Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH razı olsun smnr sana da hayırlı cumalar. sen hala adet olmadın mı ? cnm 5 gün geçmiş neyse bekle arkadaşım sen biraz daha hayırlısı olsun inş.
canım rektörlükte toplantı varmış oraya gidiyorum gelince sohbete devam öptüm çok opuyorumnanaktan
ama cnm ben kistim den dolayı çok sorun yaşadım hep ara kanamalar yaşadım. ama şükür rabbime olmadı 2 aydır ara kanama falan.
haklısın tabi düzenli adet olmak iyi bişe ama emin ol düzenli adet gören kadınlar da bile bi çok sorun çıkıyo. ben evlenmeden önce 1 yıl çocuk yapmıcam diyordum. evlendim 1 ay korundum bebek istedim. 5 aydır uğraşıyoruz olmuyo. rabbimin gücüne gitti istemem istemem diyordum. meğer çocuk ne kadar önemliymiş. yeni evlencek tanıdıklara diyorum . yapın bi çlocuk hemen hiç korunmayın . ilk ki olsun pişman olmazsınız diyorum. evliliğin tadı hamile olsanda çıkar. ama ben cahillik ettim evliliğimin tadını çıkarıcam 1 yıl istemiyorum dedim(( meğer ne büyük hata iymiş benimkisi
doğru düşünmüşsün en azından zaman kazancın olur derinlemesine bakılmadığı için hastalıkların biri bitti mi diğeri ortaya çıkıyo sonra uğraş uğraşabilirsen canım ya ben zaten inciri çok seven biriyim hem kurusunu hem de diğerini hemen hemen her gün yerim mesela şuan yanımda bile var arada bir çıkarıp ağzıma atıyorum biliyorum kürü ayrı ama böyle de işe yaramaz mı sanki kaynatıp gerisini atınca yazık olur gibi geliyo komple yesek olmaz mı
en kısa zamanda canım en kısa zamanda bakıp bakıp gülücez iyi de canım siz tam muayeneden niye geçmedinizki dediğin gibi guatr, hormonlar, sperm, kanallar v.s. bir sürü şey var bakılacak galiba daha erken diye mi doktor bakmadı