Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun, gözün aydın.kaydirigubbakcemile2 Allah hepimize nasip eder inşallah...merhaba arkadaşlar bende de pko var ve adetlerim çok düzensiz. ama şimdi sizlerle mucizemi paylaşmak istiyorum. son gittiğim doktor bana tedavisiz asla bebek sahibi olamayacağımı söylemişti ve tedaviye başlamıştık. önce duphastonla adet gördüm adetin 5. günü klomene başladım 5 gün kullandım bu arada glukophage devamlı içiyordum. yumuta takibi için dr a gittiğimde bana yumurtalarımın bu ay yeterli büyüklüğe ulaşamadığını dolayısıyla çatlatma iğnesi olayacağımı söyledi. kullandığım ilaçlardan dolayıda midem felaket ağrıyordu. bende bütün ilaçları bıraktım gtabi doktorda. bunun üzerine tam 3 ay adet göremeyince korktum başka bi drbulup ona gittim bu sefer kesin tedavi olucam diye karar verdim. ultrasonda kistlerimi görmeyi beklerken mucizemi gördü dr meğer 2,5 aylık hamileymişim.
merhaba arkadaşlar bende de pko var ve adetlerim çok düzensiz. ama şimdi sizlerle mucizemi paylaşmak istiyorum. son gittiğim doktor bana tedavisiz asla bebek sahibi olamayacağımı söylemişti ve tedaviye başlamıştık. önce duphastonla adet gördüm adetin 5. günü klomene başladım 5 gün kullandım bu arada glukophage devamlı içiyordum. yumuta takibi için dr a gittiğimde bana yumurtalarımın bu ay yeterli büyüklüğe ulaşamadığını dolayısıyla çatlatma iğnesi olayacağımı söyledi. kullandığım ilaçlardan dolayıda midem felaket ağrıyordu. bende bütün ilaçları bıraktım gtabi doktorda. bunun üzerine tam 3 ay adet göremeyince korktum başka bi drbulup ona gittim bu sefer kesin tedavi olucam diye karar verdim. ultrasonda kistlerimi görmeyi beklerken mucizemi gördü dr meğer 2,5 aylık hamileymişim.
kızlar bende malesef pko hastasıyım benimki çok ileri düzeyde ilaçsız adet göremiyorum doğum sonrası geçer diye düşündüm 2 ay oldu doğum yapalı ama hala adet olmadım yani aynı tas aynı hamam((
Kızlar, bende pkoluyum.1,5yıllık evliyim. 3hafta önce öğrendim pkolu olduğumu.Korunmayı yeni bırakmıştık.Dr çocuk yapmayı denememizi söyledi.3aydır adet olamadığımdan da farlutal verdi.Bitiminde 9.günü hastalandım.Normalde benim 3-4 gün sürer, az olur ve biter.8.gündeyim hala ağrım ve kanamam azar azar var. Biter gibi oldu, gelmedi, temizlendim.İlişkiye girince yine başladı.İlk kez böyle birşey başıma geliyor.Size de oldu mu bir fikriniz var mı?
Canım, 3 hafta önce ilk kez gittim doktora pko teşhisi koydu ve farlutal verdi. Ben tekirdağ çorludayım, çalışıyorum, gittiğim dr istanbulda. Bugün de geçmesse bakalım mecburen düşünücem bişeyler mafoldumben Sen ne aşamadasın? Pko mu var sende decanım bende hıc bır zman boyle sorun olmadı bence sen doktora gıt bır an once.belkı daha onemlı bır seydır
Ayy bu pko psikolojimi de bozdu, güzel şeylerde bile gözümden yaş geliyo dudaklarım titriyo :gitme:arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. umarım en kısa zaman da sizlerde bu mutluluğu tadarsınız. ama mucizelere inanmaktan vazgeçmeyin lütfen. çünkü eski dr bana tedavisiz asla bebek sahibi olamayacağımı söyledi. ve ben ertesi ay hamile kalmışım üstelik dr a o kadar inanmışımki yeni gittiğim dr sorduğunda kesinlikle hamile değilim dedim adet olamadığım için geldim dedim. ve 5 dakika sonra bebişin kalp atışlarını gözyaşları içinde dinliyordum. allah isteyen herkese mucizelerinden nasip etsin.
Canım, 3 hafta önce ilk kez gittim doktora pko teşhisi koydu ve farlutal verdi. Ben tekirdağ çorludayım, çalışıyorum, gittiğim dr istanbulda. Bugün de geçmesse bakalım mecburen düşünücem bişeyler mafoldumben Sen ne aşamadasın? Pko mu var sende de
arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. umarım en kısa zaman da sizlerde bu mutluluğu tadarsınız. ama mucizelere inanmaktan vazgeçmeyin lütfen. çünkü eski dr bana tedavisiz asla bebek sahibi olamayacağımı söyledi. ve ben ertesi ay hamile kalmışım üstelik dr a o kadar inanmışımki yeni gittiğim dr sorduğunda kesinlikle hamile değilim dedim adet olamadığım için geldim dedim. ve 5 dakika sonra bebişin kalp atışlarını gözyaşları içinde dinliyordum. allah isteyen herkese mucizelerinden nasip etsin.
Ayy canım inşallah olur bebeğin.Ben daha çok başındayım bu pkonun.Ama şimdiden meraktan çatlıyorum.En kısa zamanda düzgün bir doktorla tedaviye başlamak istiyorum. Belli ki uzun bir süreç.Bende 5 sene öncesi başladı belirtilerin çoğu.Adet düzensizliği, birden kilo artışı, tüğlenmede artış... Kaç kere jinekolog, dahiliye, cildiye gittim ama anlayan çıkmadı.Bekardım o zaman. Hep aynı hikaye; al bu yasmini kullan, adetin olur, evlenince de geçer. İlk vajinal ultrasonumda anlaşıldı olay.Meğer yıllardır buymuş derdim haberim yokmuş kaydirigubbakcemile3 Aslında aklımda hiç bebek yoktu ama olmama yada isteyince uzun tedavi süreçlerinden geçme ihtimalleri şimdi beni yatıp kalkıp bebek düşünür hale getirdi. Çok iyi anlıyorum seni, ben 3 haftada bu kadar karmaşık düşünceler ve dualar içindeysem, sen sanırım daha uzun süredir mücadele ediyorsun. Allah sabır versin hepimize sonunda da bebek :)olmazmı pco bnde.hem pcoluyum hemde.esımın de spermlerınde sorun var doktor tup bebek demıstı ısde gununu beklıyoruz 1 ay sonra randevu alacam doktordan ozman net bellı olacak gun verır bana haplar esımın spermı bnm de yumurtalılarımı toplayıp ısleme koyulacaz.artık hayırlısı allahdan.bnde pco nun ozellıklerınden adet duzensızlıgı ve gebe kalmama var.kımılerınde kılo seker hastalıgı kıllanma aklıma gelmeyen bır suru ozellıkler var ama ınan kı cocugum olsun da razıyım hala adetlerımın aksamasına zaten omur boyu gıtmezmıs pco sadece tıpa yenılıyormuslar okadr ama gıtmıyormus