Merhabalar bende 28 günde adet oluyorum hiç hormanel sorunlar yok ama yumurtalıklar polikistikover görünümünde sizinde mi öyleHanımlar iyi akşamlar polikistik overim var yaşım 25 adetim düzenli sayılır 8 gün sürüyor 26 günde bir adet oluyorum. Fakat şu civan perçemi, aslan pençesi, çoban çantasını kullanıp hamilelik elde eden var mı acaba merakta ediyorum varsa aramızda nasıl yaptığını ve hamile kalabildi mi onu yazarsa bizde polikistik overlar olarak bilgilenmiş oluruz
Benim geçmiş aylarda uzun sürmesi dışında bir hormonel sorunum yoktu soğan kürünü nasıl uyguladınızz bende yapmıştım ondan sonra 8 gün sürmeye başladı. Hamile kalırsan bana haber verirmisin kuzumMerhabalar bende 28 günde adet oluyorum hiç hormanel sorunlar yok ama yumurtalıklar polikistikover görünümünde sizinde mi öylebende bu ay soğan kürü yaptım beklemedeyim
Âdetin biter bitmez ertesi gün başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karına ılıkdan biraz sıcak şekilde tükettim kuzumBenim geçmiş aylarda uzun sürmesi dışında bir hormonel sorunum yoktu soğan kürünü nasıl uyguladınızz bende yapmıştım ondan sonra 8 gün sürmeye başladı. Hamile kalırsan bana haber verirmisin kuzum
Merhaba işe yaradı mı acabaÂdetin biter bitmez ertesi gün başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karına ılıkdan biraz sıcak şekilde tükettim kuzum
Yapılışı ise orta boy soğanın kahverengi Kabuklarını soydum 1.5 su bardağı kaynamış suya 4parçaya böldüm ağzı kapalı şekilde 5 dakika kaynattım süzdüm ve o şekilde içtim hiç zorlanmadım ah inşAllah gebe kalırsam yazarım zaten Ama şöyle genellikle soğan küründen sonraki ay kalan çok kişi var
8 gün regl gecikmesi yaptıMerhaba işe yaradı mı acaba
Sonucu bana da yazar mısınız bende yaptım bu ay hayıt otu aslan pençesi ve civan perçemini8 gün regl gecikmesi yaptısadece bilmiyorum ki bu aydan umudum çook inşAllah gebe kalırım
Tabiki inşAllah yazarım ama birden fazla kür zararlı olabilir dikkat edinSonucu bana da yazar mısınız bende yaptım bu ay hayıt otu aslan pençesi ve civan perçemini
Tarifte öyle yazdığı için öyle yaptım ama umarım zararlı olmaz.Tabiki inşAllah yazarım ama birden fazla kür zararlı olabilir dikkat edin
BenHanımlar iyi akşamlar polikistik overim var yaşım 25 adetim düzenli sayılır 8 gün sürüyor 26 günde bir adet oluyorum. Fakat şu civan perçemi, aslan pençesi, çoban çantasını kullanıp hamilelik elde eden var mı acaba merakta ediyorum varsa aramızda nasıl yaptığını ve hamile kalabildi mi onu yazarsa bizde polikistik overlar olarak bilgilenmiş oluruz
Ben
Hayıt otu civanperçemi aslanpençesi bu üç otu 2 ay boyunca düzenli kullandım 2. Ayın sonunda nur topu gibi bir bebiş
Ben
Hayıt otu civanperçemi aslanpençesi bu üç otu 2 ay boyunca düzenli kullandım 2. Ayın sonunda nur topu gibi bir bebiş
Hayırlı olsun inşallahBen
Nur topu gibi kızım olduHanımlar iyi akşamlar polikistik overim var yaşım 25 adetim düzenli sayılır 8 gün sürüyor 26 günde bir adet oluyorum. Fakat şu civan perçemi, aslan pençesi, çoban çantasını kullanıp hamilelik elde eden var mı acaba merakta ediyorum varsa aramızda nasıl yaptığını ve hamile kalabildi mi onu yazarsa bizde polikistik overlar olarak bilgilenmiş oluruz
Evet canım pkoluydum ama adetlerim felan düzenliydi aksa sa bile 2-3 gün aksardı yaniHayırlı olsun inşallahpeki sizde pkos mı vardı
Nasıl kullanılıyor kuzum miktar olarak ne kadar kaç gün kullanılacakEvet canım pkoluydum ama adetlerim felan düzenliydi aksa sa bile 2-3 gün aksardı yani
merhaba bende pcosluyum benim adetlerim de düzenli doktorlar bana kilo vermemi söylemişti 14 kilo zayıfladım halen de dikkat ediyorum çok bir kilom yoktu ama ısrarla kilo ver dediler .ben kürlerin hiç birini uygulamadım açıkcası çünkü bizim hormon değerlerimiz diğer kadınların hormon değerleri gibi değil nasıl etki edeceğini bilemediğim için uygulamadım ben şu an doktorların ve eczacıların önerdiği prowomen diye toz şase halinde vitamin var hemde pcos etkilerini azaltıcı onu kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısıHanımlar iyi akşamlar polikistik overim var yaşım 25 adetim düzenli sayılır 8 gün sürüyor 26 günde bir adet oluyorum. Fakat şu civan perçemi, aslan pençesi, çoban çantasını kullanıp hamilelik elde eden var mı acaba merakta ediyorum varsa aramızda nasıl yaptığını ve hamile kalabildi mi onu yazarsa bizde polikistik overlar olarak bilgilenmiş oluruz
Adetin 3.günü başladım canım kaynayan suya birer tutam attım sıcaktan ılıkken içtim sabahları hayıt otunu içtim akşamlarıda civanperçemi aslanpençesini hepsinide tok karnına içtim .Birde ayrıyetten aslanpençesi ve civanperçemini aynı cezvede kaynattım ikisninden de birer tutam alıp ikisini bir kaynattım inşallah şifasını görürsünüz başka aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsinizNasıl kullanılıyor kuzum miktar olarak ne kadar kaç gün kullanılacak
Pcos etkilerini azaltıyormuş mu gerçekten hemen alayım bendemerhaba bende pcosluyum benim adetlerim de düzenli doktorlar bana kilo vermemi söylemişti 14 kilo zayıfladım halen de dikkat ediyorum çok bir kilom yoktu ama ısrarla kilo ver dediler .ben kürlerin hiç birini uygulamadım açıkcası çünkü bizim hormon değerlerimiz diğer kadınların hormon değerleri gibi değil nasıl etki edeceğini bilemediğim için uygulamadım ben şu an doktorların ve eczacıların önerdiği prowomen diye toz şase halinde vitamin var hemde pcos etkilerini azaltıcı onu kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
1 su bardağı suya mı attın kuzum. Birde Hani demişsin ya sabahları hayıt tohumunu içtim akşamları civan perçemi ve aslan pençesi diye. Her biri 1 su bardağı ayrı ayrı olmak üzere günde 3 bardak mı içtin. Çok soru soruyorum biliyorum ama adetin 3. Gününden kaçıncı gününe kadar devam ettinAdetin 3.günü başladım canım kaynayan suya birer tutam attım sıcaktan ılıkken içtim sabahları hayıt otunu içtim akşamlarıda civanperçemi aslanpençesini hepsinide tok karnına içtim .Birde ayrıyetten aslanpençesi ve civanperçemini aynı cezvede kaynattım ikisninden de birer tutam alıp ikisini bir kaynattım inşallah şifasını görürsünüz başka aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?