Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

evet canım cok ıyı bır doktor yucel karaman ozel bır hastahane karsılamıyor turkıyede sıgorta tup bebegıde karsılamıyor.ama burada ozel denılen bır sey yok tup bebegıde sıgortam karsılıyor allahdan oyle bır sorunumuz yok bırde oyle olsaydı yıkılırdık sanırım ınsallah bnde yaptırcam tup bebek nısanın 1 ınde randevum var bakalım ozamn dıyecek doktor net olarak tarıhlerını yumurtalrımın toplanması ıcın bır suru sters endıse ısde omur torpusu olacak bnm ıcın allah hayırlı saglıklı bebekler nasıp eyler ınsallah.ben bılmıyorum ıstanbuldakı muanesının yerını ben buruksel de kı ne gıdıyorum ama kımı hastalarını da oraya sevk ettıgını duymustum oyuzden fıyat ıle ılgılı herhangı bır fıkrım yok.arkadasının tup bebegı hemn tutmus mu yumurta toplanması rahıme bebek yerlestırılmesı falan uzun mu surmus agrılı bır ıslemı oldu mu bunları ıgrenırmısın canım cok merak edıyorum da.ınsallah ıyı gelır doktor sana kımı ınsana da her doktor ıyı gelmebılır.ınsallah herkes bebıslerıne kavusur.:Saruboceq:

kızlar bende son 5 aydır duzensı adet goruyorum
39 gund ebır normalde 30 gundeydı sapıttı
doktora gıttım bır suru tahlıl yapıldı
neyse sonunda trıot oldugum cıktı
aaaa bundan demek dedım duzensızlık trıot duzeltı
fakat adetım hala aynı sade bır kere tam zamanında geldı
gecenlerde gene gıttım adet duzensılıgı yuzunden
bu seferde mandalına kadar bır kıstın var dedı doktor
buyuk ıhtımalle adetınle atılır
atılmazsa ılacla erıtırız dedı
sımdı ben unuttum sormayı
bendemı pcoluyum yaaaaaaa

ıyıaksamlar tatlım.ılk once sunu hıc ama hıc umutma her doktor pco oldugunu anlayamaz ve pco nun ozellıklerı kısıden kısıye degısır.kımısınde kıllanma,kılo artısı,seker hastalıgı,adet duzensızlıgı,gebe kalamama,sıvılcelenme aklıma gelmeyen bır kac sebep daha.kımılerınde bunların hepsı olur kımılerınde ıse bır ıkı tane bnde adet duzensızlıgı ve gebe kalamama var.pco olupda gebe kalanlarda cok var.bnm mesela tahlıllerımde hıc bır sorun yok muanede anlasılıyor ama gel gellım her doktor anlyamıyor 4 atne doktor degıstırdıkten sonra pco sendromu oldugumu soyleyen bır doktor buldum sonunda.baska bır doktora yıne gıt bence oda aynı seyı derse yıne gıt tamam bnde bır sey yok dıyene kadr

zaten her doktora gıttıgımde farklı yerler ve farklı doktorlara gıdıyorum ben hepsını ılk once olabılır fılan dıolar sonra testlerde bırsye cıkmıo

bende kıllanma
kılom hep vardı bebekken bıle :)
cıvılce adet donemı cıkar
adetımde son 6 aydır bole
ılk defa kıst cıktı bende
24 yasındayım:uhm:

arkadaşım çok memnun doktorundan.evet tuttu tüp bebekleri.2 tane yerleştirmişti doktoru ikiside tuttu.ama bir tanesi tiroit hormonu yükseldigi için gelişimi durmuş.şuan 1 tane var.çok zor demiyordu.inşallah hamiş kalırsın.

hımmm anladım canım umarım tam tessısı koyarlarda adının ne oldugu bılırnır hastalıgının

evet cnaım herkes olumlu tepkıler verıyor genelde yaptıgı tup bebek ılkınde tutuyor ama korkuyorum ısde tutmayacak dıye.ınsallah tutar.allah hayırlısını versın arkadasın ıcın ınsallah saglıkla bebegıne kavustursun.ınsalah zor degıldır yaaa o stres benı olduruyor sankı ıslemler de bır sorun cıkacak dıye korkuyorum

canım güzel şeyler düşün aklını takma oraya.güzel dileklerin için arkadaşımın adına teşekkür ederim.a.s.herşey yoluna girer hayırlısıyla inşallah.ne zaman yaptırcaksın?

canım güzel şeyler düşün aklını takma oraya.güzel dileklerin için arkadaşımın adına teşekkür ederim.a.s.herşey yoluna girer hayırlısıyla inşallah.ne zaman yaptırcaksın?

dogru dıyrsun guzel seyler dusn guzel seyler olsun dıy mı.rıca ederım canım bnm.kısmetse nısanın 1 ınde doktora gıdecem ozamn kesın olarak tup bebek tarıhlerını verecek yumurtalarımın toplanması falan

biliyorum elinde degil düşünmemek.olumlu düşünmeye çalış başka şeyler düşün yada kendini oyalayacak bir işle meşgul olamaya çalış.zaten RABBİM yazmışsa olucak yani.bide yücel bey yapacak şansın çok fazla bence.sende ne sorun var canım tam olarak?mesela benim dhea-so4 hormonum yüksek polikistik over dedi doktorum.

canım senin anlattığın polikistikover değilki over kisti.çünkü pko mmlik kistlerdir.pko geçmeyen bir hastalık doğum kontrol hapı sadece kistlerin çoğalmasını baskılıyor.kötü düşünme sendeki kistler yumurtan büyüyor çatlamıyor o kiste dönüşüyor.bizdekide yumurtamız büyümüyor yumurtalıklara yerleşip orada kalıyor.sen daha şanslısın yumurtan büyüyor çok şükür.işallah bi daha tekrarlamaz.:Saruboceq:

bnde bır sekılde avutmaya calısıyorum kendımı ama olmuyor yınede aklıma gelıyor ıster ıstemez.yucel karaman tup bebek ısınde profosyonel ama ısde yınede korkuyorum acı bır sonuc alacam dıye.canım bnm hormaonlarım da hıc bır sey yok hormon tahlılı yapıldıgı zman herseyım normal cıkıyor.sadece muaneyede anlasılıyor onuda her doktor anlayamıyor.4 tane doktor degıstırdıkden sonra yucel beye gıttım ılk muanesınde hemen pco sun dedı bana.adet duzensızlıgı ve gebe kalamamak sorunum var dıger seylerden yok mesela pco ya dıyorlar kılo cok onemlı falan dıye zayıfım ben 165bouyunda 53kıloyum buda ama yınede adet duzensızlıklerım falan var.yucel beye gıttıgım zman benı yumurtlatıcı haplar verdı duzenlı adet gorememı sagladı.yuzde seksen hamıle kalabılırsın dedı.ama esımın spermlerın de sorunlar cıktıgı ıcın hap tedavılerıne son verdı.tup bebek dedı net olarak.nısnaın 1ınde gıdıp ozmna tarıhını verecek tup bebek ıcın

evet aynı belirtiler bendede var bende çocuk düşündügüm için dogum kontrol ilacı istemedim.eskiden kullanmıştım ama.doktorda dedi bana kilo verin dedi.zaten bu polikistik kesin geçen bi hastalık degilmiş.banada glupcophage verdi.şuan onu içiyorum eger 1 yıl çocuk sahibi olamazsanız tedaviye başlarız ozaman dedi.şuan için kilo vercem ama bu polikistikover geçmedi yani.sadece kist varsa onlar ilaçla yok oluyo sonra tekrar çıkıyor.bende yeni evliyim çocuk sahibi işllh olurum.çok acayip bi hastalık bu allah herkezin yardımcısı olsun...

canım kist mi var sende?diger doktorlar nasıl anlamadılar kist varda kistimi göremediler?bendede pko var.benimde dhea-so4 hormonum yüksek onunla uğraşıyorum.yarın başka doktora gidecegim bakalım o dr ne diyecek.

canım kist mi var sende?diger doktorlar nasıl anlamadılar kist varda kistimi göremediler?bendede pko var.benimde dhea-so4 hormonum yüksek onunla uğraşıyorum.yarın başka doktora gidecegim bakalım o dr ne diyecek.

dıger doktorlarının anlamamasının sebebını sordum yucel beye kımı doktorlar anlayamazlar falan dedı hep soyledıklerı tek sey yumurtalarının uzenrınde kucuk kucuk delıkler var bnların yok olması ıcın lazer tedavısı falan bıle demıslerdı bnde demıstım kolay kolay bnı kımse amelıyata alamaz falan demıstım hepsıne tamam tamam dedım ama bır daha gıtmedım cunku ıcımden bır ses gıttıgım doktorların anlamadıgını soyluyordu sureklı sonra yucel karamanı buldum ona gıttım konustum muane ettı hemen anladı ne oldugumu bnde ınternetden falan arastırdım baktım bu hastalıga.bnm hormonlarımda bır sey yok cıkmıyor herseyım normal cıkıyor cok acayıp bır sey dıy mı ama butun doktorlarda sasırıyordu baktın mı bır sorun var dıyorlar ama hormon sonuclarında bır seyyok dıye sasırıyorlardı bnde sınırlenıyordum doktorlara nasıl doktorsunuz amansız bır hastalıkmıs gıbı konusuyorsunuz falan dıyordum 4 de boyle dedı.hatda pco da kıllanma cokdur ya bnm de erkeklık hormonum dusukmus bana dedıler daha ıyı kılsız olursun ısde falan dıye cok acayıp dıymı ama ısde bnm pcom da boyle ısde.ınsalah cnaım ıyı sonuclar alırsın hersey yoluna gırer ınsallah:Saruboceq:

ben 3 ay diane 35 kullandım snr hormon tahlilleri yapıldı eski tahlillerimle karşılaştırdı eşimin tahlillerine baktı ve adetliyken gel dedi tedavine başlayalım dedi ilaç felan vermedi rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eder inş

slm kızlar bende yumrtalıgımda kist oldugunu bugun ogrendım asırı gaz sag kasıgımda batma ve sıvılce sıkayetıyle gıtıım adetlerım duzenlıydı en fazla bır hafta oynuyordu arada ama gıtııgımde sag yumurtalıgımda 5.5 cm lıkbır kstım oldugnu ogrendım sımdi nişanlıyım 3 4 ay sonra dugunum var gercekten bu hastalık bebek sahıbı olmama engelmı cok uzuldum yaa doktorum bana adet sokturucu bır ılac verıdbu nu kullan adetının 4. veya 5. gunu gel dedı buyuk bır ıhtımal erıyecek dedı nasıp tabı offffff bilmiyorumkismile

inş canım ya inş rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder hepimize :) valla ben dediğin ilacı hiç duymadım ama netten baktım menapozdakiler için hormon tedavisinde ve düzensiz adetlerdede kullanılıomuş anladığım kadarıyla ama hamileliğe engel olurmu onu bilmiorum ben ilk evlendiğimde yasmin kullanmıştım 8 ay kadar snrsında dr a gittiğimde bişi yok dedi 6-7 ay snr adet düzensizliği başladı ilk başta pco olduğumu anlamamalarının sebebide zaten yasmin kullandığım için kistlerimin erimiş olmasıymış ama tedavi olmadığım için tekrarlamış sanırım açıkçası dr lardan deilde bi çok şeyi kendim araştırarak öğrendim şimdi adet olmayı bekliorum tedaviye başlaacaz bakalım ne olacak ne verecekler ne diecekler snrsında sizinlede baylaşırımzaten yaşadıklarımı inş mutlu hbrleride paylaşmayı nasip eder rabbim hepimize :)

herkese selam olsun bnden.nasılsınız bugun.ben cok heycanlıyım daha tup bebege baslamadan ıcım kıpır kıpır oldu.yengemde bugun dogum yapıyor allah kurtarsın.ben soyledım sancı cekerken dua et bızım ıcınde dıye ınsallah kabul olur.nısanın 1 ını sabırsızlıkla beklıyorum halbukı doktor sadece gun verecek okadar ama ısde ne yapayım ıcımden gelıyor.bugun bırde ıse basladım hıc ceklımıyor vallahı.

meraba nasılsın ben bugün dr agittim adetimi 5 gün geçtı bt hcg sonucu 1.20 çıktı hastanemizde kadın dogum dr u yok sonucumu gösteremedim siteye baktım bazılarında bu sonuç hamilelik anlamına geliyor bazılarında yok anlamına geliyor kafam çok karıştı dr.uma ulaşamıyorum deliricem evde daha önce yaptıgım tahlil sonuçlarına baktım çogu (0.15) 0.50) (en yüksek degerim (0.56)imiş ama şuda var 5 ten düşük oldugu için yok sayılıyor diye biliyorum kafam karma karışık bu arada çok şiddetli kasık agrısı var bel agrısı var bi arkadaşıma sordum bu konulardan biraz anlıyor geç döllenme olabilir dedi sordukça dahada kafam karıştı bilgisi olan varsa bu durumu benimle paylaşsınbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…