Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

Benim sabah akşam evet 2000 mg oluyo aa evet nerden baksan 2 aydır kullanıyorum hiç tatlı yeme istediği olmuyo şimdi sen söyleyince farketttim:))

Pazartesi diyetisyene gittim bana 1500 kalorilik diyet werdi yanliz 58 kiloyum 54 olmam lzimmis ideal kilommus.ama listede cok yiyosun nasil werilck anlamadim.diyetimi yazim sizce bu diyetle kilom azken 4 kilo gider mi fikir verir misiniz. ?

SABAH
2 dilim ekmek
5 adet zeytin
Domates salatalik biber yagsiz
We yagsiz peynir miktari abartmaadan

ARA
1 su b.ayran
1 meyve
2 galeta kepekli

ÖĞLE
2 addt izgara kofte weya tawuk
weya
Oglende et yiyemediyseniz peynir
1 su bardağı ayran
Yağsız salata
2 dilim ekmek weya 4 y.kaasigi makarna veya pilaw
ARA
yine ayni
AKŞAM
8 yemek kaşığı SUSUZ sebze yemeği
3 dilim ekmek weya 6 yy.kasigi makarna weya pilaw.
1 suu bardağı yogurt
salata yagsiz

ara yyine aynı. Sizce bu diyet zayiflatiyor mu

Kilona göre bana fazla geldi. 1200 kalorilik bir diyet ve spor ya da yürüyüşler haftada 0.5 kilo verirsin. Ben 80'li kilolarda 1500 kalori alıyorum ortalama. Belki bunu başlangıç amacıyla vermiştir, zamanla kaloriyi azaltır.

Canım nasıl kandil simidi çekiyor anlatamam

Susamlı susamlı

Yarın iki tane yiyeceğim mutlaka, tanesi 80 kalori, olsun o kadarcık

arkadaslar paylasımların hepsını okumadım ama ben ekmegı kestım hayatımdan yanı sabah kahvaltıda yarım ekmek yıyorum 3 senedır cayı sekersız ıcerım kolayı cıkardım hayatımdan asırı yağlı seyler yemıyorum kızartma cok canım ısterse yıyorum veeee cok su ıcıyorum 2 haftada 61 kılodan 56ya ındım darısı basınıza

Tebrikler, darısı başımıza :)

11.00
2 kuru kayısı - 40
1 yumurtadan omlet - 125
1 domates - 15
30 gr light peynir - 50
2 zeytin - 21
2 dilim tam buğday ekmeği - 130
1 bardak yeşil çay - 0
--------------------------------------------
381 kalori

11.00
2 kuru kayısı - 40
1 yumurtadan omlet - 125
1 domates - 15
30 gr light peynir - 50
2 zeytin - 21
1 bardak yeşil çay - 0
381 kalori

13.00
5 gr badem - 30
5 gr fındık - 33
50 gr leblebi - 134

578 kalori

Bugün iştahım çok açık, stresli olunca yemeye sarıyorum her zamanki gibi ama kalori sınırımı asla aşmayacağım

11.00
2 kuru kayısı - 40
1 yumurtadan omlet - 125
1 domates - 15
30 gr light peynir - 50
2 zeytin - 21
1 bardak yeşil çay - 0

13.00
5 gr badem - 30
5 gr fındık - 33
50 gr leblebi - 134

16.00
1 kase mercimek çorbası (280 gr) - 154
1 tane soda - 10

19.00
2 kandil simidi - 160
200 gr yoğurt - 132
1 tarçınlı elma - 88

----------------------------------------------
1252 kalori

Son düzenleme:
İlk haftayı 2.4 kilo vererek tamamladım, üstelik spor yapmaya pek vaktim de olmadı:124::124: Benim için çok büyük bir başarı, darısı ikinci haftanın başına

Şu yoğun çalışma tempomdan kurtulmak istiyorum bir an önce. Biraz boş zamanım olsun da bol bol yürüyeyim, daha hızlı sonuç alayım

Listeye 3 diyet bisküvi ve 1 bardak az sütlü nescafe de ekleniyor maalesef

3 diyet bisküvi - 105
Az sütlü nescafe - 20
1252

-------------------------------
1377 kalori

Eskiden diyet yaparken çok katı kurallarım vardı, adeta vücudumla savaşırdım ama artık amacım vücudumu hırpalamak değil. Diyette de olsam canım bir şey istediğinden makul ölçülerde yiyiyorum, sanırım en doğru yol bu çünkü şu ana kadar hiç strese girmeden, hiç aç kalmadan devam ediyorum

ah ah bende bu aralar yedikçe yiyorum sankkiiii verdiklerimi alma derdindeyim

İlk haftayı 2.4 kilo vererek tamamladım, üstelik spor yapmaya pek vaktim de olmadı:124::124: Benim için çok büyük bir başarı, darısı ikinci haftanın başına

harikasınnn

ah ah bende bu aralar yedikçe yiyorum sankkiiii verdiklerimi alma derdindeyim

harikasınnn

Çok teşekkür ederim

Evet bugün çok stresliydim, hatta bu aralar çok stresliyim, dişlerimi bile sımsıkı kenetler olmuşum, arada fark ediyorum böyle yaptığımı. Durum o kadar kötü yani Ama güzel olan şu ki, stresimi gidermek için yiyeceklere sarılma ihtiyacı hissetmedim ilk kez. Normalde en ufak bir sıkıntıda kendimi bisküvi, çikolata, pasta, baklava ve türevi şeker ürünlerinin başında bulurdum. Hele ev baklavasını 10 dilim yemişliğim vardır
Bir kez daha anladım ki fazla yemek, hatta daha doğru ifadeyle "yeme atakları" tamamen psikolojik. Ben hep "ama bedenim istiyor, engel olamam ki!" deyip kendimce bahaneler üretir, onlara sığınırdım ama gerçekten bu bizim isteyip istemememize bağlı. Ben şu an zayıflamayı hiç istemediğim kadar çok istiyorum ve zayıf hâlimi hayal ettikçe "bir anlık zevk mi yoksa bir ömürlük hayal mi?" deyip kendime engel oluyorum :) Eminim sen de böyle düşününce canın ne kadar istese de kendine engel olabilirsin Şimdiye kadar yedik de ne oldu? :) Yemeklere sığındıkça kilo alıp daha büyük streslere giriyoruz. Artık dur deme zamanı!!!

Bu arada senin günlüğün var mı? Kaç kilosun? Hangi diyeti yapıyorsun? Ne çok soru sordum değil mi?

Yarın 5'te kalkmam gerekiyor ve ben hâlâ buradayım günlük Bütün gün zombi gibi gezmemek için yatsam iyi olur ama inşallah uyku tutar Kilo problemine hazır çare bulmuşken uykusuzluğa da bir el atsam tam olacak

Merhaba
Günlüklere göz atayım dedim seninkini açasım geldi meğer benim ilk misafirimin günlüğüymüş
İlk sayfana göz attım sen de Ayça Kaya takipçisisin
Ben de Ayça Kaya'nın ve tüm uzmanların tavsiye ettiği üzere az ama sık ve dengeli beslenme taraftarıyım hatta önümde şu an Ayça Kaya'nın kitabı var o derece Ben de fırsat buldukça takip edeceğim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…