Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

arkadaşlar bende polikist hastasıyım ve 3 yıldır tedavi göryordum benim çocuğumda olmuyordu serophone kullandım ama çocuk tedavisi gördüğüm zaman hiç bir faydası olmadı banada şeker ilacı vermişti ama kullanmadım çünkü hormaonlarım normaldi zayıfım ve saç dökülmesi ço azdı eğer hormonlar normalse hiç bir ilaç kullanmayın normal olan hormonları bozuyor çünkü ben bir faydasını görmedim sonra 1 yıl sonra başka bir doktora gittiğimde polikistik over hastası olduğumu anladı ve bunun tedavisi yok dedi ancak doğum yaparsan bitebilir dedi çünkü anne karnındayken olan bişeymiş seninle birlikte yaşar bir orgasnınmış gibi düşün demişti ve normal tedaviyle sadece klomen ilaçla hamile kaldım inşallah dediği gibi doğumla geçer

İnşallah biter, bende pcoluyum dün kesinleşti pco oldugum bizde 6 aydır istiyoruz ama olmuyor, ama bana ilac filan vermedi doktor sinirimide cok bozdu hemen rahim filmi istedi ben bakıyorum en son care olarak rahim filmi istiyorlar, sonra ögrendimki adam hastahanenin sahibiymiş, ayrıca benim haberim olmadan smear testi icin örnek aldı elime tutusturdu parasını yatır labratuara ver dedi, aldım önünde çöpe attım bi sor dedim paran varmı yokmu, o yüzden cok dikkatli olalım, ben doktorumu değiştircem, denizlide önerebileceginiz doktor varmı?

İnşallah biter, bende pcoluyum dün kesinleşti pco oldugum bizde 6 aydır istiyoruz ama olmuyor, ama bana ilac filan vermedi doktor sinirimide cok bozdu hemen rahim filmi istedi ben bakıyorum en son care olarak rahim filmi istiyorlar, sonra ögrendimki adam hastahanenin sahibiymiş, ayrıca benim haberim olmadan smear testi icin örnek aldı elime tutusturdu parasını yatır labratuara ver dedi, aldım önünde çöpe attım bi sor dedim paran varmı yokmu, o yüzden cok dikkatli olalım, ben doktorumu değiştircem, denizlide önerebileceginiz doktor varmı?

meraba canım çok geçmiş olsun.bazen doktorlar kendi çıkarları için gereksiz tahliller yaptırabiliyor.rahim filmine gelince çektirmende yarar var.çünkü bende rahim filmi çektirmeden çok tedavi gördüm sonuç elde edemedik.sonra rahim filmi çektirmeye karar verdik sağ tüpüm tıkalıydı açıldı.tıkalı bir tüple hamile kalmak mümkün değil.kimse bilemez tıkalımı değilmi tüpleri açıkta çıkabilir.

selam kızlar
ben saç dökülmesi sorunum için doktora gittim bir dizi test yaptırdım ve 3 hormonumun yanlış çalıştığını öğrendim yumurtalıklarım erkeklik hormonu üretiyormuş ve pco tanısı koyuldu ayrıca troid tembelliği olduğu için kilo problemim de var kadın doğumcum diane 35 ve glucophage 850 verdi bu ilaçlarla zayıflayacağımı ve saçımın dökülmesinin duracağını söyledi.. troidim için dahileye gittim yarın test sonucumu alıcam.. benim adet düzensizliği ve aşırı derece bi tüylenme problemim yok. saç dükülmesi yaşayıp ilaç tedavisinden sonra saçı çıkan arkadaşlar var mı bu konu yüzünden çok stres yapıyorum çünkü :(

geçmiş olsun canım.hormonların bozukluğu saç dökülmesi yapıyor.hipotroid varmış sende oda saç dökülmesinde çok büyük etken.bendede hipertorid vardı acayip dökülüyordu tedavisini gördüm düzeldi yeni saçlarımda çıktı ama şimdi yeniden dökülüyor.belkide mevsimseldir.

slm kızlar bende de pko var glucophage kullanıyorum bir ay oldu ve son adetim 16 nisan daha adet olmadım sadece 30 nisan gibi başlayan hafif pembe akıntı oldu 6 gün sürdü ama az yani idrar testi yaptım silik çıktı acaba bu hapı kullanırken hamilelik dışında adeti geciken var mı kan testi yapmaktan bıktım 15 mayısta yaptırdım negatifti idrar testi de çok süre geçtikten sonra silikleşti benzer durum yaşayan varmı aranızda

selam kızlar
ben saç dökülmesi sorunum için doktora gittim bir dizi test yaptırdım ve 3 hormonumun yanlış çalıştığını öğrendim yumurtalıklarım erkeklik hormonu üretiyormuş ve pco tanısı koyuldu ayrıca troid tembelliği olduğu için kilo problemim de var kadın doğumcum diane 35 ve glucophage 850 verdi bu ilaçlarla zayıflayacağımı ve saçımın dökülmesinin duracağını söyledi.. troidim için dahileye gittim yarın test sonucumu alıcam.. benim adet düzensizliği ve aşırı derece bi tüylenme problemim yok. saç dükülmesi yaşayıp ilaç tedavisinden sonra saçı çıkan arkadaşlar var mı bu konu yüzünden çok stres yapıyorum çünkü :(

bende pkosluyum benimde saç dökülmem var 1 senedir
önlerim çok döküldü daha 3 gün önce dermatoloğa gittim
pkos=saç dökülmesi dedi yasmin kullanıyorum dedim
bunlar tedavi eder dökülmeyi durdurur dedi hemen dayadı
minioksidille başka bi losyon 3 tane dermatoloğa gittim
2 si minioksidil verdi biri hiç bişe yazmadı:D
ben sarımsakla çıkarmayı denicem ama pkos yüzünden
dökülen saçlar geri gelirmiş 3 üde öyle dedi nasıl
olcanı onlarda bilmiyo kanımca:P

merhabalar bende araniza yeni katildim ve bende polikistik over hastasiyimm ve evliyim devamli ilac kullaniyorumm 7.ayda 2 seneye girecek evliligim. Ilac kullaniyorumm yinede gecmedi evlenmeden oncede kullandim yine gecmedi devamli tazeliyoo:(ama bu durum bende acayip bi stres yapiyoo yaa nerdeyse sinir tavan yapiyo ya ilac kullanmadigim takdirde adet olmuyorum ve cok uzucu benim icin ya sadace ilac tedavisimi var bunun?hamile kalanlariniz olmus okuduguma gore insallah Allah bizede nasip eder!!

ayrica tutuklu hemseri sayiliriz bende Sivasliyim:)bol bol senin yazini gordumde yazayim dedim

merhabalar bende araniza yeni katildim ve bende polikistik over hastasiyimm ve evliyim devamli ilac kullaniyorumm 7.ayda 2 seneye girecek evliligim. Ilac kullaniyorumm yinede gecmedi evlenmeden oncede kullandim yine gecmedi devamli tazeliyoo:(ama bu durum bende acayip bi stres yapiyoo yaa nerdeyse sinir tavan yapiyo ya ilac kullanmadigim takdirde adet olmuyorum ve cok uzucu benim icin ya sadace ilac tedavisimi var bunun?hamile kalanlariniz olmus okuduguma gore insallah Allah bizede nasip eder!!

ayrica tutuklu hemseri sayiliriz bende Sivasliyim:)bol bol senin yazini gordumde yazayim dedim

doktorlar geçmiceni söylüyo pko nun ilaçta geçrmiyo sadece adet olmamızı sağlıyo ben 2 ay bıraktım ilaç içmeyi civanperçemi ve aslanpençesi aldım onları içtim adet oldum ama 3. sefere olamadım maalesef tekrar başladım ilaca şimdi ibrahim saraçoğlunun pkos için kürü varmış burdan gördüm kullanan bi arkadaşla konuştum geçmiş onunki gayet memnun bende sipariş verdim inş. işe yarar sitede var başlığı bak istersen

merhaba doydo vereliniortak sanırım rıdvan erdemir e gittin. bende pcoluyom daha önce rıdvan erdemirede gittim başka doktorlarada gittim hep aynı şikayetlerle ama hep geçici çözümler. şuanda pamukkale üniversitesine gidiyorum doktorum veysel fenkçi çok memnunum.birde devlet hastanesinde alparslan çalışkan var o da çok iyi bir doktor ikisinide tavsiye ederim. herkesin anlaşabildiği kafasının aldığı bir doktor oluyor inşallah sende onu bulursun.

Arkadaşlar Görüyorum Ki Hepimizin Ortak Sorunu Bu Kistler.
Bende De Adet Düzensizliği Sorunu Var Doğum Kontrol Hapi Kullanmama Karşin Bi Sonuç Elde Edemedim.hala Düzensizlik Devam Ediyor.peki Aranizda Bu Tedaviden Başarili Sonuç Elde Eden Var Mi??
Bende Tüylenme Sorunu Da çikti .sizde De Var Mi??

evet canım bende pcos tedavisi görüyorum şuana kadar herşey yolunda 6 ayda bir kontrolüm var son gittiğimde herhangi bir sorun çıkmadı bende üstelik tüylenmede vardı ama şunu farettimki diena35 kullandığım süre içinde bu sorunda ortadan kalktı gibi bişe oldu.yani yeni tüy çıkmadı.adetlerimde düzene girdi bence tedavine devam et

Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve 2 seneden beri evliyim 1 sene dogum kontrol hapi kullandim (Diana35 ) adetim normaldi vaktinde geliyodu ama cok kan kaybediyodum evlenmeden oncede her ay adet olurdum bazen 2 ayda bir ama dogum kontrol hapini biraktim hic adet olmamaya basladim 2 defa haplar sayesinde oldum ve 1 ay once ogrendimki bende pkoluyum :( korkuyorum hic cocuk sahibi olamicam diye kisirlikla bir ilgisi yok degilmi yani tedaviyle hamile kalabilirim degilmi??yurtdisinda kaliyorum ama buradaki doktorlar dogru duzgun bisey bilmiyolar hep gec tarihler veriyolar cok korkuyorum lutfen beni bilgilendirin..
Kilom 52 sismanda degilim.
cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar...

slm arkadaşlar bendede pko var çocuk için tedaı görüyordum 3aydır ama eşimde sorun cıktıgı iin tedavım durdu vee benımde 4aydrı acayıp bir sac dokulmem var.suan doktora gıdıyorum ve adetımın 3,günü kan tahlılı yaptırcam eşim amelıyta olan kadrada doktor kontrolunde olcaammm

slm kızlar bnde aranıza yeni katıldm..20 yaşındayım bekarım bnde pko luyum.bnm sorunum adet düznszliği ilk adet oldğm günden beri düzensz oluyrm.2 yıldr dgm kntrl hapı(ginera)kullanıyrm 6 ay süreyle.6ay kullanıp ara veryrm 3 ay fln düzene girio snra tekrr bozuluo.bnm göğsmde iyi huylu bide kitle var dğm kntrol hapı meme kanserini tetiklio die biliorum göğüs doktrmdan 5 yıldan fazla kullanımı sakıncalı senn için dedi ama ilaç içmazsem dznli adet olamyrm ömrmn sonuna kadar içersem daha farklı problmlere yol açablr göğsmde çocugum olmaz diede çok korkyrm ömür boyu dgm kntr hapını içmek zorundamyz bu arada boyum 1.69 kilom 50 kilo alamama sorunmda bvar gerçi ii bişeymiş bu hastalık için.napcm ben yaaa:(:(Allah hepimize şifa versin..:Saruboceq:

merhaba kızlar
bende pko varmış yeni öğrendim evliyim eşimle bende sorunlar var çocuk olmuyor
2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım önceki kontrollerimde doktorlar bana pkon var demedi ama tekrar başladığım tüp tedavisinde doktor pko var dedi
bende kullandığım hormon ilaçlarındanmı dedim yok bu doğuştan olur dedi
kafam çok karıştı
bende adet düzensizliği yok sayılır sadece 1 sene içerisinde değişti 30 günde bir felan oluyorum bazen 3 ay normal günde olduğum oluyor
kıllanma derseniz göğsümde ve sırtımda kıllanma yok kollarımda var oda normal sanırım bide göbekten aşağıya doğru ince çizgi halinde kıllar var kilo sorunumda yok hamdolsun 1.60 boyum 60 kilom
acaba bu pko geçicimi aldığım hormon ilaçlarından ve strestenmi oldu çünkü 3 senedir bebeğim olmuyor çok uğraştık
yardımcı olursanız sevinirim

slm kızlar bnde aranıza yeni katıldm..20 yaşındayım bekarım bnde pko luyum.bnm sorunum adet düznszliği ilk adet oldğm günden beri düzensz oluyrm.2 yıldr dgm kntrl hapı(ginera)kullanıyrm 6 ay süreyle.6ay kullanıp ara veryrm 3 ay fln düzene girio snra tekrr bozuluo.bnm göğsmde iyi huylu bide kitle var dğm kntrol hapı meme kanserini tetiklio die biliorum göğüs doktrmdan 5 yıldan fazla kullanımı sakıncalı senn için dedi ama ilaç içmazsem dznli adet olamyrm ömrmn sonuna kadar içersem daha farklı problmlere yol açablr göğsmde çocugum olmaz diede çok korkyrm ömür boyu dgm kntr hapını içmek zorundamyz bu arada boyum 1.69 kilom 50 kilo alamama sorunmda bvar gerçi ii bişeymiş bu hastalık için.napcm ben yaaa:(:(Allah hepimize şifa versin..:Saruboceq:

çok şanslısın kilo alamadığın için bende merak ediyorum bunu ömür boyu böylemi olcak hep hap içerekmi adet olcaz?hapların yan etkileri ortada bende hapı bıraktımmı 2 ay kendim oluyorum üçüncü ay olamıyorum ve benim adetlerimde o kadar düzenliydiki her ay olurdum 28 günde bi nolduysa 2 sene önce oldu:( napalım hepimize geçmiş olsun..

merhaba kızlar
bende pko varmış yeni öğrendim evliyim eşimle bende sorunlar var çocuk olmuyor
2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım önceki kontrollerimde doktorlar bana pkon var demedi ama tekrar başladığım tüp tedavisinde doktor pko var dedi
bende kullandığım hormon ilaçlarındanmı dedim yok bu doğuştan olur dedi
kafam çok karıştı
bende adet düzensizliği yok sayılır sadece 1 sene içerisinde değişti 30 günde bir felan oluyorum bazen 3 ay normal günde olduğum oluyor
kıllanma derseniz göğsümde ve sırtımda kıllanma yok kollarımda var oda normal sanırım bide göbekten aşağıya doğru ince çizgi halinde kıllar var kilo sorunumda yok hamdolsun 1.60 boyum 60 kilom
acaba bu pko geçicimi aldığım hormon ilaçlarından ve strestenmi oldu çünkü 3 senedir bebeğim olmuyor çok uğraştık
yardımcı olursanız sevinirim

canım bence sen güzel bi doktor bul kendine 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırosun ve pkolu olduğunu anlamıyolar ne kadar saçma bu kadar zor değilki pkonun anlaşılması bi hormon testine bakar boşuna yıpratıyolar böyle insanı:olmaz: gerçi pkonun etkileri fazla yok demişin üstelik adtte oluyosun kendiliğinden belki yeni yeni başlamıştır pko başka bi doktora görün bence

canım bence sen güzel bi doktor bul kendine 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırosun ve pkolu olduğunu anlamıyolar ne kadar saçma bu kadar zor değilki pkonun anlaşılması bi hormon testine bakar boşuna yıpratıyolar böyle insanı:olmaz: gerçi pkonun etkileri fazla yok demişin üstelik adtte oluyosun kendiliğinden belki yeni yeni başlamıştır pko başka bi doktora görün bence

bu pko olduğunu gören doktor acıbademin prof doktoru
öncekiler opt idi zaten doktor dedi nasıl görmediler hiçmi haberin yoktu dedi
gerçektende ilk defa duydum
ama belki hormonlardandır gerçekten çünkü kullandığım iğneler çok ağır
tüp bebek tedavisini biliyorsanız

bu pko olduğunu gören doktor acıbademin prof doktoru
öncekiler opt idi zaten doktor dedi nasıl görmediler hiçmi haberin yoktu dedi
gerçektende ilk defa duydum
ama belki hormonlardandır gerçekten çünkü kullandığım iğneler çok ağır
tüp bebek tedavisini biliyorsanız

anladım canım olabilir.doğuştandır demiş ama benim ki 2 sene önce oldu bundan önce hiç bi şikayetim yoktu gayette düzenliydi adetlerim kıllanmam yoktu. hormon tahlillerin nasıl çıktı pkoyu destekledimi sonuçlar?

anladım canım olabilir.doğuştandır demiş ama benim ki 2 sene önce oldu bundan önce hiç bi şikayetim yoktu gayette düzenliydi adetlerim kıllanmam yoktu. hormon tahlillerin nasıl çıktı pkoyu destekledimi sonuçlar?

doktor muayeneyle gördü küçük küçük kistler dedi ama önemli değil dedi :sm_confused: galiba ben telaşlandım
bide bende prolaktin değeri üst sınırda ikisi birbirini dengeliyor galiba

doktor muayeneyle gördü küçük küçük kistler dedi ama önemli değil dedi :sm_confused: galiba ben telaşlandım
bide bende prolaktin değeri üst sınırda ikisi birbirini dengeliyor galiba

canım benim doktorum dediki bu yumurtalıklardaki küçük küçük kistler her kadında olan yumurtalığın görüntüsüdr dedi sokaktan tutup 10 kadın getirsek 8 inin yumurtalık görüntüsü bu şekildedir bu kistlere horman bozukluğu eklenirse ve kıllanma vs yan etkileri eklenirse polikistik over sendromu oluyo dedi yani ben pkosum.seninkide belki öyledir yani yumurtalı görüntün öyledir inş pko değilsindir ne diyim

Back
X