Polisle evlenilir mi ?

Ben hep burda kalmak istiyorum gibi bir durum yok yani öyle mi ?
Yani dogu görevini cikardi mi aradan ama onlar donusumlu olarak bi bati bi dogu gidiyo benim yakinim 2. Şarki aradan çıkarmak icin bulundugu yerde kaldi. Ama ayni istekte bulunup cok alakasiz yerlere tayini cikanda olmuş. Ben en uzun 10 yil istanbul gibi yerlerde kaliniyo diye biliyorum. Siz yinede araştırın onun disinda farkli insanlara sorun bence

Ayrıca bu tayin islerinde de torpil olabiliyo belki öyle bisey yapar

Ben evlenmezdim. Sosyokültürel olarak kendime denk görmüyorum çünkü.
Ne demek istediğinizi merak ettim. Eger egitim olarak söylüyorsanız suan pomemden girenler 4 yillik 2 yillik üniversite mezunu oluyorlar. Pomem sinavina girip egitimden gecip polis oluyorlar. Benim yakinlarimda var edebiyat sosyoloji gibi bölümlerden polis olan..

Sosyal hayatı fazla yok onu demek istedi sanırım

Yani tavrı tarzı onemlı .

Kuzenimin eşi asker, 30 yıllık eşi. Gerçekten çok zor zamanlar geçirdiler çünkü terörle mücadele idi kendisi ama 30 yıl olmuş hala çok seviyorlar birbirlerini. Muhteşem bir insan. Karşı komşumunda üst komşumunda eşleri polis , küçük çocukları var, hiç yakındıklarını duymadım. Her meslekte sorunlar var elbet ama önemli olan düzgün bir insan olması.

Konuştuğum kişi sanırım üniversite mezunu değil tam olarak soramadım da kendini kötü hissetmesin diye ama , öğretmenliği kazandığını ama gitmediğini söyledi

Anlamadım ne alaka
Polisle evlenilirmi diye sormuşsunuz ya. Meslekler insanların karekterlerini mi belirliyor ? Örnegin tüm öğretmenler mülayim mi yada despot mu yada vs vs. İnsanları mesleklerine göre sınıflandırmayın bence. Bizim grupta biz 18 hemşireyiz ve herbirinizin karekteri çok farklı. İyi anlaşabildimiz ve sürekli didiştiklerimiz var. Kültür sevileride bir okadar farklı. Ve bir örnek daha , tüm doktorlar da kültürlü olacak diye bişey yok , tonlarca cahilini tanıyorum.

Bu kişi de terörle mücadelede , sanırım kabul etmeyeceğim çok endişelerim var

Konuştuğum kişi sanırım üniversite mezunu değil tam olarak soramadım da kendini kötü hissetmesin diye ama , öğretmenliği kazandığını ama gitmediğini söyledi
Canim polis olmanin farkli yollari var. Liseden sonra sinavina girip 2 yil pmyo da egitim alipta olunabiliyor. Eskiden farkli alim yollari da vardi. Ama artik pmyo ve pomem diye biliyorum.

Teyzem polisle evli, kızı ve damadı polis, damadın kardeşi polis, enistemin yeğenleri polis. Hepsi bir araya gelince yeni ülke kuruyorlar sen düşün artık. Kuzenimde polis olacaktı da son anda sıkıntı çıktı da vazgeçti. O mesela güzelce işine gidip geliyor. Ülke kurma yönetme gibi bir amacı yok.

Evet önce insan olarak tanımak lazım ama benim için yaptığı meslek de önemli

Evet önce insan olarak tanımak lazım ama benim için yaptığı meslek de önemli

Bence o zaman yol yakınken bitirin. Çünkü belli ki kafanızda oturmayan şeyler var. İleride daha fazla yol alıp bitirmek daha zor olacaktır iki taraf içinde

Karakter bir süre sonra mesleğe uyımsağlayabiliyor ama. İşinden dolayı gergin olabilir , psikopat çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…