- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
cidimisin hic inanasim gelmiyo biliyomusun 8 gunde belli olurmu kiDikkat et çok kendine çok panik yapma hamilesin Banada dua et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cidimisin hic inanasim gelmiyo biliyomusun 8 gunde belli olurmu kiDikkat et çok kendine çok panik yapma hamilesin Banada dua et
ay insalah canim insalah hamileyimdir biraz arastirdim.neten 13 12 gun filen yaziyor 8 gunde erken deil aslinda 12 bitane dag yaparim adetim duzensiz normalde 28 temmzda olmusdum bu gun olmam gerek olmadim ama normaldede duzensiz olyorum yani gecmesine pek umutlu deilm de ins vardir ederim tabiki sana duaOlabiliyor 6 gün çok erkendi ama bugün kesin yani
kiz normal asilama tup bebek degil benimki klomen kulandim sonra catlatma ignesi oldum sonrada normal iliski oldu benimkiKaç tane transfer oldu ?
ins canim oyle oldunu dusunemiyom cift sevinc Allah im herkeze yasatsin icinde bizede insalah off cok zor beklemekHımmm anladım ama belli olmaz ikiz olma şansın var yine
8. gunde belli olurmu ya varmi etrafinda boyleins canim oyle oldunu dusunemiyom cift sevinc Allah im herkeze yasatsin icinde bizede insalah off cok zor beklemek
bu arada coooook cook saol cevap verdin icin insalah Allah sana bicir bicir evlatlar nasip eder8. gunde belli olurmu ya varmi etrafinda boyle
verrim tabi ayyyy insalah vardir ins yaaaa icinemi doguyor oyle hisediyon teste goremi sence hamileyimAmin Canım inşallah 12. Günden sonra banada haber ver ama kesin hamilesin:)
yapinca sanada haber vercem coook tesekur ederim sana ins Rabbim sana guzel guzel evlatlar verirHamilesin bak gör hem içime doğuyor hemde sonuçta bunu gösteriyor ama bi kan testi yaptır
yaa cnm bisi daga sorcam 18 inde oldum catlatma ignemi 22 sinde doktor dedi catlamis yumurta tutmusa bile idrarda cikarmiAmin Canım sende hayırlısıyla sağlıklı sihatli kucağına al inşallah
ben hep en kotuyu dusunuyomyaa cnm bisi daga sorcam 18 inde oldum catlatma ignemi 22 sinde doktor dedi catlamis yumurta tutmusa bile idrarda cikarmi
saol ya cok tesekurler ins dedin gibi olurİdrarda çıkması zor olan bir şey çıktıysa Var merak etme sen