Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

merhaba hosgeldın....bak nekadr guzel bır sorun cıkmamaıs.ınsallah esınde de sorun cıkmaz.bndede aynı sorun var yumurta sorunu.yabangulu bu aralar gelemıyor topıge cunku bebegın muanelerı falan bıraz yogun ama fırsat buldukca gırıyor.kım kı o dedıgın kısı yaban gulum var nagıhan var daha var mı senın bıldıgın hamıle kalan...
ınsallah cnaım hepımızın bebeıslerımız olur.herseyı ıyı dusunup ıyı olur ınsallahhhhhh:Saruboceq:

sagol canım benım ama malesef eşimin sonucları çok iyi degıl canım hareketlı sprem sayısı azmıs doktorum normal yolla degılde asıla olabılır dedı.ve eşimi ürolojı uzmanına gönderdi canımmm.bende eşime keçi boynuızu kürü uygulayacam bakalım bu hafta eşim gitck galıbaa ürolojı uzmanına bakalım nolcak.benım bu topilkte bı byabangülü var hamıle kalan ama başka bi topıkte benım gibi pko olupda yumurtlama sorunu olan bi arkadasım vardı oda iğne tedavısıyle hamıle kaldı darısı bizim başımızı inş.

iyiyim canım sen nasılsın.valla şimdilik çok şükür ufak tefek şeyler dışında iyi gidiyor.daha kalp atışını duymadık nasipse çarşambaya.valla zaman geçmiyor rabbim pıtpıtlarınıda duymayı nasip etsin.darısı sizlerin başına.:Saruboceq:

inş.duyarsın canım inş.dualarım senınleeeopuyorumnanaktan

sagol canım benım ama malesef eşimin sonucları çok iyi degıl canım hareketlı sprem sayısı azmıs doktorum normal yolla degılde asıla olabılır dedı.ve eşimi ürolojı uzmanına gönderdi canımmm.bende eşime keçi boynuızu kürü uygulayacam bakalım bu hafta eşim gitck galıbaa ürolojı uzmanına bakalım nolcak.benım bu topilkte bı byabangülü var hamıle kalan ama başka bi topıkte benım gibi pko olupda yumurtlama sorunu olan bi arkadasım vardı oda iğne tedavısıyle hamıle kaldı darısı bizim başımızı inş.

hayırlısı allahdan canım bnm uzulme herseye care var allahın ıznıyle.bende de yumurtalama sorunu var olsun ne yapalım allahım boyle nasıp gormus.ama ınanıyorum kı bır gun bızlerıde buna layık gorecek emınım buna.evet tatlım bır cok kısı hamıle kaldı burada.ınsallahhh darsı basımıza

canım pkoyla hamile kalan bir sürü kişi var.benimle aynı anda yada 1-2 ay önce hamile kalan 3 kişi var heps,de normal yolla.şimdi hepimizde hamileyiz çok şükür.rabbim ol dedimi olur vaktini bekliyor.

hayırlısı allahdan canım bnm uzulme herseye care var allahın ıznıyle.bende de yumurtalama sorunu var olsun ne yapalım allahım boyle nasıp gormus.ama ınanıyorum kı bır gun bızlerıde buna layık gorecek emınım buna.evet tatlım bır cok kısı hamıle kaldı burada.ınsallahhh darsı basımıza

yok cnaım ilk duydugumda çok üzüldüm ama şimdi o kadar üzgün degılım doktorum iğne tedavisi yaparız .eşinin hareketlı sprem sayısı az oldugu içinde aşılama yaparız dei bakalım bi muayne olsun da urolojı uzmanına sonra yapcaz bişeyler

canım pkoyla hamile kalan bir sürü kişi var.benimle aynı anda yada 1-2 ay önce hamile kalan 3 kişi var heps,de normal yolla.şimdi hepimizde hamileyiz çok şükür.rabbim ol dedimi olur vaktini bekliyor.

bana normal yol zor gibi görünüyor canım ama olsun belkı asılamayla olur bılmıyorum bakalım eşimin doktoru ne dıycek bende çok duydum pkoyla hamıle kalanı inş.bizde kalcaz.

inş.bebişin kalp atıslarını duyarsın canım benımm.dualarım senınleopuyorumnanaktan

bana yardimci olabilecek varmi arkadaslar doktor bana acik acik pko demedi ama sanirim bende o var ultrason sonucunda soyle yaziyor iki yumurtaligimda 8 mm folikul kistleri var die cikmis doktor bana klomen verdi 11. gun gel dedi gidince ne yapacak bilmiyom adetin 3. gunu hormon testi yaptilar degerler soyle FSH 5.20, Prolaktin 13..37 Progesteron 1.13 Lh 5.76
Doktor bana degerlerin normal yumurtaliklarini gelistirecez dedi sizce sonuc ne olur kafam cok karisik

bana normal yol zor gibi görünüyor canım ama olsun belkı asılamayla olur bılmıyorum bakalım eşimin doktoru ne dıycek bende çok duydum pkoyla hamıle kalanı inş.bizde kalcaz.

inş.bebişin kalp atıslarını duyarsın canım benımm.dualarım senınleopuyorumnanaktan
canım inan benimde aklımda normal yolla olacağı geçmiyordu.tüp bebekti çaremiz diye düşünürken rabbime şükürler olsun normal nasip etti.
bana yardimci olabilecek varmi arkadaslar doktor bana acik acik pko demedi ama sanirim bende o var ultrason sonucunda soyle yaziyor iki yumurtaligimda 8 mm folikul kistleri var die cikmis doktor bana klomen verdi 11. gun gel dedi gidince ne yapacak bilmiyom adetin 3. gunu hormon testi yaptilar degerler soyle FSH 5.20, Prolaktin 13..37 Progesteron 1.13 Lh 5.76
Doktor bana degerlerin normal yumurtaliklarini gelistirecez dedi sizce sonuc ne olur kafam cok karisik

canım klomen verir yumurtalarını büyütmek için işallah hayırlı sonuç alırsınız.

herkese merhaba...asılama gunumu sabırsızlıkla beklıyorum.eskıden adet olmayım dıye dua edıyordum sımdı ıse adet olayımda bır an once baslayalım asılamaya dıye.cunku doktorumun demesıne gore adetımden sayarak 10.gunu gıdecem doktora sımdıde adet olamamın tarıhını sabırsızlıkla cekıyorum.ınsallah allahım bu cektıklerımızın karsılıgını verır bızlere..kadınlar ıyı olan herseyı hakedıyor bence allah gonlumuze gore versın hepmızın.bebıslerımıze kavustursun bızlerı mbır an once

herkese merhaba...asılama gunumu sabırsızlıkla beklıyorum.eskıden adet olmayım dıye dua edıyordum sımdı ıse adet olayımda bır an once baslayalım asılamaya dıye.cunku doktorumun demesıne gore adetımden sayarak 10.gunu gıdecem doktora sımdıde adet olamamın tarıhını sabırsızlıkla cekıyorum.ınsallah allahım bu cektıklerımızın karsılıgını verır bızlere..kadınlar ıyı olan herseyı hakedıyor bence allah gonlumuze gore versın hepmızın.bebıslerımıze kavustursun bızlerı mbır an once

amin canım allah gönlüne göre versin altda yazılan yazılar senin için
BİR UMUT OLURMU OLUR
insan kendine bile sormaya
korkar olmuşcasına sessiz
sessiz düşünür düşünür
yastıga başını
koydugu andan berri
olurmu olurmu acaba
sessiz sessiz derin
uykuya dalar dogan
güneşle umutda dogar
dilerim umudun
beyazlar içinde
yumuk yumuk elleri
penpe beyazteni
okka burnu mis
gibi kokan umudun
sana nasip olsun
allah çıktıgın bu yolda seni utandırmasın yarı yolda koymasın arkadaşım umuda gittigin bu
yolda allah yardımcın melekler seni korusun opuyorumnanaktan

yabangülü nasılsın nasıl gidiyo kaç haftalık oldu gebelik kendine iyi bak öpüyorum

mrb arkadaşlar yabnagülü güzel dileklerin için sagol canım benim inş.bizede nasıp olcak.nasıl duydunmu bebişin kalp atıslarını.

evanur canım benım inş.adetin biran önce gelirde asılama için gün sayarsın canım benım :)

amin canım allah gönlüne göre versin altda yazılan yazılar senin için
BİR UMUT OLURMU OLUR
insan kendine bile sormaya
korkar olmuşcasına sessiz
sessiz düşünür düşünür
yastıga başını
koydugu andan berri
olurmu olurmu acaba
sessiz sessiz derin
uykuya dalar dogan
güneşle umutda dogar
dilerim umudun
beyazlar içinde
yumuk yumuk elleri
penpe beyazteni
okka burnu mis
gibi kokan umudun
sana nasip olsun
allah çıktıgın bu yolda seni utandırmasın yarı yolda koymasın arkadaşım umuda gittigin bu
yolda allah yardımcın melekler seni korusun opuyorumnanaktan

canım benım yaaa sen bır tanesın...cok tesekur edrım.sıırını okudugum zman sankı benı anlatıyor.bende cok dusunuyorum olur mu olur dıyorum ya tutarsa falan...allah razı olsun vallahı cok duygulandım..allahım yuzumuzu guldurr ınsallah

[QUOTE=
evanur canım benım inş.adetin biran önce gelirde asılama için gün sayarsın canım benım :)[/QUOT

ınsallah canım yaaa gelsede su gun artık olsa bıtse hersey zaten aklımın bır tarafında olur dıye pozıtıf dusunmye calısıyorum,deger tarafımda olmazsa tepkımı hazzırlmaya claısıyorum herseye hazırlıklı olmam lazım.ınsallah hepmız kavusuruz bebıslerımıze

canım benım yaaa sen bır tanesın...cok tesekur edrım.sıırını okudugum zman sankı benı anlatıyor.bende cok dusunuyorum olur mu olur dıyorum ya tutarsa falan...allah razı olsun vallahı cok duygulandım..allahım yuzumuzu guldurr ınsallah

güldürsün inşallah sabır canım sabır birgün o umut senin de kapını çalacak içini ferah tut
şimdi çennette onu senin için hazırlıyolar yol uzun sapırla bekle umudun yolda korkuyormuş ama beni burda melekler koruyor orda kim koruyacak melek seslenir seni orda da melek koruyacak ben onu nasıl tanırım der sen ona ANNE diyeceksin o senin koruyucu melegin inşallah sende koruyucu melek olacaksın su zaman zarfı içinde herşeyin en güzelini düşün düşünki güzellikler seni bulsun arkadaşımvereliniortak

slm kızlar nasılsınız.. evanurcum sen nasılsın gün aldınız mı çok merak ettim umarım herşey yolundadır

güldürsün inşallah sabır canım sabır birgün o umut senin de kapını çalacak içini ferah tut
şimdi çennette onu senin için hazırlıyolar yol uzun sapırla bekle umudun yolda korkuyormuş ama beni burda melekler koruyor orda kim koruyacak melek seslenir seni orda da melek koruyacak ben onu nasıl tanırım der sen ona ANNE diyeceksin o senin koruyucu melegin inşallah sende koruyucu melek olacaksın su zaman zarfı içinde herşeyin en güzelini düşün düşünki güzellikler seni bulsun arkadaşımvereliniortak

sen varya sen yemın derım kı sozun bıttıgı yerdeyım sana ne desem bılmıyorum aklımdan ıyı olan butun herseylerı yazmak ıstıyorum ama o bıle ytersız gıbıme gelıyor...gelsın artık meleklerımız

Back
X