- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
- Konu Sahibi mysticbaby
-
Katıldım.Keşke olsalar.Maalesef devlet hastanelerinin çoğu ndaki psikoloji bölümü aslında psikiyatri seviyesinde.arkadaşlar merhaba,
26. haftada erken doğumla şu anda 2 aydır cocuklarım kuvözdeler. Yeni doğan bakım unitesinde görmüş oldugum bir eksiklik Psikologun varlığı. Orada bir çok ailenin farklı farklı sıkıntıları var. Ölümler oluyor fakat bunların ailelere aktarımı ve orada gun geçiren aileler psikolojik açıdan yaşadığı sıkıntılarla tek başına baş etmeye çalışıyor. Bu yuzden Yeni doğan yogun bakım unitesinde ayrıca Psikolog da görevlendirilmesi için bir imza kampanyası başlattım. buna sizinde destek vermenizi istiyorum. Kampanya sayfasının linki ekte. Şimdiden herkese çok tesekkür ediyorum.
https://www.change.org/p/premature-...n-bakım-ünitesinde-psikolog-görevlendirilmeli
Konunun tam içindeyim 10 yıldır polis eşiyimkonunun içinde olsaydınız mutlaka bilirdiniz ama şöylede bir şey var ben eşimin yaptıklarını arkadaşlarıma söylesem --yok artık o adam hayatta öyle şeyler yapmaz der-- evde olan bilir çeken bilir
aslında genelleme yapmak yanlış fakat 2 arkadasım vardı ikinisinde babası polisdi ve eşini sürekli döverdi ve kadın ruh hastası oldu sonra boşandılar bir diğer arkadaşımın babası ise eşinin kraliçelir gibi davranırdı aslında meslekle degil kişilik ve yetiştiriliş tarzıyla alakalımesleki bir durummu bilemiyorum ama çevremdeki tüm polis eşleri aynı şeyi söylüyor
katlanılır gibi değil artık aynı durumda olanlar varmı
mesleki bir durummu bilemiyorum ama çevremdeki tüm polis eşleri aynı şeyi söylüyor
biz kime güvenicez artıkmesleki bir durummu bilemiyorum ama çevremdeki tüm polis eşleri aynı şeyi söylüyor
pardon da bızler boyle bırsey yok dıyoruz..bı dr bı avukat bı ogretmende boyle sıddet uygulayabılır kısılıkle alakalı.meslek degıl. .. bıcok kısı hayır yok dıyo polıs kızıyım yok.polıs esıyım yok dıyoken..sızler neden anlamak ıstedıgınız gıbı yazıyosunuz..... hala ne bu polıs suclamaları pardon ???hah... bır de kocaları dövenler polisleri arar di mi
demek ki amirine komserine vs ses cıkaramayınca ya da bı olayda gerı kalınca gerilince hıncını kadından cıkarıyolar
ee netıcede onlar da erkek rütbe değişse de bazısının adamlıkları değişmiyor demek ki
pardon da bızler boyle bırsey yok dıyoruz..bı dr bı avukat bı ogretmende boyle sıddet uygulayabılır kısılıkle alakalı.meslek degıl. .. bıcok kısı hayır yok dıyo polıs kızıyım yok.polıs esıyım yok dıyoken..sızler neden anlamak ıstedıgınız gıbı yazıyosunuz..... hala ne bu polıs suclamaları pardon ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?