Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

kızlar günaydın. benim adetim bi kaç gün gecikti. dün ablamla test yaptık 2.ci çizgi silik çıktı. bu sabah tekrarladım yine silikti. çok pembe bi çizgi değildi. doktora gidip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum :( sizce hamileyimdir

kızlar günaydın. benim adetim bi kaç gün gecikti. dün ablamla test yaptık 2.ci çizgi silik çıktı. bu sabah tekrarladım yine silikti. çok pembe bi çizgi değildi. doktora gidip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum :( sizce hamileyimdir

ayyyyy canım benim Allah ın izniyle hamilesin :CüvCüv: çünkü eğer negatif olsaydı 2. çizgi hiç çıkmazdı inan o kadar sevindim ki anlatamam hihoyyyt:sm_cool:alkisalkisalkis:nazar::nazar::nazar:ne zaman gidiyosun kan tahlili yaptırmaya

yabangülüm teşekkür ederim canım ama hala daha adet olmadım bari biran önce olsam da klomen e başlasam offff ya bu sıkıntı stresten sonra nnagihan ın haberi ilaç gibi geldi valla

nnagihan nerdesin meraktan çatladım görüyormusun beni beklerken Rabbim sana nasip etti hayırlısıyla ilk bebeğimiz senden olacak inş ve tabiiiiiiiiiiiiiiiii sonra da bizden

ayyyyy canım benim Allah ın izniyle hamilesin :CüvCüv: çünkü eğer negatif olsaydı 2. çizgi hiç çıkmazdı inan o kadar sevindim ki anlatamam hihoyyyt:sm_cool:alkisalkisalkis:nazar::nazar::nazar:ne zaman gidiyosun kan tahlili yaptırmaya

cnm benim ALLAH rzı olsun sğl. ya ben hala sevinemiyorum :( acaba gerçekten hamilemiyim. 2 kere test yaptım ikisindede 2.ci çizgi silikti. miğde yanmam ve yumurtalıklarımda sancım var gece uyutmadı :( randevu aldık zorla . saat 11,30 da orda olucak biraz beklicez sanırım doktor artık söler ne olduğunu. ne olur dua edin benim için.. hamile kalmış olayım gerçekten

cnm benim ALLAH rzı olsun sğl. ya ben hala sevinemiyorum :( acaba gerçekten hamilemiyim. 2 kere test yaptım ikisindede 2.ci çizgi silikti. miğde yanmam ve yumurtalıklarımda sancım var gece uyutmadı :( randevu aldık zorla . saat 11,30 da orda olucak biraz beklicez sanırım doktor artık söler ne olduğunu. ne olur dua edin benim için.. hamile kalmış olayım gerçekten

canım yaaa dualarımız seninle ben inanıyorum hamile olduğuna hatta eminim sen sevinemiyorsun belki ama ben burda uçuyorum gerçi sen de haklısın heralde ben de olsam kesin sonucu öğrendikten sonra sevinirdim ya hala inanamıyorum eşine söyledin mi yoksa ablanla mı gideceksin doktora

canım yaaa dualarımız seninle ben inanıyorum hamile olduğuna hatta eminim sen sevinemiyorsun belki ama ben burda uçuyorum gerçi sen de haklısın heralde ben de olsam kesin sonucu öğrendikten sonra sevinirdim ya hala inanamıyorum eşine söyledin mi yoksa ablanla mı gideceksin doktora

ALLAH razı olsun cnm benim. ilk testi dün ablamla yaptık silik çıktı. bu gün doktora gidip emin olduktan sonra eşime sölicektim. gece yumurtalıklarım sancısı ve miğde yanmasından uyku bile uyuyamayınca eşime sölemek zorunda kaldım. sabah 5 de tekrar test yaptım ve 2..ci çizgi silik çıktı yine.. eşim eve geliyo şuan 11,30 da gidicez doktora bakalım hayırlısı cnm ya inşallah vardır da bu umudum sönmez :( rabbim herkeze nasip etsin sana da herkezede

ALLAH razı olsun cnm benim. ilk testi dün ablamla yaptık silik çıktı. bu gün doktora gidip emin olduktan sonra eşime sölicektim. gece yumurtalıklarım sancısı ve miğde yanmasından uyku bile uyuyamayınca eşime sölemek zorunda kaldım. sabah 5 de tekrar test yaptım ve 2..ci çizgi silik çıktı yine.. eşim eve geliyo şuan 11,30 da gidicez doktora bakalım hayırlısı cnm ya inşallah vardır da bu umudum sönmez :( rabbim herkeze nasip etsin sana da herkezede

amin amin sabırsızlıkla seni bekliycem canım sen de bize dua et Rabbim senin sesini duydu bizimkini de duyar inş öğleden sonra gelirsin değil mi

canım 2çizgi rengi baya penme olması gerekiyor çünkü yanılma payı oluyor sen en garanti kanda .BHC.tahlili kanda gebelik tahlili yaptır kafan için rahat olur

canımbende koceelindeyim senin için dua ediyorum inşallah hayırlı haberler cevap bekliyorm koceelide nerde oturuyorsun

selam arkadaşlar,polikistik overim bende malesef:( 1 yıldır deniyoruz henüz olmadı.bende klomen tedavisi görüyorum,bu ay olur inşallaah..her ay bekleyiş ve hüsran insan yoruluyor gerçekten ama Allahtan ümit kesilmez.pko olupta hamile kalan arkadaşları görünce çok mutlu oluyorum.Darısı bize yeni yılda inşallaaah:))

selam arkadaşlar,polikistik overim bende malesef:( 1 yıldır deniyoruz henüz olmadı.bende klomen tedavisi görüyorum,bu ay olur inşallaah..her ay bekleyiş ve hüsran insan yoruluyor gerçekten ama Allahtan ümit kesilmez.pko olupta hamile kalan arkadaşları görünce çok mutlu oluyorum.Darısı bize yeni yılda inşallaaah:))

merhaba canım hoşgeldin bizim de 9 ayı geçti şuan adetimi bekliyorum klomene başlayacağım bakalım inş ilk denemede olur Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder

nnagihann nerdesin canım inş bu yeni yılın ilk güzel haberini senden almak nasip olur merakla bekliyorum önümde bir sürü labaratuvar raporu var heyecandan okuyamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar: :CüvCüv:süper bi haber gözün aydın darısı bize işallah.

kızlar yaaaaaaaaaaa hala adet olmadım 11 gün geçti ne yapsamki doktora gitsem adet söktürücü verecek ilaç bitene kadar zaten olurum ben yine boşuna ilaç içtiğimle kalırım of ya offffffffff offff

kızlar beta hcg değerim 106,84 kanda gebelik çıktı rabbime şükür. fakat henüz kese oluşmamış haftaya cuma tekrar gel dedi. evet gebesin ama biz tıpta keseyi görmeden hamile demeyiz dedi :))) ne olur bana dua edin hayırlısıyla kesede görünsün lütfen kızlar.. bende sizlere dua ediyorum hep inanın

Back
X