polikistik over
Oncelikle merhaba 22 yasndayim.doktorum cok moralimi bozdu3 yildir sure gelen bir erkek arkadasim var ve bemmle evlnemkNkr baba olmak istedigini soyledi. Ve ben bugun kadindoguma gitti.60 gjndir hasta olamiyordum.daha once kadin dogumculara gitti.Hep stresten sbey yok dedielr .bugun gittigim doktor.Polistikover tanisi koydi.3 tane kistim var.biri 3 cm digeri 3 cm capindaBirtaneside 1 cmMoralim cok bozuk anne olmayacagm diye korkuyorim.doktorumBu durumda olmayacaginii soyledi.zayiflamam gerektigini soyledi1.52 boyundym 56.5 kiloyum
Ne olursunuz onerebilcignz bsey var mi bana yardmci olablrmsnizSuan farlutal kullaniyoem ama daha btmedi hap.
ya ben cok kızıyorum bu tur doktorlara sen nıye doktor oluyosun care bulmak ıcın gerızekalı hamıle olamazsın dıe bısey mı var allah mısın sen ya.aynısı bende de oldu dugunumden 2-3 ay once adet duzensızlıgıyle gıttım farlutal kullandım 1 ay snra evlendım 4-5 ay duzenlıydı snra yıne duzensızlestı zaten bnm zayıf halım 76 :) dugunden snra sıstım de sıstım adet duzensızlıgı vrdı cocuk ıstemıyodum 1 at farlutal kullanıyodum 3 ay kullanmıyodum vs dra gıttım aynı senın gıbı cocugun olmaz zor hamıle kalırsın dedı derken 2012nın ocak ayında artık bebek dusunmeye basladım yenı kılom 108 dra gıttım hormon duzenleyıcı 3 tane fılan ılac verdı 1 ay kullandım ılacları dra gıttım farklı bı drdu bana baktı baktı usg ıle senın cocugun olmaz kısırlık bolumunden randevu al dedı dunya basıma yıkıldı 15 gun sonunda ogrendım kı hamıleydım o salak bılememıs 122 kg ıle dogum yaptım hıcbır sıkıntı yasamadım.
demem o kı kımse bunu bılemez cok saglıklı ınsanların da cocugu olamayabılıyor 6 yıl bekleyen kuzenım hcbır saglık sorunu yok asılama yapıldı yıne bebegı olmadı tekrar yaptırcaktı kı hamıle oldugunu ogrendı.sız umudunuz kaybetmeyın lutfen