Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

biraz önce bi başlık dikkatimi çekti okudum. ananmmm rabbim yinede halimize şükür olsun. kızcağız hayatı boyunca hiç adet olmamış meğer rahmi yokmuş :( tabi evli tadevisi de yok :((( ay rabbim yinede halimize hamdolsun. biz neleri büyütüyoz. en azından bi çağre bi ışık olsa da var bizde :( ya o kızcağız napsın :(((

çok üzüldüm ya haklısın ne desemki Allah sabır versin halimize çok şükür bizim derdimiz bunların yanında dert değil

kızlar gerçekten herşeye rağmen rabbimize şükürler olsun allah daha büyük dert vermesinn rabbim cümlemizin yardımcısı olsn

ya kızlar ben hala bekliyorum fakat regl olmadım ilaçta kullanıyorum metformin düzenli oluyordum bu ay klomen iğne kullandım ama testte negatif kanda baktırdım bilmiyorum başına böyle bişey gelen varmı acaba

walla ilginnçti ben pkolumuyum onu bile bilmiyorum. 3 aydır sağ yumurtalığımda kist var çokta ağrı yapıyo :( adet olmayı bekliyorum doktor adet ol gel demişti ozaman tam anlamıyla öğrencem ne olduğumu :(

30 kasm çatlatma ğinesi oldm 17 si günümdü ama olmadı kandada çıkmadı

çatlatma iğnesi nası oluyo arkadaşlar ya .. ben şimdi kaylardır çatlamayn sağ yumurtalığımda ki kisti doktor çatlatma iğnesi verse düzelir mi ki nası bişe bu ya.

Back
X