Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne ilaç verdi doktorun. doktorum bana glucophage vermişti. genelde iyi sonuç alınıyormuş hamile kalmak için ama bırak hamile kalmayı adet bile olamadım. hamile de değilim. daha çalışmalara başlamadık çünkü kaydirigubbakcemile3. doktorum önce adetini düzene sokalım ondan sonra korunmayı bırakırsın demişti. bu ay soğan kürü yapmıştım. 2 gün kahverengi lekelenme geldi kaldı devamı gelmedi. bide saraçoğlunun internet sitesinden polikistik için bir kür sipariş etmiştim. 15 gün soğan suyu içtikten sonra 15 gün de poşet çay şeklinde göndermişler onu kullanmamı yazmış. ama o çaylarında bitmesine 5-6 gün kaldı ortada hala adet yok. fakat göğüslerim karnım acaip şiş. 10 gündür adet oldum diye tuvalete koşuyorum sonuç bolca akıntı başka da bişey yok. benim doktorumun bir lafı var. pko öldürmez süründürür sahiden ne doğru söz ya.. Allah hepimize şifa sağlıklı melekler nasip etsin inş.. :Saruboceq:
kızlar kımse yok mu
günaydın kızlar nasılsınız bakalım :) ya smnr cim bişe dicem senin adetlerin bu kadar sarkarmıydı ki ? sen bilirsin lkendini şekerim
malesef 10 gün sektiği bile oluyo cnm o yüzden hamilelik anlamında umudum yok bari biran önce olsam da klomen e başlasam ilk defa kullanacağım için merak ediyorum
selam kızlar ben başka bir sitede ALIÇ YAPRAĞI, CİVAN PERÇEMİ, OĞUL OTU nu okudum.bu otlar her biri bir çay kaşığı büyük bir bardağa konulup daha sonra kaynar su ilave edip demleniyormuş.bu şekilde bir ay içiliyormuş.çok faydası oluyormuş adetin sökülüyormuş :) yazan arkadaş faydalı olmaması mümkün değil diyor.ben bugün alıp başlıcam.sonucu yazarım.sitenin linkini yolluyorum..
arkadaşlar ben size diyorum ki soğan kürü için şunu ya .. soğan kadın rahmi hastalıkları için yaratıolmış sanki diyo ibrahim saraçoğlu. ltfn sitesine girip bi okurmusunuz
cnm günaydın bu arada türkiyeye geliekmişsin bi türlü tebrik edemedim.. ne güzel şte ailenle beraber kafanı dağıtır tüm stresleri atarsın :)) çok sevindim cnm . benim karddeşte9 ocakta dönücek olsun yine bunada şükür senin adınada inan çok sevindim :)