Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

Bende yeniden başladım bugün
Adet olamadım hala onun şişkinliği var üstümde tartıda fazla geldim moralim bozuldu.Sizdede böyle oluyor mu ?
Kahvaltıdan sonra 45 dk spor yaptım

nası yaniii 1 ayda 15 kilo mu verdin 2009 daa o zaman da var mıydı i.direncin:44:

Bana insülin direnci teşhisi çok sonra konuldu. Pko teşhisinden sonra hemen HOMA IR testi yapılmadı. Devlet hastanesinde doktordan test istesem de yaptırmadı, ben de 1-2 sene önce özelde yaptırdım. Yani o tarihte insülin direncim var mıydı bilmiyorum ama 9 ay regl olamamış ve o tarihte birden 100'lü kilolara çıkmıştım.

Bende yeniden başladım bugün
Adet olamadım hala onun şişkinliği var üstümde tartıda fazla geldim moralim bozuldu.Sizdede böyle oluyor mu ?
Kahvaltıdan sonra 45 dk spor yaptım

Benim uzun zamandır regl olamama sorunum yok ama regl öncesi tartıda 1-2 kilo fazla çıkıyorum. Regl bittikten 2-3 gün sonra gerçek kilomu görüyorum tartıda.

Normalde bir yere not ediyorum gün içinde yediklerimi, unutmayayım diye. Bugün not etmedim, şimdi hemen kabaca buraya yazayım dedim:

07.00
1 diyet bisküvi (sabah çok midem bulandı otobüste o yüzden 1 tane yedim) - 35

09.00
50 gr ekmek - 134
6 zeytin - 65
2 salatalık - 20
1 haşlanmış yumurta - 100
100 gr peynir (ne kadar olduğunu bilmiyorum, tahmini) - 250
1 şekersiz çay - 0

12.00
4 diyet bisküvi - 140
1 şekersiz çay - 0

14.30
100 gr bulgurlu sarma - 130
100 gr yoğurt - 65
115 gr puding - 170

-------------------------------------------------------
1110 kalori

Ay iyi bari ya ben 2kilo fazla gorunce yuuuuh dedim bugun

En iyisi reglden birkaç gün önce ve sonra tartılmamak :) Ben genelde bu dönemde diyeti bozarım, tartıdaki rakamın gerçek olmadığını bilsem de moralim bozulur ve kaçamak yapmaya meyilli hâle gelirim. Aman diyim, dikkat et :)

Ah bi olsada bitse kilomda bende rahatlicaz

50 gr sarı leblebi - 135
180 gr azı sarması - 230
75 gr yoğurt
- 50

----------------------------------------------
1525 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…