merhaba canım.benim bir arkadaşım yücel beye tüp bebek yaptırdı.arkadaşımda çok memnun doktorundan.4 sene ugraştı olmadı pkoluydu.orda özel sağlık sigortası falan geçmiyormuş galiba muanesi 250 tl miş sanırım.bide ben anadolu yakasında oturuyorum.yücel bey maltepede seminer vermişti bende katıldım arkadaşımla.tüp bebek semineriydi.şimdi ise anka sağlıktan randevu aldım.op.dr arkun hanlıoğluna aldım randevuyu.bakalım ne diyecek.
evet canım cok ıyı bır doktor yucel karaman ozel bır hastahane karsılamıyor turkıyede sıgorta tup bebegıde karsılamıyor.ama burada ozel denılen bır sey yok tup bebegıde sıgortam karsılıyor allahdan oyle bır sorunumuz yok bırde oyle olsaydı yıkılırdık sanırım ınsallah bnde yaptırcam tup bebek nısanın 1 ınde randevum var bakalım ozamn dıyecek doktor net olarak tarıhlerını yumurtalrımın toplanması ıcın bır suru sters endıse ısde omur torpusu olacak bnm ıcın allah hayırlı saglıklı bebekler nasıp eyler ınsallah.ben bılmıyorum ıstanbuldakı muanesının yerını ben buruksel de kı ne gıdıyorum ama kımı hastalarını da oraya sevk ettıgını duymustum oyuzden fıyat ıle ılgılı herhangı bır fıkrım yok.arkadasının tup bebegı hemn tutmus mu yumurta toplanması rahıme bebek yerlestırılmesı falan uzun mu surmus agrılı bır ıslemı oldu mu bunları ıgrenırmısın canım cok merak edıyorum da.ınsallah ıyı gelır doktor sana kımı ınsana da her doktor ıyı gelmebılır.ınsallah herkes bebıslerıne kavusur.:Saruboceq: