Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

Kızlar aranızda Nutella, kahvaltılık çikolata seven var mı??? :)

Ben aslında hayatımda 1 bilemediniz 2 defa yemişimdir, hiç alakam yok ama nedense durup dururken aklıma geldi, hani 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, canım çekmez

Dukan tariflerinde şöyle bir tarife denk geldim:

• 2 tatlı kaşığı light labne peynir
  • 2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
  • 4 tatlı kaşığı splenda- tatlandırıcı
  • 2 tatlı kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı süt tozu

Tadı gerçekten çok hoş, kalorisi de oldukça düşük. Canınız çikolata çektiğinde biraz yiyebilirsiniz, tavsiye ederim

16. GÜN

11.30
1 dilim tam buğday ekmeği - 65
1 haşlanmış yumurta - 100
27 gr siyah zeytin - 95
1 salatalık - 15

13.00

1 fincan şekersiz kahve - 0
3 mısır-pirinç patlağı - 75
1 kâse diyet muhallebi - 165

15.00
3 adet salatalık - 50
2 mısır - pirinç patlağı - 50
yarım porsiyon patlıcan kebap (2 köfte + yarım patlıcan olarak hesap ettim) - 130

18.30
1 mısır - pirinç patlağı - 25
3 diyet yulaflı-kepekli bisküvi - 77
kendi yaptığım ev yapımı light çikolata - 177
--------------------------------
1089 kalori

Çok hırslıyım ya, hele bugün hırsımdan 10 km yürüdüm. O 55 kilo tartıda görülecek, o kadar!

SİMİT-ÇAY AŞKI
Diyette 16. günümü geride bırakmak üzereyim. Diyete başladığım Perşembe günü bu kadar iradeli şekilde devam edeceğime ihtimal bile vermemiştim, her zamanki gibi 1-2 gün geçmeden bozulan diyetlerden biri olacağını düşünüyor, kendime inanmıyordum. Nasıl oldu, beni bu kadar iradeli kılan neydi bilmiyorum ama bu kez başardım ve hâlâ devam ediyorum. En son 5 sene önce bu kadar iradeli bir şekilde diyete devam etmiş ve yaklaşık 20 kilodan kurtulmuştum. Sonra bir rehavet mi çöktü üstüme yoksa eskisinden daha iyi bir yaşama kavuştuğum için kilolarım beni rahatsız mı etmedi acaba? Her neyse... Tekrar diyete sarılarak hayatımı güzelleştirmek adına bir şeyler yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum

Akşam akşam canım o kadar çok çay-simit çekti ki!!! :89:

Kendimi "Yarın yiyeceksin, sabret!" diyerek ikna ediyorum Evet, yarın menümde simit olacak, sabredip sadece yarım simitle yetinmee çalışacağım

vaaaaysss diyet topiğin mi var bende 86 dan 80 e düştüm ama nasıl düştüm bilmiyorum

09.00
60 gr sucuk - 225 (aldığım sucuk çok kaloriliymiş, dikkat etmemişim )

12.00
2 adet mısır-pirinç patlağı - 50
----------------------------------
340 kalori

15.00
Labne peyniri - 74
3 adet yulaflı- kepekli bisküvi - 77
yarım fincan nescafe (şekersiz-az yağlı sütle) - 40

--------------------------------------------------------
531 kalori

evet 64tüm ama amerliyattan sonra tekrar aldım uzun sürede veremedim ama bir haftadır spor yapıyorum bugünde tartı günümdü 1 kg 200 gr daha vermişim

Çok tebrik ederim Bade

Boyun kaç? Ben de öncelikle 64-65 kg olmak istiyorum, sonra kısmetse 55'e doğru yelken açıcam

Çok tebrik ederim Bade

Boyun kaç? Ben de öncelikle 64-65 kg olmak istiyorum, sonra kısmetse 55'e doğru yelken açıcam

boyumu kendim ölçtüğümde 164 idi. ama başka yerde ölçtüm orada 160 çıktı. ben kendiminkini baz alıyorum
Ben en az 60 olmak istiyorum. Daha azında çirkinleşiyorum 60 ideal benim için.
onuda görebilirsem tabi

60'ta 36 beden olabiliyor musun?

Ben daha önce 60'ları hiç görmediğim için hangi kiloda 36 beden olabileceğimi bilmiyorum 50'li kilolarda olma takıntım biraz da bu yüzden

60'ta 36 beden olabiliyor musun?

Ben daha önce 60'ları hiç görmediğim için hangi kiloda 36 beden olabileceğimi bilmiyorum 50'li kilolarda olma takıntım biraz da bu yüzden

liseden çıktığımda ben 50 küsür kiloydum ve hiç yakışmıyordu bana zayıflık. o zamanlar 36 bedendim
idealim 38 beden yeterli benim için

sanırım 5 kiloda 1 beden incelme oluyor ona göre hesapla sende

İnşallah 5 kiloda 1 beden incelebilirim. Ben 16 günde 5.4 kilo verdim ama hiçbir değişiklik yokmuş gibi geliyor Belki de ben fark edemiyorumdur 38'de kendimi beğenirsem ben de 38 bedende kalabilirim. Hiç 36-38 beden olmamış biri olarak çok afakî konuşuyorum

Yapmam gereken bir sürü iş var ama üstümdeki miskinliği atıp da başlayamıyorum bir türlü

En iyisi gidip kendime güzel renkli kalemler alayım da iş yapmak için motivasyon olsun bana

gerçi bedenlere göre değil kendini güzel hissettiği kiloda olmalı insan

renkli kalemler mi sende de mi sınav hazırlığı var :)

15.00
Labne peyniri - 74
3 adet yulaflı- kepekli bisküvi - 77
yarım fincan nescafe (şekersiz-az yağlı sütle) - 40

--------------------------------------------------------
531 kalori

16.00
4 mısır-pirinç patlağı - 100

18.30
1 tavuk döner dürüm - 700 (400 kalori diyor ama lavaşı kalın olduğu için ve içinde patates olduğu için ben fazla fazla hesaplıyorum, yoksa rahat edemem )
1 .5 bardak light kola -15
-------------------------------------
1346 kalori

Bugünlerde canım hep et çekiyor, oysa ki normalde hiç sevmem ve aklıma bile gelmez. Tatlı isteğinin yerini et ve tavuk isteği aldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…