- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.954
- 248
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Eşimde polis hiç bir sıkıntımız olmadı insanın karekteri ile alâkali mesleği ile değilMerhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Ben öğretmenim, eşim polis. MUTLUYUZ.Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Şark görevinden sonra batı da istediği kadar kala biliyorBen ona sormuştum . İstediğin kadar kalabilir misin bir şehirde bizim meslekteki gibi dedim . O da evet sık sık yer değişikliğine gerek yok bizde de dedi
Takıntılı insan her meslekte var kişilik karakter meselesi tüm emniyet teşkilatı verdiğiniz örnekle eş değer değilBenim bir danışanım vardı sevgilisi polis, bazen aralarında sorun olurdu ve şikayet et dediğimde kimi kime şikayet edeceğim herkes bir birini tutar birde öğrenir bana bişi yapar falan der korkardı, aldatıyordu ama kız korkudan ayrılamıyordu, en son ayrılmak istediğinde para bile istese veririm beni bıraksın yeterki diyordu, ama karakter meselesi, polis olmasını halkın refafına huzuruna karşı kullanmalı ama baya egosu vardı, kızın maaşına zam yapılacağını duyduğunda kıza yemekler bile yapardı sevindiğinden değişik biriydi. Herkes aynı olmaz tabi..
Ya benim de genelde onyargim vardı . Bı arkadaşımın eşi polis adamla ben de çok vakit geçirdim. O kadar mülayim , sakin ve ilgili baba ki . Arkadaşım da hep çok iyi bahsederBen soyle dusunuyorum: cok mobing goruyorlar, cok zor sartlarda calisiyorlar dolayisiyla gergin, agresif bir hayatlari var. ben huzur, sukunet seven insanim o nedenle o hayata ortak olmak istemem.
Evet yaşadığım kötü olaylardan sonra artık mantık çerçevesinde bakıyorum evliliğemantık evliliği bu olsa gerek. insan önce sevip sevmediğini - sevilip sevilmediğini düşünür :/
Polis olması neyi değiştirir ki ? Önemli olan karakteri, sonrasında ne kadar iyi veya kötü olabileceğini kestirmek önemli. Perşembenin geleceği çarşambadan bellidir tanımaya çalış iyice hemen karar verme.Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Nasıl böyle bir genelleme yapılabilir ki.bence bikac gün konuşup bize danisacaginiza bikac ay konuşup kendiniz karar verin.olumlu olumsuz yoneri ortaya çıkar zaten.Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?