Çok şükür kilom fazla olmasına rağmen hiç bir yerimde yumuşama yoksert ve kalın yürüyüş yapıyorum ama sertliğini koruyup inceltmek istiyorum
Kızlar çıkıyorum ben manyak bir baş ağrım var yarın cevaplarım sorularınız öpüyorum Allah rahatlık versin.
Hadi sizde yatın bakim:80::80::132:
hergün yürüyemem de 4 gün yürüyebilirim galiba bide onu deneyim bari napayım:26: sen napıosun hangi gruptasın nekdar verceksin
ayy ya işte bende açık buğdayım ama belli oluyor popomda 23 tane var, bacak aramda amannnnnnnnnn ne yapalım ya ben daaaşş olsuktan sonra çatlaklarım enn son plandaGünaydıınnn kediii
Ben bu videoların sonunu göremeden çok yoruluyorum kedi dün akşam yarım bıraktım gene aferim bana demiii
Kızlar bu arada çatlak ve selülite değinmişler benim bacak örümcek ağ gibi Allah tan beyaz tenliyim yaklaşınca belli ama bildiğin bütün kalçam ve üst bacaklarım çatlak selülitte var birazcık
Ama tek iyi şey şey kalçam dolgun ve kalkık jenifer Lopeze benzetiyorlar
:118: :118: tebrik ederim kuuzuuumm daha çok inceliceksinizGünaydın Benim Güzel Kızlarım Nasılsınız bakalım ??
Ay ayıptır söylemesi benim bacak ve popodan 1 ile 1,5 cm arası gitmiş ve etrafımdakiler de bacakların bayağı incelmiş diyorlar herkes aynısını söylüyorlar çok mutluyum :122: :122:
Kediii annem senide kocaman öpüyorum tatlım çok teşekkür ederim:122: :122:
Bazen yapabilir vücut ters tepki ama senin vücut çok su içmek ödem yapıp su doluyor olabilir.:26: Birde gerçekten bir şeyde göbeğin potluk yapıyorsa ben mesela bugün sadece sabah kahvaltısı yapıyorum geri kalanda az az su bir dilim peynir o kadar yarın öğlene kadar hiç bir şey yemiyorum bir giyiyorum fıt oturuyorne zaman diyet ya da spor yapsam vucuduma ters etki yapıyo 20 gün sonra biyerde giymek için aldığım eteğimin göbeğinde azıcık pot yapıyo diye ekmeği azalttım günde bi bardak su içen ben 3 litre su içtim burdan bazı hareketleri düzenli olmasada yaptım tibet yogasına başladım 3 hafta sonra bi deneyeyim dedim bi de baktım etek göbeğimden inmiyo aşağı daha beter olmuşum vücuduma küstüm artık ya
Aaaa olmaz ama burada böyle olumsuzluğa yer yok!!ne su ne yemek gözüm hiç bişi görmüyo akşam denediğimden beri saldım artık yapmıcam bişi
Aaaa olmaz ama burada böyle olumsuzluğa yer yok!!
Sende tekrar dan başlayıp devam edeceksin. Hadi ama böyle pes ederseniz hayattaki daha büyük hedeflerinize nasıl ulaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?