Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

bu doktoru ben,arkadsım yabancı dıl bılmeyen kısılere tercumanlık yapıyor ben soylemıstım
ona turk doktor ıstıyorum ve ıclerınden de en ıyısını gıttıgı butun doktorlara sormus hepsı
bunu onermıs.burada 8 yıldan berı bır ablanın cocugu olmuyormus ve sonra bu doktoru
onermısler gıtmedıgı doktor kalmamıs en sonunda bunu onermısler gıtmıs asama asama gıtmıs
ve en sonunda yumurtalıklarına ceyran vermıs sonrada hamıle kalmıs.bu tur olaylarda bıre bır
bu doktor sonunda mutlaka hamıle bırakıyor ama asama asama gıdıyor bırden yuksek dozajlı
haplar verıpde kıst yaptırmıyor hastalarında

ayyy canım bnm hıc yok kı orada tanıdıgım doktor ben yınede sana doktorun adını vereyım
sen ıstersen bır arastır googleden falan adı doç.dr.yucel karaman keske bılseydım orada
doktor ama bnde belcıkada yasıyorum bnde bu doktoru bılmezdım burada da merkezı var
ıstanbulda da hatta buruksel tup bebek merkezı dıye gecıyor ıstanbulda sen bır bak ıstersen
oraya belkı nasıp olur canım gıtmek

teşekkür ederim canım inşallah ona sıra gelmeden hamile kalırım peki tatlım bu aralar sıkça gündemde olan kürlerden denedin mi hiç

selam arkadaşlar öncedende yazmıştım bendede pko var:(adetim gecikiyor sürekli yine gecikti yarın hast.gidicem.usandım artık her gecikmede hamilemiyim diye düşünmekten.hayırlısı olsun yinede allahım düşmanımın başına bile vermesin pkoyu.

buruksel kadın saglıgı ve ureme merkezı
hakkı yeten cad.fulya
ascıoglu plaza no:10 kat:3 daıre:7
ıstanbul
bu cnaım ıstanbuldakı aderesı zaten gırdınmı doktorun adına
hemen bu gozukuyor.ınsallah gıdersınde hamıs olursun hayırlısı artık

selam arkadaşlar öncedende yazmıştım bendede pko var:(adetim gecikiyor sürekli yine gecikti yarın hast.gidicem.usandım artık her gecikmede hamilemiyim diye düşünmekten.hayırlısı olsun yinede allahım düşmanımın başına bile vermesin pkoyu.

amın canım cok zor bılıyorum.doktorun vermedı ılac adet olman ıcın
bna mesela omur boyu kullanacan demıstı yoksa adetlerın sureklı
duzensız olur demıstı hatda bana lutenly vermıstı ama sımdı bebek
ıcın tedavı gordugum ıcın kullanmıyorum onu

kızlar bende tüylenme var fakat adet düzensizliği yok bu pko belirtisimidir...[/QUOT

canım sana bır sey dıyemem bır doktora cık bence.beelkı degılsındır belkıde
sadece erkeklık hormonların cok hızlı calısıyordur.halamın kızında da kıllanma
var ama ıkı tane cocugu var ve gerdek gecesınden kalnlardan hemn kapıyor.
pco da da adet duzenlılıgı olablır.bnce sen doktora gıt canım

inşallah değilimdir canım, ama ben tahlil yaptırsam bile ilaç kullanamamki, bide doğum kontrol hapı bir süre sonra kısırlık yapıyor diyorlar, peki neden çocuğu olmayanlara bu ilacı veriyolar....

kızlaaaaar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere hepinize kocaman sevgiler a.s.

amın canım cok zor bılıyorum.doktorun vermedı ılac adet olman ıcın
bna mesela omur boyu kullanacan demıstı yoksa adetlerın sureklı
duzensız olur demıstı hatda bana lutenly vermıstı ama sımdı bebek
ıcın tedavı gordugum ıcın kullanmıyorum onu

yok bana ilaç filan vermedi adetim gecikince farlutal yazıyor adet oluncada tedaviye başlıyordu.1 yıldır gitmiyorum kadın doğumcuya gerçi hipertroid tedavisi görüyorum şu an bitsin öyle gidicem.yarın gidicem sadece gebelik testi yaparlar ona göre farlutal verir sanırım.olmazsa doğum kontrol hapı alır kullanırım.

inşallah değilimdir canım, ama ben tahlil yaptırsam bile ilaç kullanamamki, bide doğum kontrol hapı bir süre sonra kısırlık yapıyor diyorlar, peki neden çocuğu olmayanlara bu ilacı veriyolar....

aslında ben katılıyorum buna belkide yanılıyorumdur.çünkü herkes hapla korunma sonra çocuğun olmaz diyorlardı gerçi pkoda bi engelde.genelde adet düzensizliği olanlara veriyorlar düzelsin diye.denize düşen yılana sarılır misali ne verirlerse yutuyoruz işte.

niye ilaç kullanamıyorsun canım ben evlenmeden önce gitmiştim kıllanma için bana da doktor doğum kontrol hapı vermişti evlendiketn sonra da devam ettim. kısırlık yapmıyor canım sadece bünyeden bünyede değişmek şartıyla hamile kalmayı zorlaştırıyo mesela ben 9 aydır uğraşıyorum ama olmuyor tabi bunda pcos etkisi de var hapın ne kadar onu bilmiyorum yani bana sorarsan kıllanma seni çok rahatsız etmiyorsa hap kullanma. Çıkmadan cevap yazayım dedim

Canım kıllanma çok sorun değil çünkü incede olsa kalında olsa ağdayı yine yapıyoruz.
Pko olmaktan korkuyorum ben çünkü bu sene çene altımda çıktı, daha önce yoktu...

yok bana ilaç filan vermedi adetim gecikince farlutal yazıyor adet oluncada tedaviye başlıyordu.1 yıldır gitmiyorum kadın doğumcuya gerçi hipertroid tedavisi görüyorum şu an bitsin öyle gidicem.yarın gidicem sadece gebelik testi yaparlar ona göre farlutal verir sanırım.olmazsa doğum kontrol hapı alır kullanırım.

bak canım bnm sen yarın gıttıgın zamn doktoruna bır sor bakalım lutenly adındakı
hapı kullandıgında sana bır zararı olacak mı dıye.sonra hayır derse al o hapı cunku
o haoıda bana doktorum tavıye ettı neden demıstım kontrol hapı degılde o bıldıklerımızden
bu hap dedım bu hap ıle yıne hamıle kalınmaz dedı ama sedece otekı kontrol hapları gıbı
kılo aldırmaz goguslerde sısıklık yapmaz falan demıstı sen bır soyle bakalım ınsallah
verırıler o hapı ama bebek ıstemıyorsan verırıler ıstersen baska tedavıler veya yanında baska ılaclar

Canım kıllanma çok sorun değil çünkü incede olsa kalında olsa ağdayı yine yapıyoruz.
Pko olmaktan korkuyorum ben çünkü bu sene çene altımda çıktı, daha önce yoktu...

peki sivilcelenme ve kilo artışı da var mı doktor direkt bana bunları sormuştu da

Back
X