• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler..

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Arkadaşlar ben polislerden çekiniyorum sevemiyorum yani. Çok gereksiz egolu ve insanları it gibi aşağılayan polisle karşılaştım. Birinin polis olduğunu duyunca anında soğuyorum nefret ediyorum kendilerini beğenmelerinden insanları azarlamalarından. Bu takıntımı nası yenicem ben

Arkadaşlar ben polislerden çekiniyorum sevemiyorum yani. Çok gereksiz egolu ve insanları it gibi aşağılayan polisle karşılaştım. Birinin polis olduğunu duyunca anında soğuyorum nefret ediyorum kendilerini beğenmelerinden insanları azarlamalarından. Bu takıntımı nası yenicem ben
Alıntı da yapayım da,nolur nolmaz.

Haberlerde yansıtılanlardan dolayı bende önyargılıydım.. fakat erkek arkadaşımla tanıştım sonra:) kendisi polis. O kadar zor şartlarda çalışıp dengesiz insanlarla uğraşıyorlar ki illa birinin sabrı tükenmiş bir anına denk gelmişsindir diye düşünüyorum..

Allah polisimizi ve askerimizi korusun...
Bence sizden kaynaklı bu durum.. şuan sen küçümsüyorsun onları.. haddini bil...

Her meslek grubun iyisi kötüsü vardir genellemeyin bu kadar. Kötü bi doktorla karşılaştık diye ameliyat olmayalım mı hiç hastaneye gitmeyelim mi. O dediğiniz polisler eskidenmiş

Her meslekte iyi kötü olduğu gibi, polislerde de mevcuttur.
Ama işleri sebebiyle psikolojik olarak çok fazla deformasyona uğradıkları bir gerçek.
Her baba yiğidin harcı değildir polis, asker vb olup, can güvenliğini her gün tehlikeye atıp yaşamak.
Allah yokluklarını aratmasın, yolumuzu da düşürecek durumlar yaşatmasın.

İnsanları meslekleriyle genellememek lazım. Kısilik olarak bakarsaniz olaya bence bu takintinizdan kurtulabilirsiniz diye dusunuyorum.

Eski sevgilim polisti garibim her gün ya komiserinden ya savcıdan azar işitiyodu üstleri çok eziyosa ondandır belki

Hepsi tabiki öyle değil ama inanın öyle şeylerle uğraşıyorlar ki sabırları tükeniyor en yakın arkadaşlarını gencecik yaşta toprağa veriyorlar bu hiç kolay değil
Evet bazılarında kucuk dağları ben yarattı havası var ama hangi meslekte yok ki abim eşim babam hepsi bu meslekte inanın içinde olsanız bilirdiniz

Hepsi bir değil bende yaşlı bi dolmuş şoförü ve serseri kabadayı takılan bi adamın tartışmasına şahit oldum haklı olan yaşlı adam olmasına rağmen gelen polisler kabadayı takılan arkadasi pohpohlayark gönderdi garibm yaşlı amcayida azarlayp gonderdiler. Ama iyileride var yani dediğim gibi hepsi bir degil genelleme yapmamalisin.

Ne saçma bir konu ya.:halay:

Bir insanın karakterinin bozuk olmasının mesleği ile ne alakası var.

Psikoloğa gidebilirsiniz, nasıl yencem demişsiniz ya.

Suna bak haspam :) polislerde sana bayılıyor sanki
Polis kızıyım
Polis eşi olucam
Kuzenlerimden de polis var gurur duyuyorum nolur benden de nefret et ne olur :)

Biraz kendini geliştir beyin vermiş Allah .. Ne kadar cahilsin yA
Basın sıkışınca donundan cüzdanı çaldırınca arama
Kocan dövünce de arama su polisi
Arabanı boydan boya çizdiler mi de arama polisi
O zaman nerde bu devlet dersin sen dmi :)

Back
X