slm arkadaşlar.öncelikle herkese acil şifalar diliyorum.bende evlenmeden önce bütün tetkiklerimi yaptırmıştım herşey mormeldi.bu nedenle ilk 8 ay yasmin kullandım ve 5 ay önce bıraktım.çocuk düşündüğümüz sırada pkover hastası olduğumu öğrendim.dr bana klomen diye bir ilaç verdi.fakat henüz kullanamadı.adet olmayı bekliyorum.bu süre de çok sıkıldım sizinle paylaşmak istedim.ok korkuyorum ya çocuğum olmazsa diye .bendede yumurtlama sorunu varmış dr öyle dedi.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.yazılarınızı çok sıkı taküp ediyorum .şimdiden teşekkürler..ALLAH tüp çocul isteyenlere nasip etsin .inş...
pko çocuk sahibi olmana engel değil,sadece işi biraz zorlaştırıyor.2-3 çocuk yaptıktan sonra pko olduğunu öğrenen kişilerde var.ben de yeni öğrendim pko lu olduğumu.klomeni banada vermişti,yumurta oluşmasını sağlıyormuş.ben ilaçlarımı kullanmıyorum,öncelikle soğan kürünü deneyeceğim,işe yaramazsa o zaman ilaç tedavisine başlayacağım.
hastalığını takma kafana,herşeyden önce kafanın rahat olması lazım ki hiç bir problemi olmadığı halde stres yüzünden insanlar hamile kalamayabiliyorlar.geçmiş olsun