Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de şeker düzensizliği nedeniyle doktora gittiğimde gluchopage yazıldı bana...bir süre sonra içmeyi kendi kendime bıraktım
bende bu ilacı kullandım polikistik over tedavisinde klomen gluchopage kullandım bu ilaç hem zayıflamaya hemde yumurtlama sayısını arttırmaya yardımcı oluyormuş ama bende işe yaramadı bu siteye yeni üye oldum acemiyim biraz az önce yazmıştım bişeyler 5 aydır tedavi oluyorum şimdi iğne ye başladım hepimizin kurtulası dileğiylekaydirigubbakcemile5
ahh ah canimm,bendede pcos 4 senedir var,uzmani oldum artik diyebilirim..2sene dogum kontrol haplariyla ve glukofenle düzene sokmaya calistilar,6ay düzene giriyodu 6ay yine ayniydi,tüylenme ve kilo almada cabasi...simdi evlendim 1 senedir dogum kontrolü kestiler,korunmuyorum.4-5asamali bi kan testi yaptilar gecen gün,bakalim sonucunu bekliyorum..ama diyecegim sey stresin,sigaranin,düzenli meyve yemenin ve en cokta kilonun cok etkisi var..stres var,sigara var,meyve sevmiyorum..bi tek kilom yok bakalim ne olcak...üstüne düssem arlatirim ama insallah artik ceki düzen vericem kendime...%100 gececegini düsünmeyin,sadece etkilerini en aza indirebiliriz..
aDET DÜZENSİZLİĞİ DERKEN NASIL DÜZENSİZLİK AMA BİR AY OLUYOR BİR AY OLMUYORMU YOKSA HER AY OLUYORDA TARİHLERİ Mİ KAYIYOR SÜREKLİ. BENİM SÜREKLİ TARİHLERİM KAYAR. TÜYLENMEDE VAR ÇENEMDE O AMAN POLİKİSTİK OVERMİYİM ACABA YAAAA. ÖLCEM MERAKTAN....KONU HAKKINDA SÜPER BİLGİYE SAHİP OLAN VAR MIII
kızlar pko hastası olupta en erken tarıhte hamıle kalanınıoz varmıı yanı 1 ay 2 ay yada daha fazla merak edıyorum
kızlar pko hastası olupta en erken tarıhte hamıle kalanınıoz varmıı yanı 1 ay 2 ay yada daha fazla merak edıyorum