Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

ben de bu ay bekicem regl olunca gidip yaptırcam testleri tekrar yumurtalıklarımda ki kistler ne alemde bkalım bu ara epey bi sancım oluyo kavga dövüş götürcem artık doktora kulağından tutup napim

herseyde vardır bır hayır canım.olur olur allahın ıznıyle umıtsızlege kapılma hem kıstı olupda kalanlarda var heeeeee

inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. keşke dediğin gibi olsa .
KIZLAR BEN Bİ KARAR ALDIM SİZE SAÇMA GELİCEK BELKİ AMA. BE BU FORMLARDA KK DA GEZEREKE BEBEĞİ KAFAMA ÇOK TAKIYORUM. VE STRES EN KÖTÜ ETKEN. VE BEN HAMİLE KALANA KADAR GİRMEMEYE KARAR VERDİM :gitme: Bİ GÜN GERÇEKTEN HAMİLE KALDIĞIMDA GİRİP SİZLERE YAZICAM. HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM İNANIN. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADINI VERSİN. HOŞÇAKALIN

amonra canım bazen erkekler hak edıyor bnm esımde ıcınde bunların.ne yapalım anlamıyorlar tatlı dıl naz cılveden ama dır dır edıncede anlıyorlar.bnde bazen oyle yapıyorum ınankı cok ıse yarıyor bazen

inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. keşke dediğin gibi olsa .
KIZLAR BEN Bİ KARAR ALDIM SİZE SAÇMA GELİCEK BELKİ AMA. BE BU FORMLARDA KK DA GEZEREKE BEBEĞİ KAFAMA ÇOK TAKIYORUM. VE STRES EN KÖTÜ ETKEN. VE BEN HAMİLE KALANA KADAR GİRMEMEYE KARAR VERDİM :gitme: Bİ GÜN GERÇEKTEN HAMİLE KALDIĞIMDA GİRİP SİZLERE YAZICAM. HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM İNANIN. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADINI VERSİN. HOŞÇAKALIN

gidiyo musun:sinifsinif:

nnagıhann,canım tamam dusuncene saygı duyuyorum ama bnce bu yaptıgın sacma neden dersen otekı turlu ınankı daha cok dusunecen bak sımdı burada bızlerıde gorerek sadece sende sorun olmadıgını anlarsın sen bılırsın yınede bız senı beklerız herzman ama gıtmeeeeeee:gitme:

amonra canım bazen erkekler hak edıyor bnm esımde ıcınde bunların.ne yapalım anlamıyorlar tatlı dıl naz cılveden ama dır dır edıncede anlıyorlar.bnde bazen oyle yapıyorum ınankı cok ıse yarıyor bazen

çok rahat ya delirtiyo beni dün akşam hayat sineması var çocuğu olmayan bi çift izlerken ağlamaktan içim dışıma çıktı adama diorum ki bak ya bizimde olmazsa ne büyük acı diyorum sen de drama yapıyosun yavrum abartma nie olmasın dio kumandayı kafasına yedi ben ağlıyorum o bana bakıp gülüyo gel de sinir olma.

nnagıhann,canım tamam dusuncene saygı duyuyorum ama bnce bu yaptıgın sacma neden dersen otekı turlu ınankı daha cok dusunecen bak sımdı burada bızlerıde gorerek sadece sende sorun olmadıgını anlarsın sen bılırsın yınede bız senı beklerız herzman ama gıtmeeeeeee:gitme:

CNM YA OKADAR BUNALDIM Kİ HER DAKKA BİŞELER ARAŞTIRMAKTAN :( çok yoruldum ama inanın bi gün gelicem yine :( hepiniz kendinize iyi bakın çok öpüyorum hepinizi ALLAH hepinizden razı olsun

canım nagıhanım arastırma sen kendın ınternetde falan sadece doktoruna gıt sonrada gel bızımle paylas burada.hem mecburuz arastırmaya sorusturmaya mucadele etmeye pes etme dayan guclu ol pcoya yenılme kalbınede kıst yapmasına ızın verme asla.ama egerkı burayada gırmek senı bunlatıyorsa yanı rahatlıyamıyorsan dene bır sure gırme ozman sıte ama ınankı kendı kendıne kımseyle paylasnmadan bas edılmez bu hastalık.yınede sen bılırsın.ama gonlum derkıııı:gitme:

siz de de kilo problemi var mı ben 80 kilo oldum 74 kiloydum evlendiğimde 6 ayda 6 kilo aldım off bi de doktor kilo verceksin demişti glukfene tekrar başladım dün diyete de başladım kilo vermem lazım

bnde yok canım kılo sorunum boyum 1.65 kılom 52.hatda bu aralar kılo aldım 3 kılo 55 oldum.bugun resmen acım.az once elma yedım sımdıde dıyet cıkolata yıyorum k fleks.offf offff ne olacak bızım bu durumumuz ben bılmem

nnagihan canım benim niye böyle düşünüyosun tam tersi olması gerekmez miydi mesela ben buraya girmeden önce kafama takıyodum üzülüyodum ama burda içim rahatlıyo kendimi buluyorum stresten uzaklaşıyorum yapma canım ya valla ben de üzüldüm şimdi:gitme:

k fleks deme bana ya ben de sabah bi onla kahvaltı yaptım öğlende elma ve yoğurt açım sitede 90 kilo üzeri bile hamile kalanlar var hem de pko lu olanlar oları okudukça rahatlıyorum biraz

nnagihan canım benim niye böyle düşünüyosun tam tersi olması gerekmez miydi mesela ben buraya girmeden önce kafama takıyodum üzülüyodum ama burda içim rahatlıyo kendimi buluyorum stresten uzaklaşıyorum yapma canım ya valla ben de üzüldüm şimdi:gitme:[/QU

canım bnm nagıhann boyle ıstedı bırakalım nasıl ıstıyorsa oyle yapsın bırazcık yalnız kalmaya ıhtıyacı var sanırım buraya gırmeyerek bebegı dusunmeyecek zannedıyor ama bnce son derece yanlıs ama saygı duymak lazım su anda bence bıraz yalnızlık ıstıyor

amonra hıc sorma canım yaaa merak etme bnde aynen oyleyım ıpın ucunu kacırdım mı hemen kılo alıyorum esım fıtt vucutlu polıs oldugu ıcın oylede olmak zorunda haftada 3 gun fıtness solunan ve yuzmeye gıder ben ıse calıs gel yemek yap kadere bakarmısın yaaa

nnagihan canım benim niye böyle düşünüyosun tam tersi olması gerekmez miydi mesela ben buraya girmeden önce kafama takıyodum üzülüyodum ama burda içim rahatlıyo kendimi buluyorum stresten uzaklaşıyorum yapma canım ya valla ben de üzüldüm şimdi:gitme:[/QU

canım bnm nagıhann boyle ıstedı bırakalım nasıl ıstıyorsa oyle yapsın bırazcık yalnız kalmaya ıhtıyacı var sanırım buraya gırmeyerek bebegı dusunmeyecek zannedıyor ama bnce son derece yanlıs ama saygı duymak lazım su anda bence bıraz yalnızlık ıstıyor

bence de yalnız kalınca daha çok düşünecek ama dediğin gibi buna ihtiyacı var galiba neyse en kısa zamanda aramıza döner diye umut ediyorum

benimki de öyle adam yiyo yiyo kilo almıyo ben oturarak çalışıyorum bi de bünye müsait iştah da yerinde olunca kilo almak kaçınılmaz oluyo. ben dünden beri diyetteyim bu diyet sana sinir yaptı die bi paket çikolata getirmiş bana. bu diyetteki bi kadına hele çikolata psikopatı bi kadına yapılır mı inat ettim yemedim azmettim bu sefer.

smnr baksana canım yaaaa aslında varya bebekden falan da konusmuyoruz ama neyapalım gıttı ısde gıtmeseydı ıyı olurdu.gelecek ama daha dogrusu gelmesı lazım cunku tek basına kalbın ıcınde savasarak atlatılmaz bu hastalık.saygı duyuyorum sonuna kadr karrına.sakın kalbımıze de kıst yapmasın pco mucadelecı olalım bıraz.bırazda ben ınanıyorum bu borclara ben oglak burcuyum ve ıntcı mucadelecıyım lutfen boyle olun yenılmeyın pco yaaaaaaaaaaaaa

amonra hıc sorma canım yaaa merak etme bnde aynen oyleyım ıpın ucunu kacırdım mı hemen kılo alıyorum esım fıtt vucutlu polıs oldugu ıcın oylede olmak zorunda haftada 3 gun fıtness solunan ve yuzmeye gıder ben ıse calıs gel yemek yap kadere bakarmısın yaaa

evet ya bu kadınlar kimden beddua almış bilmiyorum ki haftasonu iş yemek ütü derken popomu yere koymadığım oluyo valla ayakta kalmaya o kadar alışıyorum ki oturunca belim ağrıyo tabi zavallı eşimde beni tezle uğraşıyor sanıyo ama nerdeeeeeeee allah tan haftasonu evde değil yoksa iş de yapamam

Back
X