- 1 Temmuz 2011
- 334
- 80
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim mrb oncelikle gecmis olsun ins hayirlisiyla rabbim cocuk verir...cnm o ilaç sende yan etki yaptimi ben matofin kullaniyorum ve 10 gundur mahvoldum iyice istifra bulanti cok kotu oldum ilaci birakicam artik yataktan cikamiyirum resmen surekli uyuyorum senin nasil ilacta bu tarz yan etki yaptimi??[/QUOTE
Banada pko ile yasamaya alismam gerektiği soyledndi .tam 6 yil diana kullanım evlenince bu yil biraktm sivilcelerm yuzumde ve omzunda patladi insan içine cikamiyorm saçlar desen yillardir dokule dokule az bi şey kldi .adet tarlusql kullanmadigum surece olmuyorm şuan cçocuk için ugrasiyorm. Pko her yan etkisi bende . tek tesellüm zayif olmam. Allah hepimizin yardimcisi olsn yaşamayan asla bilemezMrb bendede 4 yildir pko var defalarca doktora gittim diane kullndim ama fayda gormedim bu surede 20 kilo aldım bugune kadar hic bi doktor bende seker yuklemesi yapmamisti ilk gecen hafta ogrendim yapildi cok yuksek cikmadi ama doktor sker ilaci kullanmami onerdi dun basladim ilaca bu ilci kullananlar mutlaka vardir doktorum bana omur boyu pko gecmez ve ilaci omur boyu kullncksin dedi benim merak ettigim sizlerede ayni mi denildi
Banada pko ile yasamaya alismam gerektiği soyledndi .tam 6 yil diana kullanım evlenince bu yil biraktm sivilcelerm yuzumde ve omzunda patladi insan içine cikamiyorm saçlar desen yillardir dokule dokule az bi şey kldi .adet tarlusql kullanmadigum surece olmuyorm şuan cçocuk için ugrasiyorm. Pko her yan etkisi bende . tek tesellüm zayif olmam. Allah hepimizin yardimcisi olsn yaşamayan asla bilemez
Bende aynilarini uyguladim benim adet duzensizligim yok lh hormonum fsh dan yuksek olunca pko oluyomusdun evlendim ilk ay gebe kaldim ikinci ayda dusuk yaptim demekki gebe kalinabiliyoKızlar merhaba. Senelerdir adet düzensizliğim var, pko çıktı bende. Bir yakınıma kadın doğum doktoru adaçayı iç demiş. Bunun üzerine ben de içmeye başladım denemekte fayda var diyerek. Ve senelerdir düzenli adet olamayan ben, seneler sonra tam 29. Günde adet oldum, üstelik 15 gün falan içtim. 10 Nisan'da adet olmuştum, 9 Mayıs'ta tekrar adet oldum. Denemenizde fayda var, bu arada soğan kürü de yaptım, bilginize![]()
Bende aynilarini uyguladim benim adet duzensizligim yok lh hormonum fsh dan yuksek olunca pko oluyomusdun evlendim ilk ay gebe kaldim ikinci ayda dusuk yaptim demekki gebe kalinabiliyo
Kilon kac canimBenim de en son tahlil sonucumda fsh 4.2 lh 6.9 du. Prolaktin de biraz yüksekti bende. Evet pko olup da doğal yolla hamile kalan çok dıydum ben de :)
Kilom 68, boyum 1.72 canımKilon kac canim
O konuda sanslisin mesala bende kilo yapio 80kiloyum bende herkeste farkli ozelliklerini gosteriyomus zatenKilom 68, boyum 1.72 canım
O konuda sanslisin mesala bende kilo yapio 80kiloyum bende herkeste farkli ozelliklerini gosteriyomus zaten
nde 103kiloydum 70kiloya kadar dusceksim dedi doktor bir yildir hep diyet sanirim bu yilda boyle gecerCanım ben de geçen yaz sonu 76 kiloydum diyet yaptım hala da dikkat ediyorum. Kadın doğum doktorum ideal kilona gelip, hatta biraz da aşağısına indiğin zaman çok rahat edersin, adetlerin de daha kolay gelir demişti. Bakalım daha da vermem lazım kilo sanırım :)
Be
nde 103kiloydum 70kiloya kadar dusceksim dedi doktor bir yildir hep diyet sanirim bu yilda boyle gecer
Evet zor veriliyo ama almasi cok kolay bu lanet kilonunİdeal kiloya gelmekle de bitmiyor ki, onu da korumak lazıminşallah başarılı oluruz
Canim hormonlarin baya yuksek gebelik olusmasi icin fsh lh 3un altinda olmasi gerekiyoMrb kızlarr Banada pko teshişi konuldu yumurtaların tembel falan dedi ama tam bilgi vermedi dr..Hormon testi yaptı ptolaktin değerim yüksekmiş ilaç verdi düşürüp tekrar hormon testi yapcakmıs bebek istiyoruz moralim çok bozuk
Hormon değerlerim
TSH3,35
E2 49 pg/mL
LH 7,64
FSH 7,03 mIU/
PROLAKTIN 28,68 ng/
Nasıl sizce anlayanlar yorumlayabilirmi lütfen![]()
Canim hormonlarin baya yuksek gebelik olusmasi icin fsh lh 3un altinda olmasi gerekiyo