Polisle evlenilir mi ?

Eşimde polis hiç bir sıkıntımız olmadı insanın karekteri ile alâkali mesleği ile değil

Ben öğretmenim, eşim polis. MUTLUYUZ.

Ben soyle dusunuyorum: cok mobing goruyorlar, cok zor sartlarda calisiyorlar dolayisiyla gergin, agresif bir hayatlari var. ben huzur, sukunet seven insanim o nedenle o hayata ortak olmak istemem.

Takıntılı insan her meslekte var kişilik karakter meselesi tüm emniyet teşkilatı verdiğiniz örnekle eş değer değil

Ben soyle dusunuyorum: cok mobing goruyorlar, cok zor sartlarda calisiyorlar dolayisiyla gergin, agresif bir hayatlari var. ben huzur, sukunet seven insanim o nedenle o hayata ortak olmak istemem.
Ya benim de genelde onyargim vardı . Bı arkadaşımın eşi polis adamla ben de çok vakit geçirdim. O kadar mülayim , sakin ve ilgili baba ki . Arkadaşım da hep çok iyi bahseder

Genel yapınız nasıl ? Stresle baş etme vs vs beş dk geç kalsa kafada bin tane senaryo kurar mısınız? Her meslek gibi iyi de kötü de vardır . Yeni mezunlar biraz paraya kavuşunca kendilerini biraz bir şey zannediyor ama yaş biraz ilerlediyse o kalmaz. Tayin su bu olayları da sıkıntılı kaldırabilir misiniz ? Kafanıza yatmadıysa uzatmadan ayrılın lütfen kimseyle uzun süre görüşüp aa mesleğini sevmedim demeyin .

Daha once boyle bircok konu acildi.Ordan da fikir alabilirsiniz.Bekarken deli aşık olmadiktan sonra asla evlenmem diyordum fikrim degismez degismedi.Evlenmedim de.

Önyargılı bir insanım maalesef. Ben istemezdim. Mesleki yıpranma diye bir şey var. Ha herkeste olmaz ama işte...

Polis olması neyi değiştirir ki ? Önemli olan karakteri, sonrasında ne kadar iyi veya kötü olabileceğini kestirmek önemli. Perşembenin geleceği çarşambadan bellidir tanımaya çalış iyice hemen karar verme.

Nasıl böyle bir genelleme yapılabilir ki.bence bikac gün konuşup bize danisacaginiza bikac ay konuşup kendiniz karar verin.olumlu olumsuz yoneri ortaya çıkar zaten.

Seviyorsanız bu soruya gerek duymazdınız.
Mantık evliliği düşünüyorsanız çok mantıksız bir evlilik yaparsınız.

Eşim polis ben de öğretmen
Ortak ilgi alanımız yok
Tatil olarak uyumsuz çalışma süreleri dengesiz, belirsiz
Günde 12 saati bulan çalışma süresi sebebiyle sizin günde 6-7 saat çalışmanız gözlerinde anlamsız.
Ev hanımı muamelesi görüyorsunuz
Uzun süre işte olduklarından çocuklarla siz ilgilenecek ev işlerini yemeği siz yapacaksınız (değişebilir bendeki böyle)

Ego, hava, caka, aldatma denmiş ama öyle bir şey yok öğretmenler daha çapkın olabiliyor
Bence pek ideal evlilik değil.

Asker, polis, denizci vb. Meslekleri icra edenlerle evlenilmez bence. Evlilik, gocebe hayati yasayip cogunlukla yalniz yasamak demek degildir.

Huyunu suyunu bilmem ama şu polislerde nur yüzlü oluyor sanki daha bitane çirkin polis görmedim. Bence evlen .kardesimde siyaset ve kamu Yönetimi okuyor ahh zmaaninda çok istemiştim polis olmasını sırf böyle biriyle evlensin diye oda aynı fikirdeydi benimle sonra fikri değişti herhal

olay insanın mesleğinde değil karakterinde bitiyor. polisle evlenilmez ama bakkalla kesin evlenilir diye bir sıralı liste yok

İnsanları mesleğine göre yargılamak doğru bir bakış açısı değil. Ancak polislerin genelinde öfke ve ego problemleri oluyor. Ben şahsen kaba saba adamları sevmem. Benim gördüklerim böyleydi fakat hepsi böyle değildir. Sivil hayatında farklı biridir belki bilemeyiz. Bence bir şans verin. Zamanla birbirinizi daha iyi tanırsınız. Önyargılı davranmadan tanımaya çalışmanız daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…