Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ya bişey sorcam bakıyorum polikistiği olanlar hep glukopan veya diğer ilaç isimlerini kullandım diyo ben 2 yıldır doktora gidiyorum bana hiç bunlardan bahsetmedi doktora söylesemmi ne dersiniz
arkadaşlar ya bişey sorcam bakıyorum polikistiği olanlar hep glukopan veya diğer ilaç isimlerini kullandım diyo ben 2 yıldır doktora gidiyorum bana hiç bunlardan bahsetmedi doktora söylesemmi ne dersiniz
canım sor mutlaka yazdır kullan 2 ay ne olacak sanki.ben doktora gittiğim zaman doktor tüp bebek yaptırın demişti.yaptıracak durum olmadığı için bu ilacı yazdı kullandım dediğim gibi adet olmadım daha.işallah keseyi ve kalp atışınıda duyarsam daha çok rahat edecem.
slm arkadaşlar
yeni üye oldum siteye ve bende polikistik over hastasıyım 2,5 senelik evliyim ilk sene çocuk istemedik ve 2 senenin başında dr a gittim testler kontroller ve tahliller yapıldı ve bişi olmadığını sölediler bikaç ay snr adet düzensizliği başladı tkr dr gittim oda bişi yok dedi son gittiğim dr pko olduğunu söledi ve diane 35 verdi 3 ay kullan snr gel yumurta takibi yapalım dedi bu arada kilo ve tüy problemim vardı kilo için diyetisyene gitmemi söledi 6 kilo verdim şuan ilaçla beraber tüy problemimde azaldı en azından artık daha geç çıkmaya başladı şimdi ilaçlarım bitti ve dr a gittim tkr hormon tahlillerim tkrlandı eşim içinde spermiogram testi yapıldı yarın tkr gidecem dr a bakalım ne olacak? aranızda pko olupda yumurta takibi yaptıran oldumu acaba?
hosgeldın aramıza tatlım.bnde de ılk zmanlar aynı sorunlar oldu 4 doktora gıttım hepsı anlamadı ve bın bır turlu ılacalar tetkıtler testler falan fılan bosa zaman ısde.sonra oyle bır doktorla tanıstım kı benı ılk muane ettıgınde hemen anladı pco oldugumu testlere bıle luzum duymadı normal cıkar senın dedı hormaon testlerın ve dedıgı gıbıydıde cunku dıger doktorların hepsı hormonlarımın normal oldugunu soylemıstı.3 yıllık evlıyım bu yıl bebege karar verdık yaklasık 6,7 aydan berı klomen kullanıyorum.bnde adet duzensızlıgı ve gebe kalamamk sorunum var ama pconun ozellıklerı kısıden kısıye degısıyormus.normalde doktorumun dedıgıne gore yuzde seksen kalabılırmısım ıstenılen boyuta gelıyormus yumurtalarım oyuzden bana gerek duymadı yumurta takıbı.taakı esımın sapermlerınde sorun cıkıncaya denk.sımdı tek cozum tup bebek dedı doktorum nısanın 1 ınde randevum var bakalım ozman butun tarıhlerı verır tup bebek ıcın esım verdı spermlerını tup bebek ıcın benımde ne zman yumurtamı toplanacagını soyleyecek.allahım hayırlısıyla bebeıslerımıze kavustursun bızlerı.ınsallah sende kavusursun bebısıne ınsallah sorun cıkmaz esınde cunku otekı turlu gebe kalma sansı daha cokmus.bızım tek cozumumuz tup bebek hakkımızda hayırlısı
inşallah kap atışlarınıda duyarsın nasıl geçiyor hamilelik bir sorunun varmı:ecrin_bebek:
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için bende yarın gidecem dr a bakalım ne diecek şimdiye kadar hiçbir dr detaylı bi açıklama yapmadı tedavi için sadece ilaçlar bitince yumurta takibi yapacaz dedi ben bütün bilgileri netten araştırarak öğrendim hatta pko olduğumu bile dr lardan önce ben anladım bütün belirtiler vardı çünkü ama drdan daha ii bilecek deilim ya yoksa yoktur dedim inş rabbim acil olarak şifamızı ve snrda hayırlı evlatlar verir
arkadaşlar istanbulda çok iyi kadın dogumcu arıyorum.bana yardım edermisiniz?
işallah canım işallah.şimdilik bir sorun yok çok şükür işallah olmaz.bide kızlar yumurtlama gününüz geçti diye boşlamayın pkoda geç yumurtlama durumu var.benimki öyle oldu sata göre 6 haftalık ama usgye göre 4hafta 6 günlük yani geç döllenme.buna çok dikkat edin.
ayyyy cnaım ınsallah darısı basıma vallahı.okadr cok acım kı annelık duygusuna ucuz dorduz hıc farketmez.umarım hıc bır sorun olmazda saglıkla bebegını alırsın kucagına
işallah bi tanem işallah.sabret beklenmedik bir anda çıkıp geliyor.en kısa zamanda müjdeyi verirsin bize.yazdığım ilacı kullanmanı tavsiye ederim.sonuçta dünya bir ilaç kullandık bide bunu kullan.doktoruna yazdır.
selam tatlım.bnm gıttıgım doktor var ıstanbul fulyada ınternetden ıncele bak claısmalrına oradan kararını verırsın adı.yucel karaman ınsallah ıyı gelır doktor su anda turkıyede bu ayın 29 unda gelecek belcıkaya bır arastır sana uygunsa gıtmenı tavsıye ederım az konusur ama hastalıkları sıp dıye cozuyor ben 4 doktora gıttım pco oldugumu anlamadı bu dr.gıttım ılk muaneyede anladı hemen.bu arada ınternetden arastırıldıgı zman tup bebek tedavısıne daha cok yonelmısler sadece o ıslere bakmıyor.ınsallah kısmetse tup bebegı yucel bey yapacak ınsallah olumlu sonuc alırım.ınsallah kavusuruz yavrularımıza