arkadaşlar bende polikist hastasıyım ve 3 yıldır tedavi göryordum benim çocuğumda olmuyordu serophone kullandım ama çocuk tedavisi gördüğüm zaman hiç bir faydası olmadı banada şeker ilacı vermişti ama kullanmadım çünkü hormaonlarım normaldi zayıfım ve saç dökülmesi ço azdı eğer hormonlar normalse hiç bir ilaç kullanmayın normal olan hormonları bozuyor çünkü ben bir faydasını görmedim sonra 1 yıl sonra başka bir doktora gittiğimde polikistik over hastası olduğumu anladı ve bunun tedavisi yok dedi ancak doğum yaparsan bitebilir dedi çünkü anne karnındayken olan bişeymiş seninle birlikte yaşar bir orgasnınmış gibi düşün demişti ve normal tedaviyle sadece klomen ilaçla hamile kaldım inşallah dediği gibi doğumla geçer
İnşallah biter, bende pcoluyum dün kesinleşti pco oldugum bizde 6 aydır istiyoruz ama olmuyor, ama bana ilac filan vermedi doktor sinirimide cok bozdu hemen rahim filmi istedi ben bakıyorum en son care olarak rahim filmi istiyorlar, sonra ögrendimki adam hastahanenin sahibiymiş, ayrıca benim haberim olmadan smear testi icin örnek aldı elime tutusturdu parasını yatır labratuara ver dedi, aldım önünde çöpe attım bi sor dedim paran varmı yokmu, o yüzden cok dikkatli olalım, ben doktorumu değiştircem, denizlide önerebileceginiz doktor varmı?