- 3 Eylül 2013
- 177
- 75
- 43
- Konu Sahibi mysticbaby
-
her şeyde tabiki iyi kötü vardır ne güzelCanım genelleme yapmak yanlış olur ...misal bnm gayet mutlu bir evliliğim var
dışarda şiddete alıştıkları için bırakamıyolar bence .
ben böyle bi polisle karşılaşmadım iddialı bi genelleme olmuş, bana denk gelmedi belkide bilemiyorum
iyiside vardır ama illa yüzde sekseninde illa psikolojik yamukluk olur polisin ve ailesinin hep terapi görmesi gerekiyor.tabi çoğu da bunun için ilaç kullanmaz delimiyim ben der.birbirlerini bol bol terslerler ki eşlerini terslemelerine hiç şaşırmam.bütün angarya işleri yapıyor ve yine özel sektördeki ağır işi yapanlar gibi süründüklerini düşünürler özellikle masa başı değilse işleri.çocukları eşi hep bir gerginlik halindedir ve bence eşleri çalışanları daha şanslı birbirlerini az görüp az ilişkilerini yıpratırlar.kendi dediklerinin dışında başkasını kabul etmezler.her türlü yamuk tipi 300 km öteden tanırlar. öyle tipli ama suçla ilgisi olmayanları da aynı kefeye koyup daha bi takıntılı olurlar.meslekleri emekli olduklarında stresten illa kalıcı bedensel hastalığa tutulmalarına sebep olur düzelmeyen psikoloji de cabası.bunu babam polis olduğu için diyorum.lojmanda başkalarını da gördük. babam anneme fiziksel değil ruhsal şiddet uygulardı hepimiz mutsuz olurduk çözüme de yanaşmazdı.nefret ederdik ondan dövmese bile.lojmanda birebir üst komşumuzun kocası dövüyordu karısını kızının gözü önünde.sonra noldular bilmiyorum biz taşınınca.aldatanları da duymuştuk.babam şeker hastası olmuştu şekerden dolayı fazla yaşamadık ama dinleseydi bizi psikolojisini rahatlatan tedavi görseydi biraz daha uzun yaşardı.mesleki bir durummu bilemiyorum ama çevremdeki tüm polis eşleri aynı şeyi söylüyor
katlanılır gibi değil artık aynı durumda olanlar varmı
çoğu polisin psikolojileri bozuk oluyor..şiddete meyilli oluyorlar..devlet baba veriyor ellerine silahı asayişi sağlaması için onlarda istedikleri gibi davranıyor..mesleki bir durummu bilemiyorum ama çevremdeki tüm polis eşleri aynı şeyi söylüyor
katlanılır gibi değil artık aynı durumda olanlar varmı
konunun içinde olsaydınız mutlaka bilirdiniz ama şöylede bir şey var ben eşimin yaptıklarını arkadaşlarıma söylesem --yok artık o adam hayatta öyle şeyler yapmaz der-- evde olan bilir çeken bilir
iyiside vardır ama illa yüzde sekseninde illa psikolojik yamukluk olur polisin ve ailesinin hep terapi görmesi gerekiyor.tabi çoğu da bunun için ilaç kullanmaz delimiyim ben der.birbirlerini bol bol terslerler ki eşlerini terslemelerine hiç şaşırmam.bütün angarya işleri yapıyor ve yine özel sektördeki ağır işi yapanlar gibi süründüklerini düşünürler özellikle masa başı değilse işleri.çocukları eşi hep bir gerginlik halindedir ve bence eşleri çalışanları daha şanslı birbirlerini az görüp az ilişkilerini yıpratırlar.kendi dediklerinin dışında başkasını kabul etmezler.her türlü yamuk tipi 300 km öteden tanırlar. öyle tipli ama suçla ilgisi olmayanları da aynı kefeye koyup daha bi takıntılı olurlar.meslekleri emekli olduklarında stresten illa kalıcı bedensel hastalığa tutulmalarına sebep olur düzelmeyen psikoloji de cabası.bunu babam polis olduğu için diyorum.lojmanda başkalarını da gördük. babam anneme fiziksel değil ruhsal şiddet uygulardı hepimiz mutsuz olurduk çözüme de yanaşmazdı.nefret ederdik ondan dövmese bile.lojmanda birebir üst komşumuzun kocası dövüyordu karısını kızının gözü önünde.sonra noldular bilmiyorum biz taşınınca.aldatanları da duymuştuk.babam şeker hastası olmuştu şekerden dolayı fazla yaşamadık ama dinleseydi bizi psikolojisini rahatlatan tedavi görseydi biraz daha uzun yaşardı.
çocuğum var çalışıyorum da dilerim düzelirkonuyu ilk okuduğumdan dışardan bakan birisi gibi yazmıştın, çekenin sen olduğunu bilmiyordum tabii ki çeken bilir, polis arkadaşlarımız ahbaplarımız yok, sadece yüzeysel dışardan görüş benimkisi merhaba merhaba boyutunda
çocuğunuz var mı, çalışıyor musun, inşallah düzelir
huzursuzluğunuz bitmese bile eşiniz psikolojik tedaviye karşı değilse azalabilir.benim babam grip için bile ilaç içmezdi salya sümük karabiberli çayla düzeltirdi kendini ayrıca eşinize işten gergin stresli olduğunda ıhlamur melisa çayı yapın yada sevmiyorsa yavaş yavaş alıştırmaya çalışın.yada normal çayı seviyorsa ona karıştırın melisayıçocuğum var çalışıyorum da dilerim düzelir
huzursuz yaşamak gerçekten çok zor.
dikkat edin kendinize . çocuk konusunda çok hassasım.konunun içinde olsaydınız mutlaka bilirdiniz ama şöylede bir şey var ben eşimin yaptıklarını arkadaşlarıma söylesem --yok artık o adam hayatta öyle şeyler yapmaz der-- evde olan bilir çeken bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?