Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

hayırlısı cnm. kaç gün geçti peki baya oldu sanırım dimi ya . soğan kürünü kullan tabiki ben bidahaki adetime yakın yine kullanıcam sonra bide incir kürü kullanmakta istiyorum :) belki kalırım hamiş nebilim ben . çıkmadık can dan ümit kesilmezmiş hakkaten :) bende hep umut dünyası işte

bugün 8. günüm 10. güne kadar bekliycem ondan sonra doğruu doktora yaaa işte tatlım adet düzensizliği bu kadar can sıkıcı bi durum çok şükür senin böyle derdin yok inş olmaz da. tatlım valla ümid edip hayal de kurmasak şu sıkıntılı günler nasıl geçer bilmem Allah ın izniyle bu hayallerimiz de gerçek olacak elbet

bugün 8. günüm 10. güne kadar bekliycem ondan sonra doğruu doktora yaaa işte tatlım adet düzensizliği bu kadar can sıkıcı bi durum çok şükür senin böyle derdin yok inş olmaz da. tatlım valla ümid edip hayal de kurmasak şu sıkıntılı günler nasıl geçer bilmem Allah ın izniyle bu hayallerimiz de gerçek olacak elbet

haklısın cnm ya. ama kötü düşünme bundada vardır bi hayır. ama sen bikere test yaptın dimi ? bi daha yap yada doktora gidersen doktor kan tahlili yapsın. hemen adet söktürücü bişe vermesin ya :(

evet yapmıştım adet olmam gereken ilk gün yapmıştım inan hiç hevesim kalmadı tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum doktora gittiğimde önce kana bakıyor her ihtimale karşı sonra ilaç veriyor bakalım eğer 30 una kadar olmazsam belki düşünürüm alışkanlık oldu resmen valla eczaneler ilaç satmadıkları kadar gebelik testi satıyorlar ama biz sevindiremediklerinden oluyoruz

evet yapmıştım adet olmam gereken ilk gün yapmıştım inan hiç hevesim kalmadı tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum doktora gittiğimde önce kana bakıyor her ihtimale karşı sonra ilaç veriyor bakalım eğer 30 una kadar olmazsam belki düşünürüm alışkanlık oldu resmen valla eczaneler ilaç satmadıkları kadar gebelik testi satıyorlar ama biz sevindiremediklerinden oluyoruz

haklısın cnm ama olması gerekn ilk gün değilde bi kaç gün geçince baksaydın keşke. biliyorum bunları yazınca sana ümid verip belkide sonra üzülmene sebep oluyorum haklısın özür de dilerim :( ama cnm kimi adet gğünğ yapmadan test yapıyo hamile çıkıyo kimi adewt günü yapıyo çıkıyo yada çıkmaya biliyo. falan filan herkezde değişiyo . neyse böle şelewr demicem bidaha son kez hatırlatım dedim :) ama yinede zöür dilerim üzüyosam senii :( rabbim hakkında hayırlısını versin inş cnm benim. hepimiz aynı anda hamile kadık yazabilelim istiyorum rabbimin izniyle

ahhhh canım benim ne özürü tabiki birbirimize ümit vereceğiz dediğin doğru hadi yine kandırdın beni bugün alıp yapayım sonu hüsran da olsa üzülmeyeceğim çünkü buna hazırım. tatlım yaaaa ne diyim Allah senden razı olsun güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan

ahhhh canım benim ne özürü tabiki birbirimize ümit vereceğiz dediğin doğru hadi yine kandırdın beni bugün alıp yapayım sonu hüsran da olsa üzülmeyeceğim çünkü buna hazırım. tatlım yaaaa ne diyim Allah senden razı olsun güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan

cnm benim ya hiç üzülmeni istemiyorum inan bana ya :(

Merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım son sayfalardan okuduğum kadarıyla söylüyorum bende polikistik over var evliyim doktorum bana gluchopage ilacı verdi polikistik over insülün direncimizi düşürdüğü için yani şeker ilacı bu ve çok önemli şifa denecek bir ilaç ben bu ilacı kullandım adetlerim düzene girdi çok memnun kaldım...

Merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım son sayfalardan okuduğum kadarıyla söylüyorum bende polikistik over var evliyim doktorum bana gluchopage ilacı verdi polikistik over insülün direncimizi düşürdüğü için yani şeker ilacı bu ve çok önemli şifa denecek bir ilaç ben bu ilacı kullandım adetlerim düzene girdi çok memnun kaldım...

mrhb cansam hoş geldin aramıza. sana geçmiş olsun demek istemiyorum bak adetlerin düzene girmiş demekki ALLAH ın izniyle herşey güzel oluyor senin için :)

canım hoşgeldin ben de o ilacı kullanıyorum bir kutuda 100 tane var günde bir tane içiyorum kutunun bitmesine az kaldı sen ne zamandan beri kullanıyorsun ve günde kaç tane içiyorsun kusura bakmazsan bi sorum daha olacak bebeğin var mı?

kesinlikle morla yüksek tutulup sitresten uzak durulucak :)) hepimiz iyi olucaz bebişlerimiz olucak hatta bebeişlerimizi yüzünden burda sohbet edemeyip bebeğimizin olmadığı günleri anıcaz belkide içimizden :))) hani hep öle olur ya bişeyi çok isteriz oluncada eski günleri anarak ah ah deriz :))) ama olsun beizim bebişlerimiz olsunda varsın hafta bi yazışalım :))))

varya şu bebek kelimesi ağza ne kadar yakışıyo inş boy boy yavrularımız olurda bugünleri gülerek anımsarız ben çok umutluyum her ne kadar arada bir bunalım takılsam da buna inanıyorum.

ya nnagihan ya son günlerde bu iğrenç haberler ne kadar arttı valla okurken midem bulanıyo yok abisi kız kardeşine tecavüz etmiş hamile bırakmış yok yeğeni halasına saldırmış halası karşı çıkınca öldürmüş bu ne ya nasıl bir dünyadayız ne olmuş bu insanlara kesip biçmek de cabası gün geçmiyorki bir yenisi eklenmesin sokakta yürümeye korkar oldum

tabikide cnm ya rabbim bize evlat vericektir bende inanıyorum :) kaç olursa olsun farketmez rabbim sağlık sıhat versin :)))

smnr cim cnm ben çıkıyorum kendine çok iyi bak çok öptüm .. yarın kısmetse görüşürüz ...

Back
X