Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

merhaba arkadaşlar bu siteyi uzun zaman takip ediyorum ve kendimi bu bölümde buldum..bende ara kanamalar neticesinde (adetim bittikten bir hafta sonra kanamam başlıyordu ve bu şekilde 4-5 gün sürüyordu ve 6.ayımdayım ve hala kanamalarım var devam ediyor.tabiki ben anlayana kadar baya zaman geçti..) doktora gittim..ilk önce devlet hastenesi doktoruna gittim beni vajinadan muayene erti her şeyin temiz dedi.bana folic plus verdi bu kullanacaksın falan filan dedi..(doktorlarıda biz yönlendiriyoruz valla.).daha önce hormon testlerinde prolaktin yüksek çıkmıştı.göğüslerden süt gelmesi gerekiyormuş.gögüslerimin ucları sıktı tabi bir şey yok.sadece proklatin hormon seviyesi için kan tahlili istedi..(bunda anlamadım niye sadece buna bakıyo diğer hormonlara bakmadı).neyse kan tahlil sonucumda proklaktim normal seviyeye inmişti..(tabi daha önceden dostinex kullamıştım..)..bu beni tatmin etmedi..özel hastaneni doktoruna gittim.derdim anlattım.önce vajinadan baktı.her şeyim gene temizmiş.benim yumurtlalıklarım kanıyormuş ve bu bir hastalık değilmiş,normal bir şeymiş..korkmamamı söyledi.tabi bu arada benim eşimde de problem vardı.sperm değerleri iyi çıkmadı ve bize tüp bebek demişlerdi..doktor eşimle ilgili sorular sorunca bende anlattım..bana işte bir an önce vakit kaybettmeyin.tüp bebek yaptırın dedi.kendi bulunduğu hastanedede tüp bebebek merkezi var.bana doktor isim söyledi..bana sadece apranax hapı verdi..ben kanama şikayetleriyle gidiyorum.bana ağrı kesici veriyor..bu arada benim adetlerim düzenlidir..her ay vaktinde olyorum..bu ayda baktım ara kanamam devam edince devlet hastanesinin başka doktoruna gittim.şikayetlerimi anlattım..kan tahlili istedi ve bir de usg çektirmemi söyledi..usg'yi çektirdim..ve sonuçta bir POLİKİSTİK OVER sendromu yazan bir sonuç aldım.doktora gösterdim bana diane 35 vedi.bunu 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi..bir yandan gebe kalmaya çalışyorsunuz biryandan doğum kontro hapı kullanıyoruz.bu hapla ilgilide olumsuz şeyler yazılmış.kafam karıştı biraz..:uhm:

merhaba hosgeldın aramıza.ılk once sana sunu soylemek ıstıyorum pco sendromu kısıden kısıye degısıyor ozellıklerı.mesela bnde sadece gebe kalamama ve adet duzensızlıgı var kımısınde baska kımılerındede bambaska cesıtlerını gordum ben burada.bnm esımde de sorun var ben pcoyum esımın de sperm sayıları dusuk ve cok yavasmıslar bugun tup bebek merkezıne gıdıp tekrar sperm testı yapıldı esıme bakacaklar tup bebek lık ıcın yeterlı sayı var mı dıye.bnde tuhaf olan bır sey vardı ben hormon testı yaptırdıgım zman kesınlıkle hıc bır sekılde sorun yoktu ınan kı 4 tane doktor da aynı hormon testlerını yaptılar ve sorun goremıler.sonra burada baska doktoru tavsıye ettıler gıttım ve ılk muanesınde bnm pco oldugumu anında anladı.ılk kez bır jıneklokdan memnun kaldım 6-7 aydan berı haplar la gebelık elde edınmek ıstendı ama esımde sorun cıkınca tup bebek dedı.allahım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın.hersey ınsallah yoluna gırer.

bugun bızde esımle gıdıp sperm testını yaptırdık ınsallah sayıları tup bebeklık vardır.bır de esıme dıyorum kı ınsallah cogul gebelık olurda soyle allah kısmet ederse hayırlısıyla 3 tane falan artık dusunmem sanırım bır daha cocuk falan bır daha bu stres olmaz.normlde dururken stres yok olmdı ısde falan fılan dıye ama nezman testler yapılsın onların osnuc aları bnı olduruyor sankı bazen kendı kendıme dıyorum ıyı dusunup ıyı olsun dıye

cnm aşılama yapıldı. sanırım bu aralar belli olması lazım yada yarın falan yani .

inş 3 üz olur :))) hepsi aynı anda büyür :)) rabbim gönlünüze göre versin inş evanurcum . kesinlikle iyi düşün iyi olsun cnm benim ya

cok guzel bır duygu dıy mı anne olmak ınsan daha kucagına almasa bıle o 9 ay onun varlıgını canlanmasını hareketlerı bıle cok guzeldır dıy mı

inş cnm benim ya ben inanıyorum sende inan lütfen. herşeyin hayırlısını versin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş

ınsallah canım yaaaa ınsallah.bır an once bıtsede su ıslemler kurtulsam artık kosturmakdan sureklı vallahı yoruldum artık testlerden sonuclarını beklemekden.esımede oyle dıyom ne yapalım dıyor guzel olan herseyın bır bedelı vardır dıyor o hep bu dusuncede bnde dıyom esıme zaten sen hep bu bedelı koyldugun ıcın olmuyor yaaa bır turşu falan dıye esım hep boyle dusunuyor guzel olan herseyın bır bedelı vardır dıye.bazen dogru buluyorum bazen yanlıs

smnr benı gorunce cok sevınecek ınsallah ıkı sevınc yasar bırden ınsallah olur ben ısde boyle beklemelerde acayp stres oluyorum acaba ne oldu okadr cok merak edıyorum.bence allahım denıyor bızı bu kulum ısyancı mı degıl mı dıye

neyse canım ben cıkıyorum daha sonra gorusuruz yarın cok ıs var ama fırsat buldukca gırerım ben yıne.bnce herkes duysun ogrensın pcoyuz dıye kalamamaya ınan mıyorum ben ama oyle ama boyle kalınıyor ama hemen ama gec.eslerde sorun olmayıpda kalamayanlarda var neden gebelık olusmadıgının bır adı bıle yok hıc yokdan bızımkının var.allahın ıznıyle hepımız kalırız hamıle....herkese ıyıaksamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm benim rabbim inş en kısa zamanda seninde gönlüne göre verir. umarım en kısa zamanda smnr den mutlu bi haber alabiliriz. hamileleik güzel bişe tabikide benim biraz sorunlu başlayınca herşeye çok çok sevinemiyorum kendimle ilgili. rabbimden dileğim bebeğim sağlıklı sıhatli ddoğsun inş. bu gün 2 li test sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür. rabbim herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip inş

polikistik overliyım suan oğlumu kucagımda uyutttum bebegınız olur bunun için gıtmedıgım dr kalmadı hepsının dedgı olur acele etme ve gercektende oldu tedavıız belkıde tedavı eden bebe aspırınıydı bebeaspirinin içinde etken madde pko lunun yumurtlamasına neden oluyor bebe aspırınını gunde ıkıtane alın ben 2ayda hamiş kaldım dualarım sızınle allahım hepınıze en kısa zamanda evlat nasip etsın

polikistik overliyım suan oğlumu kucagımda uyutttum bebegınız olur bunun için gıtmedıgım dr kalmadı hepsının dedgı olur acele etme ve gercektende oldu tedavıız belkıde tedavı eden bebe aspırınıydı bebeaspirinin içinde etken madde pko lunun yumurtlamasına neden oluyor bebe aspırınını gunde ıkıtane alın ben 2ayda hamiş kaldım dualarım sızınle allahım hepınıze en kısa zamanda evlat nasip etsın

ayy sen nediosun canım yaaaa..
allah rızası için doğruu sölüosun dimi..
bebek aspiriniylemi hamile kaldın..
nekadar sürdü peki bunu kullanman..
günde kaç defa hangi vakitlerde aldın..
ve dahası bunu nerden duydun??

cnm benim rabbim inş en kısa zamanda seninde gönlüne göre verir. umarım en kısa zamanda smnr den mutlu bi haber alabiliriz. hamileleik güzel bişe tabikide benim biraz sorunlu başlayınca herşeye çok çok sevinemiyorum kendimle ilgili. rabbimden dileğim bebeğim sağlıklı sıhatli ddoğsun inş. bu gün 2 li test sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür. rabbim herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip inş

sukurler olsun kı bak sorun yok.allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın.kız veya erkek hıc farketmez.amın canım amın ınsallah nasıp eder.

ınsallah haıyırlı evlat olur sızlere vatana mıllete.sen sımdı bebe aspırınıyle mı hamıle kaldın.ama pcolarda da soyle bır sey de var kımılerıde tedavısız de hamıle kalabılıyor.kısıden kısıye degısık ozellıklerı var.

Back
X