Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

ALLAH razı olsun smnr sana da hayırlı cumalar. sen hala adet olmadın mı ? cnm 5 gün geçmiş neyse bekle arkadaşım sen biraz daha hayırlısı olsun inş.

ALLAH razı olsun smnr sana da hayırlı cumalar. sen hala adet olmadın mı ? cnm 5 gün geçmiş neyse bekle arkadaşım sen biraz daha hayırlısı olsun inş.

yok canım olmadım zaten geçen ay da 10 gün geçmişti yine öyle olacak biliyorum beklemekten başka çare yok

anladım cnm benim. hayırlısı olsun. ya hiç adet geçikmem olmadı benim :( bikere geçiksede tet yapsam pozitif çıksa ne gü<el olur :)) yani hepimiz hamiş olsak :)

ah ahhhhh hem de ne güzel olur valla düzenli adet olmak kadar güzel bi şey yok canım baksana bana kaç gün geçiyor aradan önce hamile miyim diye düşünüyorsun sonra olmadığını anlayınca niye olmuyorum ne sorunum var diye strese sıkıntıya girip doktor doktor geziyorsun çift taraflı sorun yani keşke ben de düzenli olabilsem maşallah sana :nazar:

ama cnm ben kistim den dolayı çok sorun yaşadım hep ara kanamalar yaşadım. ama şükür rabbime olmadı 2 aydır ara kanama falan.
haklısın tabi düzenli adet olmak iyi bişe ama emin ol düzenli adet gören kadınlar da bile bi çok sorun çıkıyo. ben evlenmeden önce 1 yıl çocuk yapmıcam diyordum. evlendim 1 ay korundum bebek istedim. 5 aydır uğraşıyoruz olmuyo. rabbimin gücüne gitti istemem istemem diyordum. meğer çocuk ne kadar önemliymiş. yeni evlencek tanıdıklara diyorum . yapın bi çlocuk hemen hiç korunmayın . ilk ki olsun pişman olmazsınız diyorum. evliliğin tadı hamile olsanda çıkar. ama ben cahillik ettim evliliğimin tadını çıkarıcam 1 yıl istemiyorum dedim :((( meğer ne büyük hata iymiş benimkisi

canım rektörlükte toplantı varmış oraya gidiyorum gelince sohbete devam öptüm çok opuyorumnanaktan

ama cnm ben kistim den dolayı çok sorun yaşadım hep ara kanamalar yaşadım. ama şükür rabbime olmadı 2 aydır ara kanama falan.
haklısın tabi düzenli adet olmak iyi bişe ama emin ol düzenli adet gören kadınlar da bile bi çok sorun çıkıyo. ben evlenmeden önce 1 yıl çocuk yapmıcam diyordum. evlendim 1 ay korundum bebek istedim. 5 aydır uğraşıyoruz olmuyo. rabbimin gücüne gitti istemem istemem diyordum. meğer çocuk ne kadar önemliymiş. yeni evlencek tanıdıklara diyorum . yapın bi çlocuk hemen hiç korunmayın . ilk ki olsun pişman olmazsınız diyorum. evliliğin tadı hamile olsanda çıkar. ama ben cahillik ettim evliliğimin tadını çıkarıcam 1 yıl istemiyorum dedim :((( meğer ne büyük hata iymiş benimkisi

ben geldim tatlım. valla ben de senin gibi demiştim hatta ben 2-3 yıl çocuk istemiyorum demiştim oysa ne kadar büyük bi hata etmişim bir kul olarak İSTEMEM demek ne büyük bi gaflettir Rabbim affetsin gerçekten de bazen düşünüyorum sebep bu mu diye benim de tam 9 ay oldu hatta geçti de önceleri korunmayı bıraktığım gibi hamile kalırım sanıyordum bu olasılıkları hiç ama hiç hesaba katmamıştım ben de senin gibi yeni evlenenlere hemen olmasa bile çok vakit kaybetmeden çocuk yapmalarını, ileride karşılaşabilecekleri sorunları söylüyorum

aynen cnmcım. hakkımızda hayırlısı olsun inş. bakalım bu ayda gebelişk gibi bişe yoksa soğan kürünün 2.ci uygulamasını yapıcam artı incir kürünü kullanıcam. belki sebep olur . zaten adet olursam ade b itimöi doktor bekliyo gidince tüm tahlilleri yapmasını isticem varsa bi problem daha başka tedavisini göreyim hiç olmazsa

doğru düşünmüşsün en azından zaman kazancın olur derinlemesine bakılmadığı için hastalıkların biri bitti mi diğeri ortaya çıkıyo sonra uğraş uğraşabilirsen canım ya ben zaten inciri çok seven biriyim hem kurusunu hem de diğerini hemen hemen her gün yerim mesela şuan yanımda bile var arada bir çıkarıp ağzıma atıyorum biliyorum kürü ayrı ama böyle de işe yaramaz mı sanki kaynatıp gerisini atınca yazık olur gibi geliyo komple yesek olmaz mı

doğru düşünmüşsün en azından zaman kazancın olur derinlemesine bakılmadığı için hastalıkların biri bitti mi diğeri ortaya çıkıyo sonra uğraş uğraşabilirsen canım ya ben zaten inciri çok seven biriyim hem kurusunu hem de diğerini hemen hemen her gün yerim mesela şuan yanımda bile var arada bir çıkarıp ağzıma atıyorum biliyorum kürü ayrı ama böyle de işe yaramaz mı sanki kaynatıp gerisini atınca yazık olur gibi geliyo komple yesek olmaz mı

cnm illaki öyle de faydası vardır. ama kürünü yaptıktan sonra incirleride yiyebilirsin. atmaya gerek yok yani . eğer kürü kadar faydası olsaydı ozaman kürünü yapıp için değil alıp yiyin denirdi. demekki bu kürün var bi hikmeti

doğru tabi ben onun bir de havuçla karıştırılanı var onu duymuştum o nasıl acaba içenler çok kötü diyor

walla bn işte adet olayım denicem ozaman anlıcam tadını. ama ne kadar kötü olursa olsun bi çok ilaçtan iyidir. yoktur bi yan tesiri.
eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum herif içmiyo boğacam ya :) ver ben öylece yerim diyo yaptırmıyo. hem sen korkma bebeğimiz olur diyo :) aslında oda üzülüyo. ama belli etmiyo :( besela adetime 2 gün var biraz karın ağrım var desem iş yerinden tel açtığında ne oldu adet oldun mu diyo :( yada akşam eve gelince hemen tipimden algılamaya çalışıyo hımmm sen adet olmamı8şsın yada olmuşsun diyo :( çok üzülüyorum rabbim PEYGAMBERıMıZ H.Z MUHAMMED in YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE EVLATLAR NASıP ETSıN BıZE ıNŞ :(

amin canım ya amin. güzelim keçiboynuzu kürünü bi arkadaşım var o da yapmıştı eşine onda sperm sayısı az çıkmıştı her gün suyun içine tek tek kırıp atıyor demlendikten sonra da eşine içiriyordu tabi onlarda sperm sayısı sorunu vardı yani adam mecbur içmek zorundaydı bir süre uyguladıktan sonra doktora gittiler değerleri yükselmişti yani işe yaramıştı ama sonradan anlaşıldı ki esas sorun arkadaşımdaymış neyseki tüp bebek yaptırdılar şuan bebekleri eken doğdu ama 2 aylık oldu bile dünyaya gelen büyüyo işte neyse onun dışında biz de eşimi doktora götürmeden önce 1-2 kez yapıp eşime içirmiştim valla öyle de güzel yuvarlıyorduki sorma gitsin tabi sonra doktora gittiğimizde hiç de ihtiyacı olmadığını öğrendik iyiki de devam etmemiş yani canım sonuç olarak içilmeyecek bi şey değil hatta yemesi daha zor ben bile içmiştim hani bi kıpırdama oluyo mu diye meraktan :kedi:

cnm walla biz hiç muane olmadık eşimle. bilemiyom onda mı var bi sorun . işte ocak ta doktora gidince açık açık yapın tahlillermizi dicem. yani gerçi eşim toplam 7 kardeş hepsi şakır şakır doğurmuş doğurtturmuş. ama olur ya öbürleri öle diye beni kocam da sorun olmaz demiyorum. neyse eğer doktor eşimde bi problem görürse keçi boynuzu kürünü zorla içirirm :) gerçi anacım erkekte tek problem sperm sayısı az olma ihtimali var onlarında çağresi çok. ama kadında yok kist yok prolaktin değerin yüksek yok guatır yok bilmem ne hep bizde walla :))) of walla darlandım artık bi gün bebeğimize hamile kaldığımızda şuan ki hallerimize gülüp geçicez belki. tüm bu sıkıntılarımızı sıkıntı gibi görmicez belki de.. ama ne zaman :)))

en kısa zamanda canım en kısa zamanda bakıp bakıp gülücez iyi de canım siz tam muayeneden niye geçmedinizki dediğin gibi guatr, hormonlar, sperm, kanallar v.s. bir sürü şey var bakılacak galiba daha erken diye mi doktor bakmadı

en kısa zamanda canım en kısa zamanda bakıp bakıp gülücez iyi de canım siz tam muayeneden niye geçmedinizki dediğin gibi guatr, hormonlar, sperm, kanallar v.s. bir sürü şey var bakılacak galiba daha erken diye mi doktor bakmadı

cnm henüz çok erken demişti doktor. bnen doktora 3 aylık evliyken gitmeye başladım kistim çıktığında. ama şuan 6 aylık evliyim. hala bişe yok :) bu sefer tahlil isticem baksın bakalım

canım bütün hormonlara ve de guatr a baksın bence onlarda da sorun yoksa eşini götür derim hem aklında soru işareti kalmaz böylece

biraz önce bi başlık dikkatimi çekti okudum. ananmmm rabbim yinede halimize şükür olsun. kızcağız hayatı boyunca hiç adet olmamış meğer rahmi yokmuş :( tabi evli tadevisi de yok :((( ay rabbim yinede halimize hamdolsun. biz neleri büyütüyoz. en azından bi çağre bi ışık olsa da var bizde :( ya o kızcağız napsın :(((

Back
X