Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

ınsallah tatlım ınsallah allahım hepmızın basına ver.esımın sperm sayları 75 mılyon cıktı kusartıda var ama duz heasp 75 mılyon.ben doktora dedım korkuyorm falan dedım oda dedı korkma cunku bız doktorların cok sevdıgı pco hastasısın dedı yumurtalamama sorunun var dedı ılaclara olumlu tepkı verıyorsun dedı oyuzden korkma dedı 4 kere deneyecez asılama sıstemını olmazsa tup bebege gecez sonra dedı.ısde bılmıyorum allahım hayırlısın versın.adet olmayı beklıyorum adet oldugum gunden sayarak 10.gun hastahaneye gıdecem sonra takıp catlama ıgnesı yumurta takıbı falan olur sanırım.allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:cıfter cıfter olur ınsallah

allah yardımcın olsun allah çıktıgın bu yolda seni utandırmasın herşey gönlünce olsun arkadaşım tüm kalbimle dua ediyorum by.......:1hug:

mrb arkadaşlar ben geldimmm.

ben hala iğne tedavısıne başlayamadım yaaaaaaaaa.çünkü doktorum adet bitiminde rahım filmi istedı bende salı çektirdim kızlar ve sonuclar süper hem rahım hem tüpler süpree.doktor eşimdende sprem testi istedi bakalım işnş.onun sonuçlarda güzel çıkarda biran öncee tedaviye başlarım inş.bende pko hastasıyım ve benım yumurtlama sorunum var 2kez yumurta takbı yapıldı biri normal adetten sonra biride 1kutu kloemn kullanıktan sonraa ama malesefkı yumurtlama olmda.

yabangülü sen nasılsın canım benımm.hamılellık nasıl gidiyorrr.

kızlar bu sitede bi arkadasım vvardı oda pko hastasıydı ve iğne tedavisi göriyordu.perşembe hhamıle oldugunu ögrendım çok sevındım kızlar.moralınızı yuksek ttuun bizde hamiş klacaz inş.

slm kizlar bende pkoluyum:((((2 ay oldu ögreneli.dr ilac falan vermedi..adetler düzenli 1 sene gecsin olmazsa gel dedi..suan bekliyoruz 9 ay oldu bebek isteyeli ve 1 yillik evliyim..pkoyu arastirirken bu siteyi gördüm süper yaa derdinden anlayan insanlar var..

slm kizlar bende pkoluyum:((((2 ay oldu ögreneli.dr ilac falan vermedi..adetler düzenli 1 sene gecsin olmazsa gel dedi..suan bekliyoruz 9 ay oldu bebek isteyeli ve 1 yillik evliyim..pkoyu arastirirken bu siteyi gördüm süper yaa derdinden anlayan insanlar var..

hosgeldın armıza tatlım....bence doktorunun ılac vermemesının sebebı adetlerın duzrnlı oldugu ıcın vermemıstır deneyın demıstır 1 yıl boyunca dogal yollarla.cunku hıc bır tedavı gormeden hamıle kalanlarda var pco olupda.bnde adet duzensızlıgı var buna baglı olarak yumurtlama sorunum var.klomen tedavısı gordum bu ay ıle 5.kez kullanacam klomenı.ınsallah bu ayda kullandıkdan sonra asılama ya baslayacaz asıl kosturma basladı bnm ıcın.ınsallah hayırlı saglıklı bebıslerımıze kavusuruz.:Saruboceq:

ben hala iğne tedavısıne başlayamadım yaaaaaaaaa.çünkü doktorum adet bitiminde rahım filmi istedı bende salı çektirdim kızlar ve sonuclar süper hem rahım hem tüpler süpree.doktor eşimdende sprem testi istedi bakalım işnş.onun sonuçlarda güzel çıkarda biran öncee tedaviye başlarım inş.bende pko hastasıyım ve benım yumurtlama sorunum var 2kez yumurta takbı yapıldı biri normal adetten sonra biride 1kutu kloemn kullanıktan sonraa ama malesefkı yumurtlama olmda.

kızlar bu sitede bi arkadasım vvardı oda pko hastasıydı ve iğne tedavisi göriyordu.perşembe hhamıle oldugunu ögrendım çok sevındım kızlar.moralınızı yuksek ttuun bizde hamiş klacaz inş.

merhaba hosgeldın....bak nekadr guzel bır sorun cıkmamaıs.ınsallah esınde de sorun cıkmaz.bndede aynı sorun var yumurta sorunu.yabangulu bu aralar gelemıyor topıge cunku bebegın muanelerı falan bıraz yogun ama fırsat buldukca gırıyor.kım kı o dedıgın kısı yaban gulum var nagıhan var daha var mı senın bıldıgın hamıle kalan...
ınsallah cnaım hepımızın bebeıslerımız olur.herseyı ıyı dusunup ıyı olur ınsallahhhhhh:Saruboceq:

hosgeldın armıza tatlım....bence doktorunun ılac vermemesının sebebı adetlerın duzrnlı oldugu ıcın vermemıstır deneyın demıstır 1 yıl boyunca dogal yollarla.cunku hıc bır tedavı gormeden hamıle kalanlarda var pco olupda.bnde adet duzensızlıgı var buna baglı olarak yumurtlama sorunum var.klomen tedavısı gordum bu ay ıle 5.kez kullanacam klomenı.ınsallah bu ayda kullandıkdan sonra asılama ya baslayacaz asıl kosturma basladı bnm ıcın.ınsallah hayırlı saglıklı bebıslerımıze kavusuruz.:Saruboceq:

hasbuldum canimm..ewt dr söyledi zaten adetlerin düzenli 1 sene beklemek lazim die..ins kendi gelir..topigin birinde okudum meryem suresini okuduktan sonra hamis kalmis bayanin biri ve arkadasi bende okuyorum ins Rabbimin izniyle olurrrr...hepimiz bebisleniriz ins en kisa zamanda...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hasbuldum canimm..ewt dr söyledi zaten adetlerin düzenli 1 sene beklemek lazim die..ins kendi gelir..topigin birinde okudum meryem suresini okuduktan sonra hamis kalmis bayanin biri ve arkadasi bende okuyorum ins Rabbimin izniyle olurrrr...hepimiz bebisleniriz ins en kisa zamanda...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınsallah cnaım bnm ınsallah kavusuruz bnde okuyacam bakalım meryem suresını.ıcımde bnm hıc heyecan yok olacak dıye sankı yıne aynı sonuclar olacak gıbı hıssedıyorum.baklaım artık hayırlısı allahdan

ınsallah cnaım bnm ınsallah kavusuruz bnde okuyacam bakalım meryem suresını.ıcımde bnm hıc heyecan yok olacak dıye sankı yıne aynı sonuclar olacak gıbı hıssedıyorum.baklaım artık hayırlısı allahdan

öyle söyleme yaaa inanarak okuyalim bence sonuc farkli olacak...heyacanini da yitirme canim..bi de bakmisin gelmis bücürük...ben inaniyorum meryem suresinin gücüne ve okuyorum...Rabbim verecek hepiseeeeeee:1rolleyes:

öyle söyleme yaaa inanarak okuyalim bence sonuc farkli olacak...heyacanini da yitirme canim..bi de bakmisin gelmis bücürük...ben inaniyorum meryem suresinin gücüne ve okuyorum...Rabbim verecek hepiseeeeeee:1rolleyes:
tatlım bnm ben butun dualrı ınankı ıcımden gelerek ınanarak okuyorum ben o acıdan soylememmıstım sadece dıger gunlerde kı gıbı ıcımde heyecanım yok okadr.o heycanda ıcımden gelıyor buda elımde degıl heycanlanmak veya heycanlamamk.ınsallah tutarda asılamam olur bebısım.hepmız kavusuruz ınsallah bebeıslerımıze

kızzlarrr bılmıyorum ızlıyormusunuz show tv yı ama esra ozmenın sundugu,tup bebek adlı program var.onda polıkıstık over ıle ılgılı dr.bey bır seyler dedı.polıkıstık over hastlarının hmaıle kalma oranları daha yuksek dedı cunku sorunlarının sadece yumurtalamama oldugunu bılıyoruz dedı en basıt ılaclarla yumurtalatablıyoruz hastalarımızı dedı.yanı umut verıcı ınsanın hosuna gıdıyor bunları duymak.sadece tek uzucu sorun nedenı bılınmeyen kısırlıklar.ama sukurler olsun kı bızlerde oyok.adı bılınıyor.olacak allahın ıznıyle

iyiyim canım sen nasılsın.valla şimdilik çok şükür ufak tefek şeyler dışında iyi gidiyor.daha kalp atışını duymadık nasipse çarşambaya.valla zaman geçmiyor rabbim pıtpıtlarınıda duymayı nasip etsin.darısı sizlerin başına.:Saruboceq:

kızzlarrr bılmıyorum ızlıyormusunuz show tv yı ama esra ozmenın sundugu,tup bebek adlı program var.onda polıkıstık over ıle ılgılı dr.bey bır seyler dedı.polıkıstık over hastlarının hmaıle kalma oranları daha yuksek dedı cunku sorunlarının sadece yumurtalamama oldugunu bılıyoruz dedı en basıt ılaclarla yumurtalatablıyoruz hastalarımızı dedı.yanı umut verıcı ınsanın hosuna gıdıyor bunları duymak.sadece tek uzucu sorun nedenı bılınmeyen kısırlıklar.ama sukurler olsun kı bızlerde oyok.adı bılınıyor.olacak allahın ıznıyle

tabikide olacak canım bak bana 7 yıl sonra çok şükür.vakti gelince geliyor hemencecik.

meraba nasılsın ben bugün dr agittim adetimi 5 gün geçtı bt hcg sonucu 1.20 çıktı hastanemizde kadın dogum dr u yok sonucumu gösteremedim siteye baktım bazılarında bu sonuç hamilelik anlamına geliyor bazılarında yok anlamına geliyor kafam çok karıştı dr.uma ulaşamıyorum deliricem evde daha önce yaptıgım tahlil sonuçlarına baktım çogu (0.15) 0.50) (en yüksek degerim (0.56)imiş ama şuda var 5 ten düşük oldugu için yok sayılıyor diye biliyorum kafam karma karışık bu arada çok şiddetli kasık agrısı var bel agrısı var bi arkadaşıma sordum bu konulardan biraz anlıyor geç döllenme olabilir dedi sordukça dahada kafam karıştı bilgisi olan varsa bu durumu benimle paylaşsınbilmiyorumkismile
canım geç oldu ama gebelik yok malesef belki adette olmuşsundur şimdi.
selam canım naber iyimisin yaban gülünden bi haber varmı öpüyorum kendine iyi baka.s.

canım merak ettiğin için teşekür ederim.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
iyi olmaya çalışıyorum 5gün arayla bt hcg yaptırdım ilkinde 1.20 çıktı 2ciside 1.20 çıktı dr.a sordum gebelik olsaydı 5 günde deger yükselirdi dedi çok umutlanmiştım artık başka aya kaldı umudumuz sağlık olsun ne diyeyim sen neler yapıyosun tüp bebek tedevisine mi başlıyacaksın allah gönlüne göre versin arkadaşım hiç çocuk varmı ilk mi olacak senindemi yumurtalıkların yumurta üratmiyomu benim yumurtalarım %1 ancak çalışıyo dedi dr.lar 1 tane oğlum var 5 yaşında allah 2.cisinide nasip eder inşallah öpüyorum kendine iyi bak by..opuyorumnanaktan

canım sağlık olsun hayırlısı işallah diğer aya gelir bebişin.

tabikide olacak canım bak bana 7 yıl sonra çok şükür.vakti gelince geliyor hemencecik.

cnaım bnm hosgeldın yazdıklarını okudugum kadrıyla ıyı gorunuyorsun hıc sormuyorum oyuzden nasılsın dıye....
dogru dıyorsun nezmana yazıldıysa artık ozman oluyor hersey allahımın elınde...
ınsallah saglıkla kucagına alırsın bebeısını...
bızlerı fazla ıgmal etme ama yıne de yaz nasıl oldugunu...Şeniz

canım geç oldu ama gebelik yok malesef belki adette olmuşsundur şimdi.

canım merak ettiğin için teşekür ederim.opuyorumnanaktan

nedemek canım ne yapalım bizim kaderimiz her ay böyle beklemek allah dermansız dert vernesin allaha şükür 1 tane var hep dua ettim benden önce bu duyguyu hiç tatmayanlara versin ben tattım allah hepinize hayılısını tattırsın :1hug:

AŞKIN SESı
bir gece yarısıydı gecenin sessizligine
çıg gibi düşen aşkın sesiydi ey aşkın
sesi seni okadar sevdimki kimsenin
anlayamadıgı bilemedigi kadar
seni benim olamayacagını bile bile
sevdim serserim arkanı dönüp
pişmanlıklar denizinin biletsiz
yolcusu gibi gidişin benim
bittiğim gün idi yanlış aglara
takılmış o muhtaşem deniz
yıldızım gitme beni bırakma
ben sana bakınca dolardım
bulut gibi dolardım bitürlü
yagamazdım bogazıma
düğümlenirdi sevdiğimi
söyleyememek
kadersizim talihsizim
titreyen elim sancıyan
belim agrıyan dizim
vazgeçilmezim bırakma
YARI YOLDA
bigün karşıma çıkacaksın
gözlerin dolacak deliler
gibi ağlayacaksın yağmurdaki
ilk buseyi yüregimdeki o
büyük sevgiyi asla asla
unutamayacaksın çünkü çünkü
bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seviyorummmmmmmmmmm

arkadaşlar bu şiir benim yazdıgım kitabımdan sizlerle paylaşmak istedim inşallah bigün kitabım bitince sizlerle paylaşmak isterim hepinizi öpüyorum

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım beş aydır korunmuyordum ve iki aydır da ara kanamam var yani adetim beş gün sonra çok az pembe akıntıya dönüşüyor taaa ki ikinci adetim gelene kadar dün gittiğim doktor da pko görüntüsü var dedi ara kanamalar başladığından beri hep aç hissediyorum kendimi on kilo aldım iki ayda acaba pko ile alakalı mıdır ne olur bir cevap verin yarın daha uzman bir doktora gideceğim ilk olarak ne veriliyor tedavide hazırlıklı olayım inşallah bebeklerinizi en hayırlı zamanda kucağınıza alırsınız

kızlar kimse yok muuu çok üzgünüm ben ya bu pko bu kanamalar üstüste geldi hiç mi benim gibi kanama derdi olan yok en azından bu tedaviye benim gibi şikayeti olanlarda nasıl başlanıyor onu bilsem de yarın gideceğim doktor iyi mi değil mi anlayayım

Back
X