merhaba arkadaşlar..bende pco luyum.yaklasık 8 yıldır yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum.26 yasındayım ve 4 yıllık evlıyım..bu 4 yıl boyunca hiç bebek düşünmedim hatta doktorlar ancak tedavı olursan bebeğin olur demişlerdi bende üstünde durmadım.ben doğum kontrol hapsız adet olamıyordum.artk bı gun sınırlendım ve ılaç içmekten bıktığım için 2 ay boyunca ilaç içmedim.şu ibrahim saraçoğlunun önerdiği soğan kürünü deneyim dedim.sonuçta kaybedecek neyim vardı ki..15 gün boyunca sogan suyu içtim..ama ben yine adet olamamıstım.zaten bebegim olmuyor diyede korunmadık eşimle o şekilde 2 kere ilişkiye girdik o ay içinde.bekliyorum yine olmadım..ben artık alıştığım için rutın bi sekilde eczaneye gittım adet söktürücü aldım.içtim.10 gün içinde eczacı adetin gelir demişti.10 günü geçti hala adet olamadım..1-2 gün sonra birgün mide bulantısıyla uyandım..gün içinde bi kaç kere daha bulantım oldu..hamile olmaktan şüpelendim ama kesin değilimdir diyede içimden geçiriyorum tabi.yinede bi test alıp denemek istedim akşam testi yaptığımda bir baktım çift çizgi bende inanamadım gözlerime.şu an 5 aylık hamileyim..Allahım herkesin gönlüne göre versin ..kaderinde ne varsa o oluyor..