanımışım. çok mutluyum

tatlım ben de şimdi çıkıyorum kendi evime daha yeni taşındığım için henüz internetim yok altyapının kurulmasını bekliyoruz o yüzden haftasonları nete giremiyorum pazartesi görüşmek üzere Allah a emanet ol öpüldün çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım ben de şimdi çıkıyorum kendi evime daha yeni taşındığım için henüz internetim yok altyapının kurulmasını bekliyoruz o yüzden haftasonları nete giremiyorum pazartesi görüşmek üzere Allah a emanet ol öpüldün çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tmm cnm bende çok öptm

cnm ben kendi mi bildim bileli düzenli adet olurdum. evlendim haziranda ağustos 15 de adet oldum beklediği tarihler zaten. neyse sonra biidahaki adet dönemine kadar ara kanama yaşadım falan filan soonra şiddetli yumurtalık ağrısından dolayı doktora gittim eylülde kist var dedi. 35,-4 mm arası. korkulcak kadar büyük değil dedi. her bayanda olabilir kimileri farkına varmıyo olabilir. ama senin vücudun hassas dememkki sancı yapıyo dedi. ağrı kesici verdi bebek istiyoruz diye doğm kntrol hapını önermedi. takibe sundu. bu kaedar bi kaç kezi kıntrolune gittim. en son 24 kasımda gittim yine kist var dedii ocak ta gel bidaha dedi. geçmezse ozaman yaparız bişeler dedi. genelde bu kistler1-3 adet döngüsü arasında geçiyotrmuş. neyse ben evde nette kist araştırıyodum pco yu gördüm acabamıyım dedim :(((

canım nagihan hiç korkma sen pko değilsin pkolular düzenli adet pek görmezler senin kistlerin bizimki gibi değildir zaten olsa doktrun anlardı yumurtalıklarının şeklinden pkolularda yumurtalıklarda çok sayıda büyümemiş folikül <yumurtcık< olur yani olsaydı çabuk anlardı allaha şükür sen bu hastalıkla başetmek zorunda değilsin umuyorum kısa bi tedavi sürecinden sonra kendiliğinden hamile kalırsın ve meleğine kavuşursun sen daha çok yenisin rahat ol sıkma canını dua et rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin kendine iyi bak :1hug: a.s.

canım benim sen pco değilsin bize göre durumun daha iyi tabi inş öyledir inan çok isterim bizim tedavi sürecimiz çok uzun soluklu bi süreç bak göreceksin Rabbimin izniyle sen bebiş beklerken belki de biz hala hastane yollarında olucaz emin ol bunu kalbimden söylüyorumki eğer hamile kalırsan kendim kadar çok sevinirim çünkü bize de yeni bir umut olursun

smnr canım benim sen pkolu olduğunu 4 5 aydır öğrenmiştin dimi bilmişlik taslamak için anlatmıyorum lütfen yanlış anlamayın benim ilk öğrendiğimde çok büyük zorluk çekmiş ve korkmuştu canım sen öncelikle bu tedavinin uzun olduğunu kavra ve çevrendekilere fazla bahsetme çünkü bikaç ay sonra zırt brt sormaya başlarlar ve canın sıkılır bide benim gibi anamadan dinlemeden acele edip doktor değiştirme ilaçlarını saati saatine düzenli kullan pkolulur için çok önemli tedavi sürecinde kendine yeni uğraşlar bul kafanı dağat moralin kötü olması yumurtalıkları direkt etkiliyo ben bunları önceden bukadar ayrıntılı bilmiyodum yumurtalıklarım çift çatlamasına rağmen aşılamam tutumadı anlıcann çok rahat olmalısın klomen tedavisinden sonra 1 ,2 ay dinlen ama tedaviyi bırakma aşılama denersin ama inşaalah gerek kalmaz hamile olduğunu okurum sakın pes etme canım herşeyde vardır bir hayır yine bu halimize şükür beterin beteri vardır unutma hepimiz rabbimize sığınalım derdi verende o dermanını verende kafanı şişirdim ku. bakma hadi öptüm kader arkadşım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

smnr canım benim sen pkolu olduğunu 4 5 aydır öğrenmiştin dimi bilmişlik taslamak için anlatmıyorum lütfen yanlış anlamayın benim ilk öğrendiğimde çok büyük zorluk çekmiş ve korkmuştu canım sen öncelikle bu tedavinin uzun olduğunu kavra ve çevrendekilere fazla bahsetme çünkü bikaç ay sonra zırt brt sormaya başlarlar ve canın sıkılır bide benim gibi anamadan dinlemeden acele edip doktor değiştirme ilaçlarını saati saatine düzenli kullan pkolulur için çok önemli tedavi sürecinde kendine yeni uğraşlar bul kafanı dağat moralin kötü olması yumurtalıkları direkt etkiliyo ben bunları önceden bukadar ayrıntılı bilmiyodum yumurtalıklarım çift çatlamasına rağmen aşılamam tutumadı anlıcann çok rahat olmalısın klomen tedavisinden sonra 1 ,2 ay dinlen ama tedaviyi bırakma aşılama denersin ama inşaalah gerek kalmaz hamile olduğunu okurum sakın pes etme canım herşeyde vardır bir hayır yine bu halimize şükür beterin beteri vardır unutma hepimiz rabbimize sığınalım derdi verende o dermanını verende kafanı şişirdim ku. bakma hadi öptüm kader arkadşım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim ne kusuru tabiki tecrübe sahibi arkadaşlar bize yol göstercekki biz de en az zararla atlatalım hastalığımızı. bu tedavi sürecinin uzun olduğunun bilincindeyim şuan glucophage ve folik asit kullanıyorum adetin 5. günü de klomen kullanacağım bu benim için ilk olacak o yüzden klomen hakkında fazla bilgim yok ilaçtan sonra 1,2 ay dinlen derken neyi kastettin anlamadım. birkaç doktor denememin nedeni de aklımda soru kalmasını istemediğimdendi yani pco olduğumu öğrendiğim ilk günden beri doktor değişsem bile ilaç değiştirmedim ve düzenli olarak kullanmaya devam ettim. bu rahatsızlığımı annem ve eşimden başka ve tabi sizlerden başka kimse bilmiyor. açıkçası ilk doktora gittiğimde doktor sadece pco başlangıcı olduğunu basit düzeyde olduğunu ve daha kötü olanların varlığından bahsetti kendi ultrason sonucumla diğerlerini karşılaştırıp bana gösterdi yani bir anlamda rahatlattı beni. belkide bu yüzden çok kafama takmıyorum. Allah ın izniyle atlatacağım buna kalbimden inanıyorum burdaki arkadaşlarımızın hamile haberlerini alacağımız günün varlığına inanıyor bol bol dua ediyorum. teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan

canım nagihan hiç korkma sen pko değilsin pkolular düzenli adet pek görmezler senin kistlerin bizimki gibi değildir zaten olsa doktrun anlardı yumurtalıklarının şeklinden pkolularda yumurtalıklarda çok sayıda büyümemiş folikül <yumurtcık< olur yani olsaydı çabuk anlardı allaha şükür sen bu hastalıkla başetmek zorunda değilsin umuyorum kısa bi tedavi sürecinden sonra kendiliğinden hamile kalırsın ve meleğine kavuşursun sen daha çok yenisin rahat ol sıkma canını dua et rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin kendine iyi bak :1hug: a.s.

cnm benim çok sğl inan içimi rahatlatttın. dşlerim ki gerçekten böledir. şuan adet olmayı bekliyorum olup bitsemde doktora gitsem . içim rahatlasın istiyorum :( umarım kistte gider hayırlısıyla . bende hepimiz için dua ediyorum umarım hayırlısıyla yawrularımız olur :)

ay heycanlandım kızzzz olmadın mı daha CADIARZU ay anacım tekrar test yaptın mı nebilim herhangi ekstra bi belirtin varmı

yok işte tatlım belirti falan yok o yüzden test de yapmicam işte bekliycem inat ettim tek değişiklik ilişki esnasında ağrımın olması hem de ciddi bi ağrı daha önce hiç olmazdı tabi bu da belirti sayılırsa canım sıkılıyo yaaaa

yok işte tatlım belirti falan yok o yüzden test de yapmicam işte bekliycem inat ettim tek değişiklik ilişki esnasında ağrımın olması hem de ciddi bi ağrı daha önce hiç olmazdı tabi bu da belirti sayılırsa canım sıkılıyo yaaaa

anladım cnm haklısın bekle mağdem hayırlısı artık

Back
X